nişanlıyım ama yolumuz uzun Rabbim kolaylaştırsın inşallahcnm nişanlı deilmisin ondan sordum :)) nezaman ahyırlıysa ozman olsun ınsallah
Aynen canım .Ben de eşimi imamhatip mezunu hoca diye aldım ama....benim hayalim senin gerçeğin olmuş..
Yok doğuştan değil. Tedavi yanlışlığı. Bir iğnenin yan etkisi. 23 yaşında olmuş. Annem engelli değildicnm baban doğuştan işitme engellimi annende öylemiydi
inşallah cnm şeytan nişanlı çiftlerle çok uğraşırmış evlenip hayırlı bir iş yapıckalar dye yapamasınlar dye çok uğrşırmış şeytana kanıp birbirinizi kırmayın cnm olurmu biz 6 sene etmedğimiz kavgaları 9 ay nişanlılık surecınde ettık hemde ne kavgalar ama hepsi bi sınavdı ve bu sınavı geçtik evlendik çok şükür. kimse dörtdörtlük deil ahlakı dini varmı kötü alışkanlığı yalanı yoksa hiiç bşey için kırmayın bırbırınızınişanlıyım ama yolumuz uzun Rabbim kolaylaştırsın inşallah
oraya nasıl girdin ben hiç görmedim ya =))))Kızlar Ezan Vakti Pro programındaki dua kardeşliği bölümünde dua ede ede başım döndüAmma çok dua isteyen var
anladım cnm yalnış anlama benım kayınpederm doğuştanmışta ailede genetik başka etkilenen varmı dcektimYok doğuştan değil. Tedavi yanlışlığı. Bir iğnenin yan etkisi. 23 yaşında olmuş. Annem engelli değildi
hahahah benimki aynı liseden mezunuz onu karşıdan gördüğümde en serseri psikopat kavgacı dye tanıyordum adamın içinden melek çıktı =)))) her geçen sene değişti çok şükür şimdi btun merak ettiğim dini konuları bna anlatır gösterir namaz kılmayı bıle okunacak dualrı eşimden öğrendim :)Aynen canım .Ben de eşimi imamhatip mezunu hoca diye aldım ama....
benimki de imamhatip mezunu beraber kılarken cemaatli kılıyruz o hoca oluyor ama bu sıralar o da asksattı ben de ama bir temizleneyim zorla kıldıracağım ona daAynen canım .Ben de eşimi imamhatip mezunu hoca diye aldım ama....
çok güzel oluyor o şekilde kılınca :)benimki de imamhatip mezunu beraber kılarken cemaatli kılıyruz o hoca oluyor ama bu sıralar o da asksattı ben de ama bir temizleneyim zorla kıldıracağım ona da
Benimki kendi kılsın yeter. Aman imamlığından geçtimbenimki de imamhatip mezunu beraber kılarken cemaatli kılıyruz o hoca oluyor ama bu sıralar o da asksattı ben de ama bir temizleneyim zorla kıldıracağım ona da
ben her konuda alttan almaya alıştım tabi kavgalıyken :) çok şükür arada kavgalar oluyor ama geçiyor en büyük kavgaları nişandan bi kaç gün önce ettik benim ağır cümlelerim oldu ama nişan olunca konu kapandı ... biz daha önce ayrıldığımız için ayrılık acısının ne olduğunu iyi biliyoruz o yüzden ikimizde eskisinden daha akıllı usluyuzinşallah cnm şeytan nişanlı çiftlerle çok uğraşırmış evlenip hayırlı bir iş yapıckalar dye yapamasınlar dye çok uğrşırmış şeytana kanıp birbirinizi kırmayın cnm olurmu biz 6 sene etmedğimiz kavgaları 9 ay nişanlılık surecınde ettık hemde ne kavgalar ama hepsi bi sınavdı ve bu sınavı geçtik evlendik çok şükür. kimse dörtdörtlük deil ahlakı dini varmı kötü alışkanlığı yalanı yoksa hiiç bşey için kırmayın bırbırınızı
Benimki kendi kılsın yeter. Aman imamlığından geçtim
Yok canım niye yanlış anlayayım :))anladım cnm yalnış anlama benım kayınpederm doğuştanmışta ailede genetik başka etkilenen varmı dcektim
biz çıkmaya başladığımızda oda kılıyordu askere gidince bıraktıAynen canım .Ben de eşimi imamhatip mezunu hoca diye aldım ama....
Cümlesine hidayet versin Rabbim :)))biz çıkmaya başladığımızda oda kılıyordu askere gidince bıraktı
amin inşallah . bizimki ilk namaza başladığını anlattı ablasını sabah servise götürmüş o sırada ezan okunmuş ezan okunuca tüylerim diken diken oldu kendimi camide buldum dedi ah ah diyorum yine ezan okunduğunda öyle olsanCümlesine hidayet versin Rabbim :)))
Benimki kendi kılsın yeter. Aman imamlığından geçtim
yaaaa öyle cnm ayrılık acısı çok kötü biz en fazla 3 gün ayrı kaldık 2 kez ayrldık çıkarken ama ben resmen hayattan kopuyorum işe bile gelemem okadr depresyone baglıyorum hep ağlıyorum. Allah eksikliğini göstermesinde haddinden fazla bağlıyım bu bağlılık iyi deil ama elimde deil cnmben her konuda alttan almaya alıştım tabi kavgalıyken :) çok şükür arada kavgalar oluyor ama geçiyor en büyük kavgaları nişandan bi kaç gün önce ettik benim ağır cümlelerim oldu ama nişan olunca konu kapandı ... biz daha önce ayrıldığımız için ayrılık acısının ne olduğunu iyi biliyoruz o yüzden ikimizde eskisinden daha akıllı usluyuz
İnşallah bacım inşallah. Valla evin beti bereketi kalmıyor öyle olunca. Kör olmayasıca arada bir içki de içiyormuş. Gebertecem. Bu çocuk niye böyle oldu yaamin inşallah . bizimki ilk namaza başladığını anlattı ablasını sabah servise götürmüş o sırada ezan okunmuş ezan okunuca tüylerim diken diken oldu kendimi camide buldum dedi ah ah diyorum yine ezan okunduğunda öyle olsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?