- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Olur olmaz yerde ezan okumuyor değil mi? Gösteriş gibi olur. Sinir oluyorum öyle şeylere çünkücok guzel program benim telefonumdada var. zikir cekmeye dua etmeye kazalar dini gunler hersey var
ayarlardan düzenleyebiliyorsun ilk indirdiğimde benimde okuyordu :) korkuyordum birden sonra buldum ayarlarınıOlur olmaz yerde ezan okumuyor değil mi? Gösteriş gibi olur. Sinir oluyorum öyle şeylere çünkü
bak canım ezan vakti uygulaması zikirmatik bir sürü yararlı şeyler varHemen bakıyorum o programa.
okuyor ama onu kapatabilirsinOlur olmaz yerde ezan okumuyor değil mi? Gösteriş gibi olur. Sinir oluyorum öyle şeylere çünkü
evet çok iyidirooobaaa çok iyi ya..bu program bi harika dostum
ezan vakti pro canım programın adı cami resmi var kırmızılıben uygulamalardan bakıyorum şuan muslim pro diye bişey çıktı bahsettiğiniz programmı
ezan vakti pro canım programın adı cami resmi var kırmızılı
cnm baban doğuştan işitme engellimi annende öylemiydiMaşallah canım.. inşallah bitir de, kötülükler bıçak gibi kesilsin. Ben daha başlayamadım. Öncelikli olarak babam ve kardeşime. Ben mecburum okumaya onlara
benimki truncu :)ezan vakti pro canım programın adı cami resmi var kırmızılı
hahahahaha işi yerimde sesli güldüm süpermiş çok güzzel helal kız sna bende yapim aynısını mantıklı düşünmüşsün ama =))O zaman sende kazası olanlar kervanına hoş geldin güzellik :) bende işyerindeyken çok zorlandım namaz için şimdi bir şey demiyorlar ben napıyorum biliyor musunuz namazım kazaya kaldığında ey şeytan sen benim namazımı kazaya bırakmak için benle uğraştın bende senle birlik olup namazı kılmadım ya şimdi seni delirtme zamanı diyorum bol bol kuran okuyorum teşbih çekiyorum :) sanki karşımda biri varmış gibi onunla konuşuyorum ve öyle yaptığımdan beri pek nadir kazaya kalıyor namazlarım belkide hafta bi vakit belkide 15de bi vakit ... sanki ben daha fazla okumayım diye şeytan namazlarıma engel olmuyor :) yada ben kendimi kandrıyorum ama bi kitapta okuduğumda hani biz sabah namazına kalkamayıp uyuyoruz yada diğer vakitlerde şeytan karşımızda oynuyormuş biz görmesek de abdest aldığımda delir şeytan delir bak namazımı kılmaya gidiyorum ben falan diyorum arada kendimi motive ediyorum :)
:) Yok kız öyle mantıklı değilimdir böyle yol buldum sadece he banada soruyor bende evdekilere gösteriyorum :)hahahahaha işi yerimde sesli güldüm süpermiş çok güzzel helal kız sna bende yapim aynısını mantıklı düşünmüşsün ama =))
güzel program ama karşılığını veremıyorum yaniii eşimden özendim indirdim eşim kalkıyo kılıyo ben yanında yatıyorum nee ayıppp dmi kılmamak var bıde yanında bırı kılarken kılmamak var. dün ikindi namazını eşimle cemaat olarak kıldık o hoca oldu ben cemaat zaten ben namaza başladığımzamanlar evdeyken eşimle hep o şekilde klıyoruz. neyse iknidiyi kıldım akşam namazında hiç kalkmadım abdest almak zor geldı ayyy kendımden utandım yaaaaa:) Yok kız öyle mantıklı değilimdir böyle yol buldum sadece he banada soruyor bende evdekilere gösteriyorum :)
benim hayalim senin gerçeğin olmuş..güzel program ama karşılığını veremıyorum yaniii eşimden özendim indirdim eşim kalkıyo kılıyo ben yanında yatıyorum nee ayıppp dmi kılmamak var bıde yanında bırı kılarken kılmamak var. dün ikindi namazını eşimle cemaat olarak kıldık o hoca oldu ben cemaat zaten ben namaza başladığımzamanlar evdeyken eşimle hep o şekilde klıyoruz. neyse iknidiyi kıldım akşam namazında hiç kalkmadım abdest almak zor geldı ayyy kendımden utandım yaaaaa(((
ooooy kuzum Allah sanada nasip etsin inşallah senin düğün ne zman yaa =))benim hayalim senin gerçeğin olmuş..
çıkmaz ayın son çarşambası :) bilmem nasip canım benimooooy kuzum Allah sanada nasip etsin inşallah senin düğün ne zman yaa =))
cnm nişanlı deilmisin ondan sordum :)) nezaman ahyırlıysa ozman olsun ınsallahçıkmaz ayın son çarşambası :) bilmem nasip canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?