aaaa hemen başlasın benim eşimle arkadaş edelim özenir belki :) arkdaşlarım bana öyle dyor eşimi senin eşinle arkdaş olmasını istyorum azıcık ibadet etsin dyolar =))biz çıkmaya başladığımızda oda kılıyordu askere gidince bıraktı
2 buçuk 3 ay ayrı kaldık herşey bitmişken tekrar başladık öyle işte ...yaaaa öyle cnm ayrılık acısı çok kötü biz en fazla 3 gün ayrı kaldık 2 kez ayrldık çıkarken ama ben resmen hayattan kopuyorum işe bile gelemem okadr depresyone baglıyorum hep ağlıyorum. Allah eksikliğini göstermesinde haddinden fazla bağlıyım bu bağlılık iyi deil ama elimde deil cnm
cnm sen onun için Allaha dua et içine istek gelsin ama içinde olmayanada kıldırmak zor alla eşim bana ne diller döküyo öbür dunyada yanyana olamıcaz sen namazını bırakıyon dyo neolur kıl dyo ben oram agrıyo buram agrıyo kaytarmaya bakıyorumhepİnşallah bacım inşallah. Valla evin beti bereketi kalmıyor öyle olunca. Kör olmayasıca arada bir içki de içiyormuş. Gebertecem. Bu çocuk niye böyle oldu yaÜç aylarda içersen seni gebertirim dedim. Gözümün önünde olsa canını çıkarırım da, şehirdışında kontrol edemiyorum. Rabbim ıslah etsin
amin canım inşallah bizimki içki kullanmıyor sigara içiyordu çok şükür onuda bıraktıİnşallah bacım inşallah. Valla evin beti bereketi kalmıyor öyle olunca. Kör olmayasıca arada bir içki de içiyormuş. Gebertecem. Bu çocuk niye böyle oldu yaÜç aylarda içersen seni gebertirim dedim. Gözümün önünde olsa canını çıkarırım da, şehirdışında kontrol edemiyorum. Rabbim ıslah etsin
ay inş ıslah olur da daha içmezİnşallah bacım inşallah. Valla evin beti bereketi kalmıyor öyle olunca. Kör olmayasıca arada bir içki de içiyormuş. Gebertecem. Bu çocuk niye böyle oldu yaÜç aylarda içersen seni gebertirim dedim. Gözümün önünde olsa canını çıkarırım da, şehirdışında kontrol edemiyorum. Rabbim ıslah etsin
demekki birbirinize nasipmişsiniz kuzum Allah birdha ayaırmasın ınsallah2 buçuk 3 ay ayrı kaldık herşey bitmişken tekrar başladık öyle işte ...
nerde eşin hepmi ayrısınızay inş ıslah olur da daha içmez
amin hayırlısıyla inşallahdemekki birbirinize nasipmişsiniz kuzum Allah birdha ayaırmasın ınsallah
inşallah canım benim Rabbim daim eder inşallahkızlar akşam namazlarımı kıldım inşallah bırakmadan devam ederim =)))
inşallah kuzum okadar çok istek vrdıki akşam ezan okunsn dye bekledim çok üüzlüyorum yıne bırakırsam dye kızlar bırakmama izin vermeyin olurmuinşallah canım benim Rabbim daim eder inşallah
biz sana buradan psikolojik baskı yaparız merak etmeinşallah kuzum okadar çok istek vrdıki akşam ezan okunsn dye bekledim çok üüzlüyorum yıne bırakırsam dye kızlar bırakmama izin vermeyin olurmu
olsun bizimkinde olsun cnm siz bana baskı yapın ben kızmam öyle kızarım dye çekinmeyin =))biz sana buradan psikolojik baskı yaparız merak etmegerçi dinde zorlama olmaz da
o zaman bu öğle namazına müteakip tacizlere başlıyorumolsun bizimkinde olsun cnm siz bana baskı yapın ben kızmam öyle kızarım dye çekinmeyin =))
Cumartesi miydi cuma akşamı mıydı başladım salı gecesi bitirdim :) teşbihi eline alınca okunuyor hemencik .
sen bana şu şeytana sövüp saydığını anlat ben hemen kılarım =)))Cumartesi miydi cuma akşamı mıydı başladım salı gecesi bitirdim :) teşbihi eline alınca okunuyor hemencik .
sen namaz kılmadığında bende sana sövüp sayayım da sen gör :))
kuzum yaa işyerinde abdest alamıyorum ben o yuzden akşam namazından sonra kazaya kalıyor.. kocaman göbeğimle ayağımı lavobaya kaldırmıyorum doğumdan sonra iş yerimdede kılarım ozaman göbek olmaz =)))o zaman bu öğle namazına müteakip tacizlere başlıyorum
ayağını kaldırma şişeyle su doldur ayağına dök . demokraside çareler tükenmez hanımefendi ben anlamam o öğle namazı kılınacak yoksa şeytan senin karşında göbek atacak Peygamberimiz savaş anında bile namazları kazaya bırakmamak için uğraşmış sen ayağını yıkayamamayı bahane ediyorsun diye karşında oynayacak :) şeytanı karşında oynatma sen ona oyna :)kuzum yaa işyerinde abdest alamıyorum ben o yuzden akşam namazından sonra kazaya kalıyor.. kocaman göbeğimle ayağımı lavobaya kaldırmıyorum doğumdan sonra iş yerimdede kılarım ozaman göbek olmaz =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?