Beş Vakit Namaz Kılanlar...

biz çıkmaya başladığımızda oda kılıyordu askere gidince bıraktı
aaaa hemen başlasın benim eşimle arkadaş edelim özenir belki :) arkdaşlarım bana öyle dyor eşimi senin eşinle arkdaş olmasını istyorum azıcık ibadet etsin dyolar =))

2 buçuk 3 ay ayrı kaldık herşey bitmişken tekrar başladık öyle işte ...

cnm sen onun için Allaha dua et içine istek gelsin ama içinde olmayanada kıldırmak zor alla eşim bana ne diller döküyo öbür dunyada yanyana olamıcaz sen namazını bırakıyon dyo neolur kıl dyo ben oram agrıyo buram agrıyo kaytarmaya bakıyorumhep

amin canım inşallah bizimki içki kullanmıyor sigara içiyordu çok şükür onuda bıraktı

ay inş ıslah olur da daha içmez

kızlar akşam namazlarımı kıldım inşallah bırakmadan devam ederim =)))

Bugün de sabah namazına kalkamadım. 5:45e kurmuştum, kapatıp horul horul uyudum. Güne kötü başladım

Cumartesi miydi cuma akşamı mıydı başladım salı gecesi bitirdim :) teşbihi eline alınca okunuyor hemencik .
sen namaz kılmadığında bende sana sövüp sayayım da sen gör :))
sen bana şu şeytana sövüp saydığını anlat ben hemen kılarım =)))

o zaman bu öğle namazına müteakip tacizlere başlıyorum
kuzum yaa işyerinde abdest alamıyorum ben o yuzden akşam namazından sonra kazaya kalıyor.. kocaman göbeğimle ayağımı lavobaya kaldırmıyorum doğumdan sonra iş yerimdede kılarım ozaman göbek olmaz =)))

kuzum yaa işyerinde abdest alamıyorum ben o yuzden akşam namazından sonra kazaya kalıyor.. kocaman göbeğimle ayağımı lavobaya kaldırmıyorum doğumdan sonra iş yerimdede kılarım ozaman göbek olmaz =)))
ayağını kaldırma şişeyle su doldur ayağına dök . demokraside çareler tükenmez hanımefendi ben anlamam o öğle namazı kılınacak yoksa şeytan senin karşında göbek atacak Peygamberimiz savaş anında bile namazları kazaya bırakmamak için uğraşmış sen ayağını yıkayamamayı bahane ediyorsun diye karşında oynayacak :) şeytanı karşında oynatma sen ona oyna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…