Beş Vakit Namaz Kılanlar...

ozaman öğle arasında abdestimi alıyım ben çünkü 1 de iş başlıyor yaa kızlar müdürüm ve çalışan bir kişi namaz kılıyor dğerleri dedikodularını yapıyor namaza gderek o 15 dakikalık zamnda namaz kılarak bizim hakkımıza giriyolar dye allahım nasıl insanlar var yaa burası devlet dairesi birisi gelse onun yerine bakıvercekler yani çoook nadirdir gelen de.. bende çekiniyorum birisi gelse beni beklmeek zorunda benim yerime kmse bakamaz çünkü kasanın anahtarı bende başka kmseye veremem laf yaparlarsa işe girelide 8 ay oluyo çekiniyorum artık öğle arasında abdest alim ezan okununca hemen kılıp geleyim bari

aferin sana 10 dakika da kimse ölmez beklemekten merak etme canım

Çok zor durumdaysan sadece farzı da kılabilirsin canım. Hiç kılmamaktan iyidir.

aferin sana 10 dakika da kimse ölmez beklemekten merak etme canım
aynen cnm ben öyle yapıyım müdürümüz namazını kılar ama müdür yardımcımız çok gıcık oluyo hatta ben tesettürlüyüm dye en başta benimle iletişimi yoktu. çok zıt çalışma arkdaşlarım var yani

Allahın emirlerini yerine getirmek için kimseden izin almayız. Tesettür de dahil. O yüzden salla gitsin canım; yarın herkes kendi hesabını verecek

Allahın emirlerini yerine getirmek için kimseden izin almayız. Tesettür de dahil. O yüzden salla gitsin canım; yarın herkes kendi hesabını verecek
evet cnm öyle. kılayım ben namazımı haydi bakalım birde sbh namazına care bulalım o cok zor birde hamile olunca btun gece uyuyamıyorum tam sbh en dalgın zamanda kalkmak oyle bı zorki onu nasil yapıcam:)

inşallah kuzum okadar çok istek vrdıki akşam ezan okunsn dye bekledim çok üüzlüyorum yıne bırakırsam dye kızlar bırakmama izin vermeyin olurmu
aaa kızarız sana sen de bana kız ben de bazen aksatıyorum ah bu saf kafam

aaa kızarız sana sen de bana kız ben de bazen aksatıyorum ah bu saf kafam
kılmadığında yaz ozaman kızayım ben ben öğleyi eve bırakcaktım beni nasıl ikna ettiler kuzum :) akşam sana cok dua ettim inşallah kabul olur :)

kılmadığında yaz ozaman kızayım ben ben öğleyi eve bırakcaktım beni nasıl ikna ettiler kuzum :) akşam sana cok dua ettim inşallah kabul olur :)
bana mı dua ettin canım ?
yok yok kızalım birbirimize aksatmak yok namazlarımızı

evet cnm öyle. kılayım ben namazımı haydi bakalım birde sbh namazına care bulalım o cok zor birde hamile olunca btun gece uyuyamıyorum tam sbh en dalgın zamanda kalkmak oyle bı zorki onu nasil yapıcam:)
eşin kalkıyordur senin o kaldırır seni de

eşin kalkıyordur senin o kaldırır seni de
kalkıyor o her sbh beni uyarır şöyle bi söz duymuş. evin erkeğinin en önemli görevi ev cemaatini sbh namazına kaldırmktır. biz kalkmasak bile onlar bızı uyarmak zorundaymışş. o bena her sbh seslenir ama ben kalkamıyorum cnm işe gelirken bile uyuyarak gelıyorum resmen 1 ay sonra dogum ıznıne cıkcam ozaman alışsam sonra dha kolay olmazmı yada ben 7.30 da kalksam hazırlansam namazımıkılıp evden cıksam oyle olmazmı illa gün aydınlanana kadar kılmamızmı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…