yok kızzz taşıması zor bir tane versin sonra ikinciyi isteriz =))) bende 3 tane istyorum inşallah olur =))) sanada edicem dua ikinizede edicem =))ben..üçer beşer ver özleme Rabbim de
kalkamıyorsan en azından sabah kalkınca kıl ki kaza olmasın canımkalkıyor o her sbh beni uyarır şöyle bi söz duymuş. evin erkeğinin en önemli görevi ev cemaatini sbh namazına kaldırmktır. biz kalkmasak bile onlar bızı uyarmak zorundaymışş. o bena her sbh seslenir ama ben kalkamıyorum cnm işe gelirken bile uyuyarak gelıyorum resmen 1 ay sonra dogum ıznıne cıkcam ozaman alışsam sonra dha kolay olmazmı yada ben 7.30 da kalksam hazırlansam namazımıkılıp evden cıksam oyle olmazmı illa gün aydınlanana kadar kılmamızmı lazım
kılablirim yanı dmı 7.30 da tabi bu bir ay için böyle olucak doğum iznine çıkınca vaktinde kalkarımkalkamıyorsan en azından sabah kalkınca kıl ki kaza olmasın canım
whitewolfun adı özlem canım benimki münevveraaa özlem kim cnm
aaaaaa ederim :))) benim adımda özlem adaşız =))
tamam cnm ama az bekleseydin çünkü çok sıkıtılı hamilelik =))9o zaman beni de ekle duana nasip olursa evlendiğim ilk gece kalabilirim bence hiç sıkıntı değil :)
ahhh ahh o ilk gece korunduğum için kafamı duvarlara vurasım varo zaman beni de ekle duana nasip olursa evlendiğim ilk gece kalabilirim bence hiç sıkıntı değil :)
Çok takma. ilk geceden hamile kalmak ancak filmlerde olurahhh ahh o ilk gece korunduğum için kafamı duvarlara vurasım var
hadi inşallah cnm ayy gecen ramazan bayramında benim 4 gün gecikmişti ay tam bayram btti ben ertesi gün adet olmuştum ne uzulmuştum çünkü ilk kez gecikmişti çok umutlanmıştım bayramım sevinçli sevinçli geçti bayram btti adet oldumwhitewolfun adı özlem canım benimki münevver
hadi bakalım adaşına da bol bol dua et kuzum bebek için
bayrama kadar seviniriz inş amin
hehe benimle evlenen yakın bir arkadaşım vardı kaldıÇok takma. ilk geceden hamile kalmak ancak filmlerde olur
o ilk gece muhabbeti erkek için hani ilk kez birleşme oluyor ya erkeğin en kaliteli şeyleri ozamanoluyormuş ama şimdi erkekler beklemedği için öyle bi sey yok bncee :)))Çok takma. ilk geceden hamile kalmak ancak filmlerde olur
inşallah canım aferin sana bak daha şimdiden yoluna koydun :)kılablirim yanı dmı 7.30 da tabi bu bir ay için böyle olucak doğum iznine çıkınca vaktinde kalkarım
kalitesini yesinler ya banane onunkinin kalitesinden :) Rabbim nasip ederse ben isterim kısa zamanda çünkü yaşım çok küçük değilo ilk gece muhabbeti erkek için hani ilk kez birleşme oluyor ya erkeğin en kaliteli şeyleri ozamanoluyormuş ama şimdi erkekler beklemedği için öyle bi sey yok bncee :)))
tamam canım =))inşallah canım aferin sana bak daha şimdiden yoluna koydun :)
kuzu millet 30 yaşında doğuruyor ama istyosan Allah hemen versin cnmkalitesini yesinler ya banane onunkinin kalitesinden :) Rabbim nasip ederse ben isterim kısa zamanda çünkü yaşım çok küçük değil
Bu konuyla ilgili sana özelden mesaj atacağım şimdihehe benimle evlenen yakın bir arkadaşım vardı kaldıbir oğlu var büyüttü bile oğlunu benden çok kpss çalıştı bu senede benim de çalışmamam için olanlar oldu :)
hayırlısı diyorum ya artık 2018 e gözümü dikerim şimdiden ben de
ah cnm yaa olur olur bakalım Allahın vardır bır bıldığı sen benım dediklerimi dene bak bu ay =))ah hayırlısıyla bir tane olsa nasip ederse ikincisini de çok beklemeyeceğim yaş oldu 31
inşallah canım bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsinkuzu millet 30 yaşında doğuruyor ama istyosan Allah hemen versin cnm
deneyeceğim bakalım canım hala adetliyim akıntım var bu ay birkaç gün daha uzun sürecek heralde bugün klomeni içmeye başladımah cnm yaa olur olur bakalım Allahın vardır bır bıldığı sen benım dediklerimi dene bak bu ay =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?