Beş Vakit Namaz Kılanlar...

kalkamıyorsan en azından sabah kalkınca kıl ki kaza olmasın canım

o zaman beni de ekle duana nasip olursa evlendiğim ilk gece kalabilirim bence hiç sıkıntı değil :)

aaa özlem kim cnm

aaaaaa ederim :))) benim adımda özlem adaşız =))
whitewolfun adı özlem canım benimki münevver
hadi bakalım adaşına da bol bol dua et kuzum bebek için
bayrama kadar seviniriz inş amin

whitewolfun adı özlem canım benimki münevver
hadi bakalım adaşına da bol bol dua et kuzum bebek için
bayrama kadar seviniriz inş amin
hadi inşallah cnm ayy gecen ramazan bayramında benim 4 gün gecikmişti ay tam bayram btti ben ertesi gün adet olmuştum ne uzulmuştum çünkü ilk kez gecikmişti çok umutlanmıştım bayramım sevinçli sevinçli geçti bayram btti adet oldum

Çok takma. ilk geceden hamile kalmak ancak filmlerde olur
hehe benimle evlenen yakın bir arkadaşım vardı kaldı bir oğlu var büyüttü bile oğlunu benden çok kpss çalıştı bu senede benim de çalışmamam için olanlar oldu :)
hayırlısı diyorum ya artık 2018 e gözümü dikerim şimdiden ben de

Çok takma. ilk geceden hamile kalmak ancak filmlerde olur
o ilk gece muhabbeti erkek için hani ilk kez birleşme oluyor ya erkeğin en kaliteli şeyleri ozamanoluyormuş ama şimdi erkekler beklemedği için öyle bi sey yok bncee :)))

o ilk gece muhabbeti erkek için hani ilk kez birleşme oluyor ya erkeğin en kaliteli şeyleri ozamanoluyormuş ama şimdi erkekler beklemedği için öyle bi sey yok bncee :)))
kalitesini yesinler ya banane onunkinin kalitesinden :) Rabbim nasip ederse ben isterim kısa zamanda çünkü yaşım çok küçük değil

ah hayırlısıyla bir tane olsa nasip ederse ikincisini de çok beklemeyeceğim yaş oldu 31

Bu konuyla ilgili sana özelden mesaj atacağım şimdi

ah cnm yaa olur olur bakalım Allahın vardır bır bıldığı sen benım dediklerimi dene bak bu ay =))
deneyeceğim bakalım canım hala adetliyim akıntım var bu ay birkaç gün daha uzun sürecek heralde bugün klomeni içmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…