Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Kızlar, 5vakit abdest almanız gerek ya, hiç oje sürmüyor musunuz? Bi de makyaj işini nasıl yapıyorsunuz? Bi de kapalı olmayıp 5vakit kılanınız var mı?

Kızlar, 5vakit abdest almanız gerek ya, hiç oje sürmüyor musunuz? Bi de makyaj işini nasıl yapıyorsunuz? Bi de kapalı olmayıp 5vakit kılanınız var mı?
makyaj yapmıyoruz çnku ozman abdest alamayız ojede surmuyorum canım =)) kapalı olmayıp namaz kılınır her ibadetin yeri farklıdır cnm

o zaman sen şimdi şeytana el salla nanik falan yap :) yendim seni namazımı kıldım de :) bende yapacağım çok şükür bende kıldım
hheheheh aynen cnm çok şükür bgun benimle uğraşmıyor bir isteksizlik yok ustumde :)) dilimi ısırayımda duymasın aman aman :))

ben varım açığım hatta eskiden daha da açıktım şimdi sadece başım açık 5 vakit abdest almak zor gelmiyor makyaj yapmıyorum çünkü makyaj malzemelerine alerjim var iyiki de var bence cildim böyle daha güzel ..
oje bende sürüyorum adetli olduğum zamanlarda...

makyaj yapmıyoruz çnku ozman abdest alamayız ojede surmuyorum canım =)) kapalı olmayıp namaz kılınır her ibadetin yeri farklıdır cnm
Makyaj takıntısı olan yok mu hiç peki? Nasıl idare ediyor onu merak ediyorum. Ben çok takığım mesela, bu yüzden namaz kılmak abdest almak içimden gelmiyor. Banyo yaptıkça abdest alırım sadece.

Makyaj takıntısı olan yok mu hiç peki? Nasıl idare ediyor onu merak ediyorum. Ben çok takığım mesela, bu yüzden namaz kılmak abdest almak içimden gelmiyor. Banyo yaptıkça abdest alırım sadece.
cnm bende çok severim makyajı hemde çoooook yani makyajsız hiç özgüvenim olmaz güzel bi yüüzüm var ama illa o rimel cekilicek :)))) ben dha dün başladım namaza o yuzden yapmıyorum yuzum hasta gbi kendime makyajlı alışmışım tabi.... ama özel günlerde düğünleerde abdestimi alırım sonra makyaj yaparım dye düşündüm şuan.. ama şunu tek geçerim makyaj için asla namazı bırakmam =)))

Senelerdir deneyip başaramadığım şey. Off ya nasıl alışıcam ben. Vallahi çok üzülüyorum vicdanım hiç rahat değil ama olmuyor

şeytan senin karşında göbek atıyor saçını gösteriyorsun dyeee =))))) yandın yandın cansu oysa şalını taksanne güzelde nur gbi olurverirsin ahh ahhh cansu ah =))

Senelerdir deneyip başaramadığım şey. Off ya nasıl alışıcam ben. Vallahi çok üzülüyorum vicdanım hiç rahat değil ama olmuyor
valla bende hep başla bırak başla bırak dun bismillah dedim başladım ve çoook dua ettim Allahım huzuruna bes vakit çıkmayı nasip et dedim Allah yardımıcımız olsun seytana uymayalım kızlar dinimiz ne istyosa yapalım

şeytan senin karşında göbek atıyor saçını gösteriyorsun dyeee =))))) yandın yandın cansu oysa şalını taksanne güzelde nur gbi olurverirsin ahh ahhh cansu ah =))
güzel yerden vurdun canım o konuda haklısın ama o cesareti kendimde henüz bulamıyorum Rabbimden istiyorum ama

Aslında etrafında namaz kılan bi kişi bile olsa sende birazcık namazla ilgili araştırma yapsan namazla ilgili kitaplar okusan hiç zor gelmez canım

güzel yerden vurdun canım o konuda haklısın ama o cesareti kendimde henüz bulamıyorum Rabbimden istiyorum ama
ben nerden estiyse esti lise son sınıfta kapandım 6 sene bitti.. ama beni tanısan bu kız asla kapanmaz derdin lisedeyken dha saçlarım boyalıydı makyaj desen oooo okul eteğim minicik kısaydı yani kapanmak aklımdan gecmezdi sonra eşimle tanıştık dini konulara yöneldim sonra ben kapancam dedim kapadım ilk kapandığımda okadar kötü olmuşumki eşarbı yapamamışım giyim desen koca kadın gbii hahah ozmanalr böyle kapalılık modern kıyafetler yoktu genc kızlarda pek kapalı insanda yoktu düşün yani :))) ama iyiki kapanmışım şuan herkes söyler açık halin çok güzel ama kapalı halinde bir bambaşka güzel çok yakışıyor derler :))) bence hiç düşünme bile bu konuyu

Aslında etrafında namaz kılan bi kişi bile olsa sende birazcık namazla ilgili araştırma yapsan namazla ilgili kitaplar okusan hiç zor gelmez canım
Az önceki konuşmalarınızı okudum makyaj vs zor oluyor abest için gibi şeyler..
Bende o sıkıntılarda yok tesettürlüyüm, makyaj yapmam, muhafazakar bir ailem var ve inan namaz Hakkı'nda çok kitap okudum ama nasip olmuyor mu acaba bilmiyorum
bende çok dua ediyorum inanın ama yok, tesettür oruç Kuran okumak bunlar bana zor gelmiyor ama namaz nefsimi çok zorluyor.

Ben de aynı 28 yaşında kapandım 3 sene oldu asla kapanmayı düşünmüyorum derdim bana göre değil yok bunalırım olmaz diyordum ama birden karar verdim nişanlıyken pişman da değilim ama biraz kilolarımdan kurtulursam daha güzel kapalı olurum tombişlik olmuyor istediğimi giyemiyorum

Bence hiç düşünme bu konuyu derken yakışıp yakışmaması konusunu diyorsan o önemli değil benimde kafamda nasip olursa evlendikten sonra istiyorum neden evlendikten sonra dersen şuan çalıştığım yerde kapanamam ve ne bilim her kızın kafasında bi gelinlik hayali vardır nişanlığımda çok açık değildi sadece kollarım meydandaydı ama ne bilim şimdi zaten nişanlıyken ister istemez el ele tutuştuğumuzda bile zina ediyoruz o yüzden evlendiğimde istiyorum anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…