Besi bir yerde lerin fiyatlari hakkinda bilginiz var mi?

Bak iste bu soylediklerin daha gercekci, en basindan bunu demedigin icin haliyle ben de bazi seyleri aciklamaya giristim, mecburuz demek baska birsey bizim buralarda aileler en iyisini yapmak zorundalar demek baska, yani aslinda mecbur olan aileler degil sizsiniz. Sevgi biter para kalir diye dusunerek baslamayin bir evlilige zararini siz cekersiniz, tekrar kocaman mutluluklar diliyorum

tamam da kenara koyacaksan da işçiliği az bilezik vs alınır genelde

sen zinciri ile beşibiryerde deyince ben de takacaksın sandım

hatta tv de bir program var ana ocağı orda takıyorlar oradan mı görmüş acaba diye de düşündüm

Bilezikler alinacak zaten canim. Bu bahsettigim set yerine takilacak besi bir yerde mevzuduydu:)

sahsen set alıcagına zaten beşli en güzeli bunların cok cesitlisi var zincirler 500le 2000 arası tabi 14 22 ayar farkı var sen hanginden secersen ona göre fiyatı artar 5 li altında 5 cumhuriyet olarak gecer suan 670 / 5 kac tutuyosa o kadar bence mantıklı bi secim yapmıssın...

Mesajin icin cok tesekkurler canim ben de oyle dusundugumden dolayi besi bir yerde istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…