- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bende soyledim bir turlu anlatamadim690 tlymis. Yani 3.450 tl ediyor 5i bir yerde
Canim onlar isciligi oldugu icin satilinca cok kar edilmiyor diye biliyorum. İstemedim o yuzden.yatırım amaçlıysa işçiliği az olan 22ayar bir set alsan daha karlı değil miydin ki? böyle taş çatlasa 5bin.
Valla kroluga degil eden paraya bakicaksin bu devirde canim. Zincirde de iscilik olmadigi icin satinca bir suru para ediyor.Kiz nisanda takilacak daha banal bisi bulamadin mi? Tamam besi bir yerdeyi anladik da zincir ne oyle? Boynuna taktirma yakana taktir gitsin kolyesiyle cok kiro bir goruntu olur bu devirde
Bu kadar para derdindeyseniz kac lira istiyorsaniz soylerdiniz o ederde dolar veya euro takarlardi size goruntu olarak daha guzel olurduValla kroluga degil eden paraya bakicaksin bu devirde canim. Zincirde de iscilik olmadigi icin satinca bir suru para ediyor.
Ben istediklerimi soyledim zaten. Hatira olsun diye de anneme en incesinden zarif bir set aldiricam onlar da tas catlasin 2bucuk bin tl. Ben de cok merakli degilim o kadar buyuk bi seyi takmaya. Ama parayi dusunmek de zorundayiz.Bu kadar para derdindeyseniz kac lira istiyorsaniz soylerdiniz o ederde dolar veya euro takarlardi size goruntu olarak daha guzel olurdu
İncecik zarif boyunda ayi gibi besi biryerde altin nal gibi cok cirkin durur ondan soyledim
Ben istediklerimi soyledim zaten. Hatira olsun diye de anneme en incesinden zarif bir set aldiricam onlar da tas catlasin 2bucuk bin tl. Ben de cok merakli degilim o kadar buyuk bi seyi takmaya. Ama parayi dusunmek de zorundayiz.
Evet en ince seti aldiricam cunku onu yatirim amacli kullanmayacagim. Dugun dernekte kullanmak icin niye kalin aldirayim ki? Zarif bile durmuyor gelinlikte ki elbise ustunde hic iyi durmaz. Hem de onlari bozdurmayacagim ben uzaga evlenecegim, annemden hatira kalsin istiyorum.Amman annenler en incesini alsin, erkek tarafina 6 bilezik az kiz doldurt boynunu kollarini sonra buraya yazarsin istedigin neyi aldi neyi almadilar diye biz de saydiririz onlara tu kaka niye almadilar seninkiler en ince seti almislardi halbuki ama diye!
Madem paraya bakiyosun. aldir en kalinindan seti. Iscilik olsa ne olcak olmasa ne olcak. 20binlik set al derdin paraysa. 4binlik 5i biyerdeyi napcan. 4bin yaniValla kroluga degil eden paraya bakicaksin bu devirde canim. Zincirde de iscilik olmadigi icin satinca bir suru para ediyor.
canım boş ver yatırımı sen şimdi. hayatının en güzel dönemi, herkes sizin için uğraşıyor, tadını çıkar. bir gelinde takı seti çok güzel duruyor, ama öyle çok ince metal gibi olanlar değil. altın ya da pırlanta olanlar var ya hani gösterişli. bak bir daha fırsatın olmaz. nişanlın güzel bir takım alsın, annende 2500 tl çıkarmışsa gözden onunla bilezik alsın. sonra pişman olursun.Bilezigi zaten yapcaklar canim 6 tane. Bir de set takicaklardi. Ben de set yerine besi bir yerde istedim. Yatirim amacli.
Kayinpederim.Bunu şimdi nişanlın mı alacak yoksa kalpazan kayınvalide adayın mı?
Canim ilerde her turlu hal olur ben onu oraya buraya harcamak icin aldirmayacagim zaten. Kenarda benim de birikimim var ilerde cocugum olur bi hal olur onun icin harcarim tamamiyle yatirim amacli yani. Ev alinir bisey olur araba aliriz yani yine onun ogullari icin harcayacagim. Kendi keyfim icin degil. Ben taki takmaya merakli degilim yoksa isterim en pahalisindan bir set sakir sakir takarim. Derdim o degil benim.beşibiryerde ne ki yatırım olacak 3500 tl kucuk memurun bir maaşı harcanır gider arada sana da faydası olmaz elmas ya da zümrüt set al o paraya kimse bozdurup elinden alamaz hem de kızın olursa ona bırakırsın ilerde
Canim cok sagol mesajin icin. İnsanlar mana bulmaya acik aramaya yer ariyorlar soru sormaya korkuyor insan valla. Ben kimseyi takmiyorum valla isimin olduguna bakiyorum. Ben de en karlisi besi bir yerde diye biliyorum canim. Demek ki zincirinle birlikte 5bin civari filan olucak anlasilan benimki de.Ya millet amma da laf konuşmuş kime ne ya niye kıro gibi olsun annesi zaten takılacak bişey alacakmış bendede vardı beşi bi yerde 3 tane hemde sanırım 1 i zincirliydi bozdırmadım ama sordum en kârlısı bu dediler babam kardeşime yaptırdı 11000 di fiyatı 5 altın etrafı altın çerçeve 1 metre çok kalın zinciri vardı ama senin sorduğun 5000 civarı falan sen bakma kimseye 5i bi yerde iyidir gelinede çok yakışır mutluluklar sana
Arkadaslar merhaba,
Dert mi bilmiyorum da nette aradim bulamadim bir turlu. Ben de size danisiyim diyorum.
Besi bir yerde lerin fiyatlari hakkinda bilginiz var mi?
Zinciriyle birlikte almak istiyoruz asagi yukari ne kadar tutar?
Kuyumcuya gidicek zamanimizda yok martta nisanim olacak bilgi almak istedim sizden.
Tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?