- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Tabiiki bulucam ama ön bilgi almak istedim sadece.Mart'a kadar kuyumcuya gidecek fırsatınız olmayacak mı?
Ek olarak altının değeri sürekli değişiyor. Bugün 99 lira yarın 150 yi bulup bulmayacağı bilinmez.
Zinciri isciligi az olana gore mi seceyim canim var mi bilgin?Aynen ya şaşırdım Mesajları okuyunca o mu alacak bu mu alacak yok baska bişey al yok bilmem ne kime ne yani evet canım o civar tutar bence zincirin modeline göre değişir ona da dikkat et
Bilezigi zaten yapcaklar canim 6 tane. Bir de set takicaklardi. Ben de set yerine besi bir yerde istedim. Yatirim amacli.
Bana alinacagi icin bence hic de enteresan degil.size alinacak hediyenin hesabini arastirmaniz pek enteresan. Parasini sizin odemeyeceginiz bir seyin hesabina neden dusuyorsunuz?
Ben istediklerimi soyledim zaten. Hatira olsun diye de anneme en incesinden zarif bir set aldiricam onlar da tas catlasin 2bucuk bin tl. Ben de cok merakli degilim o kadar buyuk bi seyi takmaya. Ama parayi dusunmek de zorundayiz.
Tamam canim cok sagol Allah razi olsun.Canım onu bilmiyorum işte kuyumcu bilgi verir ben yalnış konuşmayın bana bide 14 ayar Zincirli ucunda gremse olan bi altın gelmişti zincirleri 14 ayar satıyorlar bazen dikkat et
Bizde nisanda takilanlarin aynisi dugunde tekrar takiliyor yani extra bir masraf olmayacak. Tasasi size mi dustu pardon?Vay beee, annenler incecik set taksin fakat damat tarafi 6 bilezik ve besi bir arada taksinlar. Ki bu daha nisan, dügün nasil olacak?? Gercekten cok adaletli.. Ve bu arada parayi siz düsünmüyorsunuz ki, oglan tarafi düsünüyor..
Bizde nisanda takilanlarin aynisi dugunde tekrar takiliyor yani extra bir masraf olmayacak. Tasasi size mi dustu pardon?
Takilanlarin aynisi dugunde takilacak yani benim annemler de aynisini yapacak. Valla bilemiyorum canim cocuk evlendirmek zor bu devirde. Anne baba cocugunu dusunerek yapabileceginin en fazlasini yapmak durumunda yeni evli cifte destek olmasi bakimindan. Sevgi bir yana gecim derdine dustukten sonra ortada maalesef sevgi denen bisey kalmiyor canim cok uzgunum ama boyle..Iyide nisanda bu performance sergilendiyse, dügün nasil olacak?
Ve ben biliyorum ele güne hava atmak icin takilmis birseyin tekrar takilma adetini. Kendimcede sacma buluyorum
Bilemiyorum, nisanda hic para ve altin hesabini yapmamistim. Üc ay öncesinde bunu düsünmek cok garip geldi. Hayatinizi en önemli kararini aliyorsun, sonunda herkes birbirinizi sevdigini görebilirsiniz ve aklinda para ve altin.. Ilginc..
Canim bilmiyorum ki yarim da olur sanirsamBesi bi yerde illa tam olmak zorunda mi ki ya bende yarim biriktiriyodum yarim da olur diye
Yarim daha kibar durur bence ama demiCanim bilmiyorum ki yarim da olur sanirsam
Takmak icin kullanicaksan evet canimYarim daha kibar durur bence ama demi
TsklerTakmak icin kullanicaksan evet canim
Hoslanmiyorsan yorum yapmazsin arkadasim.konu sahibinin beşibiryerdesinden gına geldi al tak en güzeli sorma kimseye hatta 2 tane al altın kemerde al ne istersen al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?