Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

ben 2 haftadir kesintisiz ve düzenli bir sekilde günde 3 kupa(sabah kalkar kalkmaz ac karnina,öglen ve aksam yemekten önce) iciyorum....

bu cayla beraber spor ve diyete de ayni gün basladim...

SonuC.ilk hafta 3kilo birden verdim...(yag degilde su diye düsünüyorum)...

ikinci hafta gr veremedim..sabitlenip kaldim...bugün 3.haftaya girdim..

sporumu diyetimi ve cayimi hic birakmadim ama dondu kaldi,gr oynamiyor...

benim anladigim kadariyla ilk hafta bu cay detoks etkisi yapiyor..vücuttaki ödemi atiyor...

sonra bir etkisi olmuyor,vücudun su ihtiyaci yerine geciyor sanirim...

o sebeple acaba cayi 1 hafta kullanip,1 hafta birakip,diger hafta tekrar baslasak daha mi etkili olur acaba,hem vücut bu caya da alisip etkisiz hale mi geliyor acaba???

bende 1 haftadır içiyorum vucudumdaki suyu ve odemi attı. karnım kocaman ve şişti şimdi hepsi gitti 57de 56 ya dustum anca 1 kilo verdim ama sporda yapıyorum ayrıca diyette ; diyet dedigim sebze-salata agırlıkı besleniyorum. iştah kestigi kanıtlanmış gercek. canım tatlı filan cekmiyor ayyy ne yesem acaba die dusunmuyorum habire bişiler yemek fikrini uzaklaştırdı benden. buarada bu bitkiler adet sokturucu ya benim aksi gibi gunum gecti arkadaslar ne gelen var ne giden. sizdede boyle bişey oldumu tarihiniz değiştimi yada hormonları etkiledimi kanamanız oldumu bir arkadas ara kanamam oldu yazmıs bende hiçbişey olmadı test yaptım hamilemiyim die oda negatif cıktı şaşırdım kaldım. içmeye baslamadan once dedim kesin gunumden once olurum sokturucu etkisi sebebiyle ama aksi gibi dengemi bozdu yada bilmiorum nedir ne degildir bir fikir verin bana

hormonal denge ve adet ile ilgili sorular sorulmuş.nacizane bildiğimi anlatayım.beynimizde sanırım hipotalamus denen bişey varmış.hani spor yapınca beynimiz endorfin hormonu salgılıyor yani mutluluk hormonu.işte onun gibi.bu denge içtiğimiz çayla ilgili olarak değişmiş olabilir.nasılki sters hava değişimi etkiliyor öyle.ama doktorum kesinlikle içme zararlı felan demedi.sadece hormonal dengeni değiştirmişsin dedi.inşallah anlatabilmişimdir.biraz karışık oldu sanırım.öpüldünüz.

hormonal denge ve adet ile ilgili sorular sorulmuş.nacizane bildiğimi anlatayım.beynimizde sanırım hipotalamus denen bişey varmış.hani spor yapınca beynimiz endorfin hormonu salgılıyor yani mutluluk hormonu.işte onun gibi.bu denge içtiğimiz çayla ilgili olarak değişmiş olabilir.nasılki stres hava değişimi etkiliyor öyle.ama doktorum kesinlikle içme zararlı felan demedi.sadece hormonal dengeni değiştirmişsin dedi.inşallah anlatabilmişimdir.biraz karışık oldu sanırım.öpüldünüz.

hormonal denge değiştide acaba kadınlık hormonlarımızla ilgili ne gibi bi degişiklik olduki ya (( ben anca duzene sokmustum reglimi tam 28. gun oluyordum bugun 33 hala gelen giden yok

lahana diyeti nasıl oluyor lahana suyunumu içiyorsunuz:uhm:

bende erken soktururur diyordum hatta reglimden 5 gun once filan icmeye basladim erken bekliodum olmadı neyse bekleyip gorcez bakalım yinede kanama duzeni ile ilgili herkes bişiler yazarsa cok sevinirim arkadaslar

bende erken soktururur diyordum hatta reglimden 5 gun once filan icmeye basladim erken bekliodum olmadı neyse bekleyip gorcez bakalım yinede kanama duzeni ile ilgili herkes bişiler yazarsa cok sevinirim arkadaslar

şimdi siz söyleyince farkettim ben hiç yaşamazdımn regl düzensizliği. ama son reglimde 1gün oldum 2 gün durdu 3.gün tekrar oldum falan saçma sapan bi regl dönemi geçirdim. ve bu çayı günde 4-5 kupa içiyodum acaba ondan mı oldu fisfisfis

t.t cim 4-5 kupa cok fazla değilmi ben max.3 bardak ogunlerden once ac karnına içiyorum, seninki muhtemelen ondan olmustur fazla içme bence

içen arkadaşlar bu cayın sizde verdirdigi kilo, ve yaptıgı yan etkileri yazarsanız cok sevinirim bir arkadas beni cok sinirli yaptı dedi beni yapmadı sakinleştirdi ama bilmiyorum reglim hala gelmedi

arkadaslar ben de gecen ay adet olmadim..bi kac damla geldi ve kesildi...günde sadece 3 kupa ictim cok da icmedim ama:uhm:

arkdslr bnde bu çayı içiyorum gnde 4 kupa ama hrhngı bır mide bulantısı fln gibi srnlrm olmadı.bu çayı içiyorum ama öle ciddi bi diyet yapmıorum.ekmek yemıorm yag kullanmamaya clısıorm,asitli içecekleri kestim bunun dışnda özel bı sey yapmıorm mesela tatlı fln yıorm acaba ciddi ciddi diyet ypmamda gerekıomu yoksa cay ytrlımı yrdmcı olrsnz swnrm.

daha ne diyet yapacaksın.zararlı şeyleri kesmişsin zaten.kilo vereceğiz diye ölelim mi?bence böyle devam et.önemli olan istikrar.bende yok ordan biliyorum.1 saat önce 5 in 1 çayımı içtim şimdi cips yiyorum.ooooh:roflol:

:icecream: anldm cnm cok saol sen bu cayı ne kdrdr kullanıosn we kılo werdnmı hıc cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…