kızlar bu çay adet düzensizliği gibi herhangi bişi yapıyor mu merak ettim de
tatlicadiarzu yav bende nerdeyse bi hafta kullandım yanında lahana dieti haftada 3 gün spor 1 saat ve vere vere 3 kilocuk verdim lahana dieti yaparak 5 kilo verenler vardı ben hem 5i 1 arada cay hemde lahana dieti hemde spor ile 3 kilocuk verdim hormonlarım normal neden bende işe yaramadı kızlar:uhm:
bende erken soktururur diyordum hatta reglimden 5 gun once filan icmeye basladim erken bekliodum olmadı neyse bekleyip gorcez bakalım yinede kanama duzeni ile ilgili herkes bişiler yazarsa cok sevinirim arkadaslar
arkdslr bnde bu çayı içiyorum gnde 4 kupa ama hrhngı bır mide bulantısı fln gibi srnlrm olmadı.bu çayı içiyorum ama öle ciddi bi diyet yapmıorum.ekmek yemıorm yag kullanmamaya clısıorm,asitli içecekleri kestim bunun dışnda özel bı sey yapmıorm mesela tatlı fln yıorm acaba ciddi ciddi diyet ypmamda gerekıomu yoksa cay ytrlımı yrdmcı olrsnz swnrm.
daha ne diyet yapacaksın.zararlı şeyleri kesmişsin zaten.kilo vereceğiz diye ölelim mi?bence böyle devam et.önemli olan istikrar.bende yok ordan biliyorum.1 saat önce 5 in 1 çayımı içtim şimdi cips yiyorum.ooooh:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?