Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

evet 3.6 kilo vermiştim 3 haftada.sen gibi dikkat ediyordum.bizim ofiste boğaz hiç durmaz sürekli bişeyler ikram ederler.onlardan yemedim.işten yürüyerek döndüm.yarım saat sürüyor. normal çay içmedim çünkü 2 şekerli içiyordum.ama pes ettim.her sabah demleyip termosla götüryordum işe.şimdi tekrar başladım.ama yediklerime dikkat etmiyorum.edemiyorum.bahar bezginliği.yorgunluğu değil yanlız.dikkatini çekerim.kafamçokkarıştı

evet cnm bilirim o bahar bezgnliğinijeyyar bnde artk okula yuruyerek gdp gelıorm 40 dk gds 40 dk gls bnde hc csy fln bska bsy ıcmıorm ama mlsf su tatlı tutknlğmu yenemıorm cıkolata manyagıyımdaa.s ama bklm hyrlısı 5-6 kılo wersem bnden iisi olmz :uhm: su sn 50 kıloyum cayıda 1 hftdr içiorm ama mlsf veremedm daha ve işe yaramadgnı dsnmeye bslıorm artk blkıde tatlıyıda kesmem lzm ama tek zaafım mlsf.

üniversite sonda mısın?yaşın gereği öyle tahmin ettim.bende izmirde okumuştum.o zamanlar kilo sorununu sunta olarak adlandırdığımız form krakerlerle çözüyorduk.bütün gün aç dolaşıyorduk.tabi gece sınava çalışmalar atıştırmalar canımıza okuyordu.tatlı canın isyediğinde sütlü tatlı ye bari.veya ye ama bir iki kaşık.sen zayıfsın o yüzden bizim gibi hop diye kilo verememen normal.az sabret.

ewt cnm son snftym,dgru hklsn cok kılo problemım olmdgı ıcın ddgn gbı hop dıe kılo weremıorm ama sabrtcem cok saol:)

bişey değil canım.yalnız alışkanlık herhalde kısaltmalarla yazıyorsun. SMS gençliği seni.şakkıdızor anlaşılıyor yazdıkların.karakter kısıtlaması yok.rahat ol.a.s.:teytey:

doğru diyosun cnm alışkanlık işte dikkat etmeye çalışcam anlaşılmıyor haklısın:) birde elimin biri şu an dikişli o yüzden çok rahat yazamıorm ondan kısaltmalar kolay geliyor.saol tekrar optm

ya kızlar bende bu çaya 4 gun oldu baslayalı fazla kılom yok 3-4 kılo vermek ıstıyom ama sankı dahada sıstım gıbıme geldı ne kadar surede etkısını gosterır bu cay?

bende günde bir litre içiyorum.ama adet düzensiziliği olmadı.hatta faydası oldu diyebilirim

ya kızlar bende bu çaya 4 gun oldu baslayalı fazla kılom yok 3-4 kılo vermek ıstıyom ama sankı dahada sıstım gıbıme geldı ne kadar surede etkısını gosterır bu cay?

GUNESİMM BİR HAFTADA VUCUTTAKI FAZLA SUYU , ŞİŞİ, ÖDEMİ ATIYOR IDRAR YOLUYLA ; 1 HAFTAN DOLSUN RAHATLARSIN CANIM

kızlar 1 haftaya yakın içtım bu çayı dün kendımı tarttım 1 kılo vermısım hıcte umutlu degıldım ama 1 kılo verdıgımı gorunce bende ınandım4 - 5 gunde 1 kılo ıyıdır

bence işe yarıo kızlar ama işte yan etkisini cozemedim. sordugum cogu kimselerde zamanında regl olmuslar anlamadım ben bu işi

Ben de denemek istiyorum..Nerelerden temin edebiliriz acaba?CADIARZU

ben bugün aldım ve akşam yaptım.içtim ama şimdi bi ağırlık çöktü uyku bastırdı bundan olabilir mi ki.daha bir bardak içtim.ya çok işe yarıyormuş,halam bir haftada 2buçuk kilo vermiş bunu içerek(bu arada o 80 kilo) ben de heveslendim alayım dedim.içtikçe paylaşırım değişmeleri.sağlıcakla kalın

kızlar bir de bişey dicem,içinde mate var ya işte matenin orjinal olması lazımmış.benimki açık yeşilliydi ama kuzenim başka yerden almış koyu yeşil ve un gibiydi.içindeki en ama en etkili bitki çünkü o.hangimizinki orjinal bilmiyorum.benim aldığım aktar zaten beşi bir yerde diye paket yapmış kocaman,onun içinden öyle çıktı.

bir de kekik tansiyon hastaları olanlara önerilmiyor.onlar ölçüyü ya azaltacaklarmış ya da hiç koymayacaklarmış.dağ kekiği içine koyduğumuz,o şeker hastalarına çok iyi geliyor annemden biliyorum, o akşamları genelde hep kekik çayı hazırlar içer.benden söylemesiyerimseniben

kızlar fardasını görenler yazsın ya fazla takıldım pc gözlerim acıdı belkide vardır şimdi cıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…