kızlar 1. bu çayların hepsi aktarda satılıyo hatta onlarda bu şekilde 5li çay olarak satıyorlar. 2. ben 3 haftadır kullanıyorum hiç bir faydasını görmedim.yani içiyorum içtikten sonra sürekli idrarım geliyor yani bu çayın faydası vücuttaki ödemi suyu atmak..ama kilo verdirmek değil bence çünkü ben hergün 2 bardak içiyorum aç karna ama hiçbir değişiklik olmadı..ayrıca ölçülerinide veriyim.1 tutam biberiye,1 tutam funda,1tutam kekik,bir tutam mate,2 tutam yeşil çay...tutamdan kastımızda baş parmakla işaret parmağı arası..umarım sizde işe yarar... :):)
nası konuyu okuycam, bulamadım...
kullanımı yanlış yapıorsun sanıırm...her bitkiden 1 tatlı kaşığı 1 litre suya demlenir, akşama kadar yemeklerden yrm saat önce içilir..günde 3-4 bardağı geçmemek gerekiyomuş aldığım bilgilere göre, bu arada bu çayla birlikte akşam atıştırmalarından, tatlılardan, tuzlululardan...kısacası kilo aldıracak her gıdadan uzak durup bunu yaşam tarzı haline getimek gerekiyo:) sevgiler...kızlar 1. bu çayların hepsi aktarda satılıyo hatta onlarda bu şekilde 5li çay olarak satıyorlar. 2. ben 3 haftadır kullanıyorum hiç bir faydasını görmedim.yani içiyorum içtikten sonra sürekli idrarım geliyor yani bu çayın faydası vücuttaki ödemi suyu atmak..ama kilo verdirmek değil bence çünkü ben hergün 2 bardak içiyorum aç karna ama hiçbir değişiklik olmadı..ayrıca ölçülerinide veriyim.1 tutam biberiye,1 tutam funda,1tutam kekik,bir tutam mate,2 tutam yeşil çay...tutamdan kastımızda baş parmakla işaret parmağı arası..umarım sizde işe yarar... :):)
canım yardımcı olan oldumu bilmiyorum ama ben elimden geleni yapayım.
mesela okuyacağın konu diyet ve sağlıklı beslenmeyle alakalı önce oraya tıkla sonra açılan sayfadan okumak istediğin konunun üzerine gel misal göbeğinizi eritmek için bu gün yaptınız üzerine gel tıkla açılan sayfalardan takip edebilirsin,konularda 1. sayfa 2. sayfa...... diye devam ediyor,sevgiler...a.s.
:sm_confused: bilgi için eşekkür ederim fakat o konulara nasıl ulaşıcam sayfanın neresinde yani:a015:
yurt dışında bulmak isteyen bi kaç kişi daha duymuştum ama sanırım bulamadıar...Bu karisimi almanyada bulan varmi, nerden buldunuz?
hiç bir işe yaramıyor diyet yaptıktan sonra zaten zayıflarım bu çayları içmekten yakında miğdem patlamasa iyidir arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?