Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

cnm kusura bakma ben cıkmak zorunda kaldım o yuzden yazamadım sana konunun nasıl okunacagnı

kızlar 1. bu çayların hepsi aktarda satılıyo hatta onlarda bu şekilde 5li çay olarak satıyorlar. 2. ben 3 haftadır kullanıyorum hiç bir faydasını görmedim.yani içiyorum içtikten sonra sürekli idrarım geliyor yani bu çayın faydası vücuttaki ödemi suyu atmak..ama kilo verdirmek değil bence çünkü ben hergün 2 bardak içiyorum aç karna ama hiçbir değişiklik olmadı..ayrıca ölçülerinide veriyim.1 tutam biberiye,1 tutam funda,1tutam kekik,bir tutam mate,2 tutam yeşil çay...tutamdan kastımızda baş parmakla işaret parmağı arası..umarım sizde işe yarar... :):)

kızlar bilginiz olsun,piyasada mate diye ucuza mersin yaprağı satıyorlar.mate pahalı bir bitki olduğundan mersin yaprağını veriyorlarmış mate diye,lütfen bildiğiniz güvendiğiniz aktarlardan alın böle bitkileri.birde bazı aktarlar o 5i biyerde hazır paketlerine mate yerine sinameki koyuyorlar , sevgiler...

tatlım tutamla değil ölçüsü
hepsinden 1 tatlı kaşığı,yeşil çaydan 2 tatlı kaşığı koyacaksın,sevgiler...

nası konuyu okuycam, bulamadım...

canım yardımcı olan oldumu bilmiyorum ama ben elimden geleni yapayım.
mesela okuyacağın konu diyet ve sağlıklı beslenmeyle alakalı önce oraya tıkla sonra açılan sayfadan okumak istediğin konunun üzerine gel misal göbeğinizi eritmek için bu gün yaptınız üzerine gel tıkla açılan sayfalardan takip edebilirsin,konularda 1. sayfa 2. sayfa...... diye devam ediyor,sevgiler...a.s.

hiç bir işe yaramıyor diyet yaptıktan sonra zaten zayıflarım bu çayları içmekten yakında miğdem patlamasa iyidir arkadaşlar

merhaba kızlar bende bu çayı kullanıyorum sürekli tuvalete taşındım bu çayın faydası bende iştahimı azalttı yemekten yarım saat önce limonla içiyorum yemeğeğe çok aç oturmuyorum

kullanımı yanlış yapıorsun sanıırm...her bitkiden 1 tatlı kaşığı 1 litre suya demlenir, akşama kadar yemeklerden yrm saat önce içilir..günde 3-4 bardağı geçmemek gerekiyomuş aldığım bilgilere göre, bu arada bu çayla birlikte akşam atıştırmalarından, tatlılardan, tuzlululardan...kısacası kilo aldıracak her gıdadan uzak durup bunu yaşam tarzı haline getimek gerekiyo:) sevgiler...

:sm_confused: bilgi için eşekkür ederim fakat o konulara nasıl ulaşıcam sayfanın neresinde yani:a015:

kızlarr bu çay eczanelerde garden life markası adı altında satılıo içinde 30 tane var fiyatı 10 ytl.ayrı ayrı paket halinde hem pratik de ayrıca eczaneden başka yerde satılmıo..ben 5 gündür içiorum henüz bi fark göremedim biraz daha dikkat edersem yediklerime görücem inşallah:1closedeyes:

ben bu cayı kestim cunku regl duzensizligi yaptı simdi 5in1 yerine sadece yeşil çay içiyorum aç karnına oda işe yarıyor kesinlikle

hiç bir işe yaramıyor diyet yaptıktan sonra zaten zayıflarım bu çayları içmekten yakında miğdem patlamasa iyidir arkadaşlar

terapicim bogazı kısmadan olmuyor maalesef bu caylarda iştah kesip yağ yakıp yanında destekleyici oluyorlar işte

arkadaşlar ben bir haftadır kullanıyorum 1,5 kilo verdim.tek yaptıgım şey ekmeği azaltmak oldu.sporla çok etkili olacağını düşünüyorum.

bu çay biraz iştah kesmesinin dışında pek bir işe yaramıyor. sadece vücuttaki suyu atıyor siz kilo verdim sanıyosunuz. çayı fazla tüketmek adet düzensizliği de yaratıyor. ben 1.5-2 ay kadar içtim gram vermedim şimdi yediklerime dikkat ederek 10 günde 2.5 kilo verdim. çok ödemi olmayanların vücudundan su atması iyi bişey değil arkadaşlar dikkatli tüketin bana faydası olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…