Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

arkadaşlar ender saraç yanlış hatırlamıyorsam günde 2-3 kupa dedi. yoksa 1 litre mi içicez??

evet bende 1 ltre duydum
ama açmı tokmu içilecek.............

Haber Arşiv

DR. ENDER SARAÇ'ın 5X5 METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAYI

ÇAY MALZEMELERİ
BİBERİYE bir büyük tutam
KEKİK bir küçük tutam
MATE bir küçük tutam
YEŞİL ÇAY bir küçük tutam
FUNDA YAPRAĞI bir küçük tutam

5- 6 DK DEMLENDİRİLİP GÜNDE AÇIK OLMASI KAYDIYLA 2 ADET İÇİNİZ.ŞEKER VE TATLANDIRICI KULLANMAYINIZ.

HAMİLELERDE İSE GÜNDE 1 KEZ AÇIK OLMASI KAYDIYLA

EĞER ÖDEM SORUNLARINIZ VARSA İÇERİSİNE BİR TUTAM MISIR PÜSKÜLÜ VE KİRAZ SAPI İLAVE EDEBİLİRSİNİZ...

aç mı tok mu belirtmemiş..

walla ayda 4 kilo vermiş olman çok güzel ..bende 1.5 aydır kullanıom aynı etkleri bendede gösterdi sadece tek farkımız ben 2 kilo verdim ve hala daha kullnıom hiçbi değişikilik yok...tek karım 2 kg oldu...gün içinde ek olarak neler yediğini yaabilirmisin...ben ne yi yanlış yapıom bilmiom...tatlıları tuzluluraı , atıştırmayı hayatımdan çıkaralı 3 ay oluo...neyim yanlış bilmiom(((
şimdiden teşekkürler...

canımcım spor yapmıyosan spora başla ve akşam yatmadan 2 saat önce atıştırma dahil yemeği kes,ben bu karışıma başka şeylerde ekledim içiyorum,bugün tam 3 ay oldu 19 -19,5 civarı bi kilo kaybım oldu(ay kayıp demişim kovdum bu kadar kiloyu :roflol:),ama sıkı diyet ve spor yapıyorum,umarım daha inceliriz kıslar,sevgiler...Şeniz

arkadaşlar ben aranıza dün katıldım şunu söylemeliyimki çocukluğumdan beri kiloluyum ve zayıf halimi çok merak ediyorum aç kalarak yapılan diyetlerin faydalı olduğunu sanıyodum ama yanılmışım çünkü hep gözümü hastanede açtım bir çok ürünü kullandım tok tutuyo adı altın ama ben bu çaya gerçekten inananamadım bu siteden geçen hafta gördüm ve bugün 9. günüm sabah erken kalkıyorum çayı içiyorum kahvaltımı mümkün olduğunca iyi derecede yapmaya çalışıyorum kemiklerimiz için gerekli kalsiyum kahvaltımızda fazlasıyla var ve hergün 1 saat evde spor yapıyorum 9.günde tartıya çıktım ve 3 kilo 800 gram verdiğimi gördüm herkese tavsiye ederim benki yemeğe dayanamayan hatta pastaya bile irademinde sayesinde artık uzak duruyorum umarımda bende zayıflarım :)))

canım benim pes etme zayıflarsın.önce kendine inan,gerisi gelir zaten,sevgiler...:teselli:

şenizcim, senin adına inan çok ama çok sevindim...şişmanlık psikilojisini bildiğim için, senin şuan ki duygularını tahmin edebiliorum:) inşallah istediğin kiloya gelir ve bidaha asla bu konuda problem yaşamazsın...sağlıklı bi şekilde tabiiki...
bu arada içine başka karışımlarda katıyorum dedin...bunlarıda bana yazabilirmisin...ayrıca ben atıştırmayı bırakalı 3 ay oldu...yediklerime çok dikkat ediom...sadece spor yapamıorum...belimden rahatsızlığımvar, yürüyüş vs.s yapamıom( ama uygun fiyat bulursam koşu bandı alıp azar azar yürüyüşler yapmak istiorum..neyse cevabını bekliyor olacağım...tekrar adına sevindim...bu arada kaç kiloydun ve olmak istediğin kilo kaç...sevgilerimle...sude:1hug:

canım teşekkür ederim 108,5 kilo ile başladım bugün tam 3 ay oldu ve bu sabah kilom 88,5 ile 89 arasıydı,eğer veriğim kiloyu 89 baz alırsam 19 kilo verdim 3 ayda.
hedefime gelince 80 yani sadece 9 kilo kaldı,ama oraya gelincede yılmayacağım ve 75 e falan inmeyi düşünüyorum inşallah.boyum 1.71
çaya gelince tatlım burda yazıyor,sevgiler yılma pes etme veririz tatlım kiloları...Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ek-2-5-ayda-17-kilo-verdim-t178792/index.html

arkadaşlar bende 3 gündür içiyorum sabah kalktığımda 1 lt kaynamış suya hepsinin karışımında 1 çorba kaşığı koyuyorum ve demlenmesini yani dibe çökmesini bekliyorum ilk bardağı ılık içiyorum içine hiçbirşey koymadan kalan çay soğuyunca tadı berbat olduğu için içeçeğim kadarını cezvede ılıtıp içiyorum yani 1 lt yi birgüne bölüyorum acayip derecede iştahım kapandı ve aynı zamanda 6 dan sonra bişey yemiyorum tawsiye ederima.s

öncelikle seni kutluyorum gerçekten önemli bir kilo kaybı:)) ve çok kısa zamanda vermişsin.ben 4 aydır uğraşıyorum daha3 kilo verebildim üstelik diyetisyene gidiyorum ve spor yapmaya çalışıyorum.birde senin formulünü denicem umarım bendede işe yarar çünkü bir an önce kilo vermem lazım.8 ayda 15 kilo versem süper olacak. sonrada hamile kalabilirim.teşekkürler hayal gözlü.

kızlar bugün birşey duydum.. Mate yaprağı ağız mukozası kanseri yapıyormuş.. 4 bitkiyi kullanın mateyi çıkarın içinden dediler.. kafam karştı internetten araştırdım böyle birşey yazmıyor ama yinede gerçekten huylandım..

bende bu açyın zararlı olduğunu duydum annemde içiyodu bıraktııı hem işe de yaramıyor

arkadaşlar çayı bende bıraktım nedeniyse bende şişkinlik yaptı diyet te yapıyorum ama karnımdaki şikinlik sinirlerimi bozdu ve bıraktım:sm_confused:

ne yapıcaz hayal gözlü arkşım sen bu kendi icadın olan çayda baktım mate kullanmış hemde 2,5 ay herhangi bir yan etki yada değişik bişeyler oldumu kafam karıştı (( nerden çıktı bu kanser peki bu çayın içine mate koymadan olsa olurmuki ?

5 bardak suyu kaynat altını kapat bitkileri içine ekle herbirinden bir tatlı kaşığı yeşil çaydan iki tatlı kaşığı koy demle 7 dakka sonra iç kolat gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…