merhaba bende yeni katılanlardanım aranıza neyse uzatmıyım.. bende içiyorum 5li karışımdan 1 ay oldu faydaqsını gerçekten gördüm 4 kilo verdim he bunun yanında tabi birazda yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyo. faydaları şöyle .. bağırsakları çok güzel çalıştırıyo gerçekten, terletiyo, iştahımda kesildi benim :) yani azimle her gün 1 litre içerseniz eminim faydasını göreceksiniz.
evet bende 1 ltre duydum
ama açmı tokmu içilecek.............
walla ayda 4 kilo vermiş olman çok güzel ..bende 1.5 aydır kullanıom aynı etkleri bendede gösterdi sadece tek farkımız ben 2 kilo verdim ve hala daha kullnıom hiçbi değişikilik yok...tek karım 2 kg oldu...gün içinde ek olarak neler yediğini yaabilirmisin...ben ne yi yanlış yapıom bilmiom...tatlıları tuzluluraı , atıştırmayı hayatımdan çıkaralı 3 ay oluo...neyim yanlış bilmiommerhaba bende yeni katılanlardanım aranıza neyse uzatmıyım.. bende içiyorum 5li karışımdan 1 ay oldu faydaqsını gerçekten gördüm 4 kilo verdim he bunun yanında tabi birazda yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyo. faydaları şöyle .. bağırsakları çok güzel çalıştırıyo gerçekten, terletiyo, iştahımda kesildi benim :) yani azimle her gün 1 litre içerseniz eminim faydasını göreceksiniz.
walla ayda 4 kilo vermiş olman çok güzel ..bende 1.5 aydır kullanıom aynı etkleri bendede gösterdi sadece tek farkımız ben 2 kilo verdim ve hala daha kullnıom hiçbi değişikilik yok...tek karım 2 kg oldu...gün içinde ek olarak neler yediğini yaabilirmisin...ben ne yi yanlış yapıom bilmiom...tatlıları tuzluluraı , atıştırmayı hayatımdan çıkaralı 3 ay oluo...neyim yanlış bilmiom(((
şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar ben aranıza dün katıldım şunu söylemeliyimki çocukluğumdan beri kiloluyum ve zayıf halimi çok merak ediyorum aç kalarak yapılan diyetlerin faydalı olduğunu sanıyodum ama yanılmışım çünkü hep gözümü hastanede açtım bir çok ürünü kullandım tok tutuyo adı altın ama ben bu çaya gerçekten inananamadım bu siteden geçen hafta gördüm ve bugün 9. günüm sabah erken kalkıyorum çayı içiyorum kahvaltımı mümkün olduğunca iyi derecede yapmaya çalışıyorum kemiklerimiz için gerekli kalsiyum kahvaltımızda fazlasıyla var ve hergün 1 saat evde spor yapıyorum 9.günde tartıya çıktım ve 3 kilo 800 gram verdiğimi gördüm herkese tavsiye ederim benki yemeğe dayanamayan hatta pastaya bile irademinde sayesinde artık uzak duruyorum umarımda bende zayıflarım :)))
canımcım spor yapmıyosan spora başla ve akşam yatmadan 2 saat önce atıştırma dahil yemeği kes,ben bu karışıma başka şeylerde ekledim içiyorum,bugün tam 3 ay oldu 19 -19,5 civarı bi kilo kaybım oldu(ay kayıp demişim kovdum bu kadar kiloyu :roflol:),ama sıkı diyet ve spor yapıyorum,umarım daha inceliriz kıslar,sevgiler...Şeniz
şenizcim, senin adına inan çok ama çok sevindim...şişmanlık psikilojisini bildiğim için, senin şuan ki duygularını tahmin edebiliorum:) inşallah istediğin kiloya gelir ve bidaha asla bu konuda problem yaşamazsın...sağlıklı bi şekilde tabiiki...
bu arada içine başka karışımlarda katıyorum dedin...bunlarıda bana yazabilirmisin...ayrıca ben atıştırmayı bırakalı 3 ay oldu...yediklerime çok dikkat ediom...sadece spor yapamıorum...belimden rahatsızlığımvar, yürüyüş vs.s yapamıom( ama uygun fiyat bulursam koşu bandı alıp azar azar yürüyüşler yapmak istiorum..neyse cevabını bekliyor olacağım...tekrar adına sevindim...bu arada kaç kiloydun ve olmak istediğin kilo kaç...sevgilerimle...sude:1hug:
Bu karisimi almanyada bulan varmi, nerden buldunuz?
canım teşekkür ederim 108,5 kilo ile başladım bugün tam 3 ay oldu ve bu sabah kilom 88,5 ile 89 arasıydı,eğer veriğim kiloyu 89 baz alırsam 19 kilo verdim 3 ayda.
hedefime gelince 80 yani sadece 9 kilo kaldı,ama oraya gelincede yılmayacağım ve 75 e falan inmeyi düşünüyorum inşallah.boyum 1.71
çaya gelince tatlım burda yazıyor,sevgiler yılma pes etme veririz tatlım kiloları...Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ek-2-5-ayda-17-kilo-verdim-t178792/index.html
canikolarımmm :) ben de bugün aldım bunların hepsini ama hala bilmioumm nasıl demleyip içiceğimi bana yardımcı olur musunuz yarın sabah başlıcam bi de kilo verenler kaç kilo verdi,diyetle mi verdi onları öğrenebilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?