vallahı bravo sana.2 aydır bende içiyorum bu çayı fakat bende tık yok.maşallah sen ne guzel vermişsin.9kgda ben versem hedefıme ulaşmış olucam mam nerdeeeeeeeeeeee
ya kızlar bişey sorucam lütfen cevap yazın bu 5 1 arada cayı hazırlanırken bir litreye birer çay kaşığımı (yeşil çay 2) birer tatlı kasığımı bir yerde tatlı kaşıgı di
yor diğer yerde çay kasığı ya bana bişey diyin
5i 1 yerde bitki çayını 1 aydır düzenli kullanıyorum ama sAdece 2 kg verdimanlamadım gitti...işe yarıyo da bendemi tutmamdı bu
yeşil çay için tansiyon yükseltir diye duymuştum,bende bi ara sadece günde 1-2 kez yeşil çay içiyodum...tansiyonum gece yatarken yükseliodu...şimdi bu 5i bi yerde karışımı içiyorum fakat tansiyonumda olumsuz bi durum olmadı...isterseniz bi dr. a danışabilirsiniz...Selam bayanlar;bende bu çaydan kullanmayı düşünüyorum ama tansiyon hastası olduğum için çekiniyorum.Bu bitkilerin içinde tansiyon yükselten varmı acaba?
ya sorma, benim belimde rahatsızlık olduğu için spor gibi aktivitelere katıamıyorum, fakat yıllardır vazgeçemediğim tatlıdan, atıştırmalardan bile vazgeçtim...ama sadece 2 kg verebildim...yaza kadar 15 kg vermem gerek...son umudum bu çay, henüz bırakmadım ama moralim bozuldu açıkçasısadece sende değil cnm bendede tutmadı.2 aydır içişyorum tık yok.yerımde sayıyorumsırnaşık şey
gribal durumunu bu bitkilere bağlamak dr. danışmadan yanlış yönlendirme olabilir...çünkü bitkilerin tek tek ne gibi fayda ve zararları olup olmadığını araştırmak gerek...bnm uzun yıllardır bağırsak problemim vardı...bu bitki karışımını kullandığım zamandan beri (1ay) çok şükür problemim ortadan kalktı...bende 1 ay da 2 kg verdim moralim bozuldu ama kullanmaya devam edicem, başka bi yol düşünmüorum zayıflamak için...hap v.s gibi...Merhaba Bayanlar 5 I Biryerde çayini 02.04.2008 Tarihinde Kullanmya Başladim Bir Ayi Geçti Ama Toplamda Denildiği Gibi Bir Kilo Veremedim Ben Yemediğim Haftalarda Ve Sporla Kilo Verdim Ama Yediğim Haftada Gram Gitmedi Buna Karşilik Benim Bünyemi çok Zayif Düşürdü 1 Ay Içerisinde 2 Defa çok Ağir Gripal Enfeksiyon Geçirdim Ve Herkes Buna Bağladi Bende Içmeyi Biraktim Umarim Sizlerin Başina Böyle Birşey Gelmez.
ya walla ben isterim tek derdim kilo fazlalığım 15 kg...bu arada nası konuyu okuycamı bilmiom bendaha bu sitede yeniyimdevalla bende anlamıyorum cnm.ama vallahı ınat ettım inadımdan içiyorum sadece.bende senın gıbıyım bel ve boyunda rahatsızlık var.öyle spormuş,mekıkmış asla yapamıyorum.valla ne duyarsam yapıyorum.arkadaslardan bırı konu açmış şimdi onunla ılgılenıyordum.sende okusana.1 ayda 16 kılo dıye bır baslık..tabıkı ben 1 ayda 16 kılo vermek ıstemıyorum ama 5 kılo versem yıne razıyım..ayda 5 kılo verırsem 3 ayda ıdealıme kavuşurum
nası konuyu okuycam, bulamadım...valla bende anlamıyorum cnm.ama vallahı ınat ettım inadımdan içiyorum sadece.bende senın gıbıyım bel ve boyunda rahatsızlık var.öyle spormuş,mekıkmış asla yapamıyorum.valla ne duyarsam yapıyorum.arkadaslardan bırı konu açmış şimdi onunla ılgılenıyordum.sende okusana.1 ayda 16 kılo dıye bır baslık..tabıkı ben 1 ayda 16 kılo vermek ıstemıyorum ama 5 kılo versem yıne razıyım..ayda 5 kılo verırsem 3 ayda ıdealıme kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?