Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

en önemlisi bu çay insanı cok tok tutuyor. ben 2aydır hemen hemen içiyorum diyete caydan daha önce basladım. buda bana cok yardımcı oldu. aclık hissimi zor bastırıyordum. ama simdi rahatım midemde küçüldü sanki. cok yiyemiyorum buda benim hoşuma gidiyor. 9 kg verdim . ilk zamanlar cayı içtikce süzdürüyordum. baş ağrısı yaptı. sonra 15 dk demledikten sonra süzdürüyorum. baş ağrım geçti. ben bu çaydan cok memnunum. ayrıca siyah çaydan çok yeşil çayda tüketiyorum. huzurluyum çünkü hedefime ulaşıyorum.

vallahı bravo sana.2 aydır bende içiyorum bu çayı fakat bende tık yok.maşallah sen ne guzel vermişsin.9kgda ben versem hedefıme ulaşmış olucam mam nerdeeeeeeeeeeee

Merhaba arkadaslar ben yeni geldim araniza, cok güzel bi site olmus... ben dün matte ve ihlamur cayina basladim 5 birarada degil 2 si arada oldu artik:sm_cool: ve arkadaslar sonuc 1 günde 500 gram vermisim bakalim dewam edecem insan hic acikmiyor fakat cok demledigin vakit biraz carpinti yapiyor 5 dakikadan fazla demlememek gerek. Avrupada yasayanlar icin almanca yazayim cok kolay bulmasi ve trdeki kadar pahali degil
Ihlamur- Lindenblüten tea
Matte- Matte tea (BioLaden)
ben cok sasirdim 1 günde 500 gr. verdigime
InsaAllah daha cok sohbetlerimiz olur basarilar arkadaslar....Şeniz

arkadaşlar ben de kullanıyorum 5 in 1 çayını. spor da yapıyorum tabii bununla birlikte. 3-4 kilo verdim.ama tek başına bu çayların etkili olacağına inanmıyorum.CADIARZU spor ve diyete destek olarak kullanılmalı bence. en önemlisi benim vücudumdaki ödemi atmama yardım oldu.:1closedeyes:

bu çayı bende içtim ama tuvalet problemı yasadım bagırsaklarım tembeleşti diyebılırım ben bir faydasını gormedım ama belkı bana etkı etmemıs olabılır

vallahı bravo sana.2 aydır bende içiyorum bu çayı fakat bende tık yok.maşallah sen ne guzel vermişsin.9kgda ben versem hedefıme ulaşmış olucam mam nerdeeeeeeeeeeee

ayshe canim metapolizman yawas olabilir canim senin bak cok güzel bir tarif vereyim sana4 elma
5 kuru üzüm
2 kuru kayisi
tarcin
karanfil
su
bunlari kaynat canim ve haftada iki gün bunun suyunu bütün gün boyunca icmeye calis fakat birsey yememeye calis o gün eger cok yemek istersen salatalik ye... atv de izlemisdim
yerimseniben

ya kızlar bişey sorucam lütfen cevap yazın bu 5 1 arada cayı hazırlanırken bir litreye birer çay kaşığımı (yeşil çay 2) birer tatlı kasığımı bir yerde tatlı kaşıgı di
yor diğer yerde çay kasığı ya bana bişey diyin

cnm ben 750 ml suya koyuyorum.daha yoğun oluyo bence.750 ml suya 1tatlı kaşıgı mate 1 tatlı kaşıgı funda 1 tatlı kaşığı yesıl cay ve 1 tatlı kaşığı bıberıye koyuyorum .kekık koymuyorum çünkü bend ehıpotıroıt var ve kekık metabolızmamı yavaslatıyo ama senın boyle bı sorunun yoksa sen kekıkte koy cnm
afıyet olsun

slm bayanlar beşibiryerdeyi ben bugün aktardan aldım karaman da bile bulabildiğime göre heryerde vardır sanırım bu arada bir arkadaşım 6 kilo verdi çalıştığı için suyu kaynatıp işyerinde 1 çay kaşığı içine atıyormuş günde 4 5 bardak içiyorum hiç açlık ve halsizlik hissetmiyorum dedi. artı 1 sa spor ve yediklerine de dikkat ederek 6 kilo vermiş hemde 2 haftada bir arkadaş da 3 ayda 20 kilo vermiş ama aynen dediğim gibi 1 sa yürüyüş artı kalorili gıdalardan uzak durarak ama biryerden sonra kilo verimi duruyormuş azmetmek lazım bırakmamak lazım haaa birde hem çayı içip hemde spor diyet yapmayanlar da kilo almadıklarını söylüyorlar ne dersiniz bence denemeye değer

Selam bayanlar;bende bu çaydan kullanmayı düşünüyorum ama tansiyon hastası olduğum için çekiniyorum.Bu bitkilerin içinde tansiyon yükselten varmı acaba?

5i 1 yerde bitki çayını 1 aydır düzenli kullanıyorum ama sAdece 2 kg verdim anlamadım gitti...işe yarıyo da bendemi tutmamdı bu

Selam bayanlar;bende bu çaydan kullanmayı düşünüyorum ama tansiyon hastası olduğum için çekiniyorum.Bu bitkilerin içinde tansiyon yükselten varmı acaba?
yeşil çay için tansiyon yükseltir diye duymuştum,bende bi ara sadece günde 1-2 kez yeşil çay içiyodum...tansiyonum gece yatarken yükseliodu...şimdi bu 5i bi yerde karışımı içiyorum fakat tansiyonumda olumsuz bi durum olmadı...isterseniz bi dr. a danışabilirsiniz...

Merhaba Bayanlar 5 I Biryerde çayini 02.04.2008 Tarihinde Kullanmya Başladim Bir Ayi Geçti Ama Toplamda Denildiği Gibi Bir Kilo Veremedim Ben Yemediğim Haftalarda Ve Sporla Kilo Verdim Ama Yediğim Haftada Gram Gitmedi Buna Karşilik Benim Bünyemi çok Zayif Düşürdü 1 Ay Içerisinde 2 Defa çok Ağir Gripal Enfeksiyon Geçirdim Ve Herkes Buna Bağladi Bende Içmeyi Biraktim Umarim Sizlerin Başina Böyle Birşey Gelmez.

sadece sende değil cnm bendede tutmadı.2 aydır içişyorum tık yok.yerımde sayıyorumsırnaşık şey
ya sorma, benim belimde rahatsızlık olduğu için spor gibi aktivitelere katıamıyorum, fakat yıllardır vazgeçemediğim tatlıdan, atıştırmalardan bile vazgeçtim...ama sadece 2 kg verebildim...yaza kadar 15 kg vermem gerek...son umudum bu çay, henüz bırakmadım ama moralim bozuldu açıkçası ya bu kg verenler tam olarak ne yapıolar ben neyi yanlış yapıorum

gribal durumunu bu bitkilere bağlamak dr. danışmadan yanlış yönlendirme olabilir...çünkü bitkilerin tek tek ne gibi fayda ve zararları olup olmadığını araştırmak gerek...bnm uzun yıllardır bağırsak problemim vardı...bu bitki karışımını kullandığım zamandan beri (1ay) çok şükür problemim ortadan kalktı...bende 1 ay da 2 kg verdim moralim bozuldu ama kullanmaya devam edicem, başka bi yol düşünmüorum zayıflamak için...hap v.s gibi...
sevgiler...

valla bende anlamıyorum cnm.ama vallahı ınat ettım inadımdan içiyorum sadece.bende senın gıbıyım bel ve boyunda rahatsızlık var.öyle spormuş,mekıkmış asla yapamıyorum.valla ne duyarsam yapıyorum.arkadaslardan bırı konu açmış şimdi onunla ılgılenıyordum.sende okusana.1 ayda 16 kılo dıye bır baslık..tabıkı ben 1 ayda 16 kılo vermek ıstemıyorum ama 5 kılo versem yıne razıyım..ayda 5 kılo verırsem 3 ayda ıdealıme kavuşurum

ya walla ben isterim tek derdim kilo fazlalığım 15 kg...bu arada nası konuyu okuycamı bilmiom bendaha bu sitede yeniyimde

nası konuyu okuycam, bulamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…