Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

verde içimi rahatlattın çok sağol canım ya. o kadar olumsuz şeyler yazılmış ki.. beynim bulandı
her bünyede farklı etki göstermesi normal tabii ama 43 yorumdan toplasan 10 tanesi olumlu:)
bişi olmaz dimi 2. kupayı da içiyorum:)) sana güveniyorumm
bu arada ben zaten her gün 2 koca kupa yeşil çay içiyordum 1 senedir.. sadece 4 bitki daha eklemiş olucam buna:)
cevabınız için tşk ederim verdecim

:)) aslında çubuk makarna diyolar bana ama ben yine de 2 kilo fazlam var gibi hissediyorum. bu çayı da o yüzden aldım.. inşallah reglimin düzenini bozmaz. hemm zaten cok yemiyorum ya kuş kadar yiyorum o yüzden gitmiyo 2 kilo:) yapıştı

hiç bişi yeme o zaman sevgili çubuk makarna :roflol:,ya güzelim ye iç gez ne işin var senin diyetle çayla falan,of of benim gibiler derdine yansız ver ver bitmiyor kilolar,sevgiler umarım verirsin o kocaman 2 klonu,benim 11 kilo var :sm_cool:...

slm arkadaşlar...
Biz 3 gündür içioruz bütün ofis arkadaşları olarak valla süper gidio şimdilik 1,5 kg.gitti iştah kalmıo garip bi şekilde sizlerde sonuç nasıllll?

ya dalga geçme hayal gözlü
bana göre 2 kilo da fazla... fazlalık fazlalıktır:))
dün 2 kupa içtim bu beşibiryerde çayından ama korkunç bir şişkinlik yaptı
regl düzenini bozuyor denildiği içinde bıraktım

canım dalga geçmedim valla kendi halime acıdım 17,5 kilo verdim daha 11 kilo (hedef 80 bu arada) var oda kendi hedefime gelmeye tıpdaki ideal kiloya gelince oooooooooooooo boyum 1,71 sen hesapla halimi :roflol: :),canım bende kendim otları kattım karıştırdım içiyorum ama ara verdim şimdi bünye alışıyor bi süre sonra böle şeylere,bende regl dönemimdeyim bu bahaneyle dedim kendime hem reglim bitsin hem bünyem biraz rahat etsin bitince bende başlayacağım otlarıma geri,sende öle yap istersen regl dönemin bitsin tekrar başlarsın tatlım,sevgiler...

ben zaten dün alıp başlamıştım ilk defa:)))
reglim bitsin öyle başlarım diye düşündüm.. ama dün niye o kadar şişirdi ki beni acaba

ben zaten dün alıp başlamıştım ilk defa:)))
reglim bitsin öyle başlarım diye düşündüm.. ama dün niye o kadar şişirdi ki beni acaba

bünyen böle şeylere alışık değilse normal şişkinlik yapar tatlım,şişlik sabah kalktığında iniyorsa bu yüzdendir,kullanmaya gelince evet bitsin reglin öle başla...

kızlar ben bu beş bitkinin yanında bir tutam mısır püskülü ve bir tutam kiraz sapı da ekleyerek demliyorum.15 gün oldu içmeye başlayalı ama bir yandan da rejim yapmadığım için henüz birşey yok.gerçi çok az yemek yiyen bir insanım normalda ama akşamları çayın yanında tatlıları çok götürdüğüm için kilo alıyorum.
mısır püskülü ve kiraz sapını aktar önerdi.ztn ben bir çok kişinin kiraz sapı ile zayıfladığını duydum.
bence bu ikisini de ekleyin

arkadaşlar ben bu çaydan 1 ay içtim.bende herkesten çok duymuştum.ben çok hevesle gidip aldım.25 ytl verdim.ama inanın hiçbir işe yaramıyor.zararı yok sonuçta bitki çayı tabiki faydaları vardır ama kesinlikle 1 kilo bile verdirmedi.haberiniz olsun.ben hayallerinizi yıkmış gibi olmayım ama dediğim gibi işte. birde bu çayı yinede içerseniz ben televizyonda ender saraçoğlundan dinledim. günde 3 fincan, ya yemeklerden yarım saat önce yada yemeklerden 1 saat sonra içilecekmiş.günde 3 kupa içtim.hepsinden 1 er çay kaşığı katıyordum.10 dk. demleniyordu.ööle içiyordum.ben denedim.işte böle..
yorum sizin artık..

valla anladığım kadarıyla her bünyede ayrı etki gösteriyor..
kimi 1 haftada 2 kilo verdim diyor süper çok işe yaradı diyor. kimi hiç işe yaramadı 1 gram vermedim kullanmayın diyor.. kimi reglimi düzene soktu, kimi reglimi geciktirdi, kimi ara kanama yaptı vs.. diyor
bunların hepsi kafa karıştırıyor ama yine de kişinin kendisinin deneyip olumlu yada olumsuz sonuçlarını görmesi gerekiyor. her bünye farklı

kızlar uzun zamandan berı yazmıyordum ben son ıkı haftadır duzenlı ıcemedım sımdı yıne evımdeyım...devam edıcem ıcmeye..bu arada mısır puskulu ve kıraz sapı da ekleyıp ıcıcem.. ben bır hafta duzenlı ıcerek 1,5-- 2 kılo vermıstım..herkeste aynı etkıyı gostermıyor malesef..

bencede kiraz sapı ve mısır püskülü de ekle iç cnmm
bu arada bir baktım hazır poşet çayı da çıkmış bu beşi biryerdenin.eczanelerde satılıyo.:icecream:
ben 15 gündür nerdeyse her gün içitm bir kaç kere hariç rejim yapmadığım için anlamadım birşey ama bu karışım ben de gaz ve kabızlık sorunu yaratıyor.siz de de böyle birşey yarattımı?:1rolleyes:
burda bir arkadaşımla daha görüştüm o da içiyo devamlı o da aynı rahatsızlığı çektiğini söyledi.fisfisfis
inş zayıflatır.bakalım 1 ay içcem.bi de rejime de başladım.sonuçları yazarım.
herkes yazsın sonuçları kızlarrrr:teytey:

yaa evet işte herkeste aynı etkiyi yaratmıyor.ayrıca düzenli rejim de yapmak lazım.
sen baya bi pahalı almışsın bence.ztn hazır paketlemişler hepsinler öyle satılıyo 10 milyonafisfisfis.

neyse artık hadi kızlar artık zayıflama zamanııı:sm_cool:

merhaba bende yeni katılanlardanım aranıza neyse uzatmıyım.. bende içiyorum 5li karışımdan 1 ay oldu faydaqsını gerçekten gördüm 4 kilo verdim he bunun yanında tabi birazda yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyo. faydaları şöyle .. bağırsakları çok güzel çalıştırıyo gerçekten, terletiyo, iştahımda kesildi benim :) yani azimle her gün 1 litre içerseniz eminim faydasını göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…