yaa ben bugün aldım bu çaydan hata mı yaptım.. adet düzensizliği falan duyunca korktum.. 1 kupa içtimkorkudan..
ya ben 2 kilo vermek istiyorum
:)) aslında çubuk makarna diyolar bana ama ben yine de 2 kilo fazlam var gibi hissediyorum. bu çayı da o yüzden aldım.. inşallah reglimin düzenini bozmaz. hemm zaten cok yemiyorum ya kuş kadar yiyorum o yüzden gitmiyo 2 kilo:) yapıştı
ya dalga geçme hayal gözlü
bana göre 2 kilo da fazla... fazlalık fazlalıktır:))
dün 2 kupa içtim bu beşibiryerde çayından ama korkunç bir şişkinlik yaptı
regl düzenini bozuyor denildiği içinde bıraktım
ben zaten dün alıp başlamıştım ilk defa:)))
reglim bitsin öyle başlarım diye düşündüm.. ama dün niye o kadar şişirdi ki beni acaba
kızlar uzun zamandan berı yazmıyordum ben son ıkı haftadır duzenlı ıcemedım sımdı yıne evımdeyım...devam edıcem ıcmeye..bu arada mısır puskulu ve kıraz sapı da ekleyıp ıcıcem.. ben bır hafta duzenlı ıcerek 1,5-- 2 kılo vermıstım..herkeste aynı etkıyı gostermıyor malesef..
arkadaşlar ben bu çaydan 1 ay içtim.bende herkesten çok duymuştum.ben çok hevesle gidip aldım.25 ytl verdim.ama inanın hiçbir işe yaramıyor.zararı yok sonuçta bitki çayı tabiki faydaları vardır ama kesinlikle 1 kilo bile verdirmedi.haberiniz olsun.ben hayallerinizi yıkmış gibi olmayım ama dediğim gibi işte. birde bu çayı yinede içerseniz ben televizyonda ender saraçoğlundan dinledim. günde 3 fincan, ya yemeklerden yarım saat önce yada yemeklerden 1 saat sonra içilecekmiş.günde 3 kupa içtim.hepsinden 1 er çay kaşığı katıyordum.10 dk. demleniyordu.ööle içiyordum.ben denedim.işte böle..
yorum sizin artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?