ve matenin ağız mukoza kanseri yaptığını arkadaşımın diyetisyeni söylemiş.. bende bırakıcam
canım benim çok teşekkür ederim ama günde 4 bardak değil miydi içmemiz gereken??Şeniz
ben buna inanmıyorum doğru olsaydı ender saraç tavsiye etmezdi doğru olsaydı onkoloji başkanı(adını unuttum)tavsiye etmezdi gönül rahatlığıyla içebiliriz.yansın yağlar devam kızlara.s.
bencede kiraz sapı ve mısır püskülü de ekle iç cnmm
bu arada bir baktım hazır poşet çayı da çıkmış bu beşi biryerdenin.eczanelerde satılıyo.:icecream:
ben 15 gündür nerdeyse her gün içitm bir kaç kere hariç rejim yapmadığım için anlamadım birşey ama bu karışım ben de gaz ve kabızlık sorunu yaratıyor.siz de de böyle birşey yarattımı?:1rolleyes:
burda bir arkadaşımla daha görüştüm o da içiyo devamlı o da aynı rahatsızlığı çektiğini söyledi.fisfisfis
inş zayıflatır.bakalım 1 ay içcem.bi de rejime de başladım.sonuçları yazarım.
herkes yazsın sonuçları kızlarrrr:teytey:
arkadaşlar bugün 2. günüm...dün pek de düzenli içemedim 3 bardak da bıraktım bugün gayet düzgün içtim ve 3 den sonra hiç bişi yemiyorum...2 kilo vermişim bile regl olduğum halde çok mutluyum..acaip bi böbrek ağrısı yaptı sadeceo da temizlediği içinmiş böbrekleri araştırdım...ayrıca bugün reflü olduğum haberini aldım çay ,kahve,yeşil çay vs. yasak ama ben beşibiyerde mi bırakmamm=)
allah allah ne kanaması yaptı canım..noldu biloo musun çok şaşırdımm..benim her ay hiç aksamadan hastalığım 10 gün ileri atar..bu ay bu çaya başladım 1 gün önce başladı yani tam 11 gün önce..çok şaşırdım ve acaip bi kan gelio acaba sesebi bu muufisfisfis
canım benim çok teşekkür ederim ama günde 4 bardak değil miydi içmemiz gereken??Şeniz
evet ben adet dönemimde kullandım ve deli gibi bi kanamam oldu ben bile şaşırdım ama bu benim hoşuma gitti vücudumdaki resmen tüm kirli kanı döktü bu çay..arkadaşlar hala kimse bana yardımcı olmadı..ben 5 su bardağı suyu kaynatıyorum,sonra içine hepsinden 1 er sadece yeşil çaydan 2 kaşık koyuyorum..kapağını kapatıyorum 7 dk demlendikten sonra ilk bardağımı içiyorum..ama gün boyunca içtiğim çayın içinde o bitkiler mevcut oluo yani süzmüyorum bu doğru mu arkadaşlar bana bi bilgi verseniz =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?