Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

bitaneciklerim
ben bu çayı 4 gün kullandım aaa bir baktım böbreklerim agrıyor :çok üzgünüm:
hemen bıraktım ama bırakmamalıymışım CADIARZUcok arastırdım agrıların nedeni böbrekleri çalıştırmasıymış ve benimde böbreklerimde kum var nerdeyse döküleceklermiş ben bırakmasaymışım a.stühhh dedim
hemen sabah yeniden başlıyorum:sm_cool:
üstelik 4 günde 2kg vermiştim cok sevinmiştim :dance::dance:
bu karışımın cok faydalı oldugunu biliyorum arkadaşlar. bence herkes denesin,
öptüm sizleriii:1hug:

Su perisi kanaman bu çayla alakalı olmayabilir. bi doktora filan danış istersen.

Şimdi daha önce yazdığımda mide bulantısı yaptığından içemediğimi yazmıştım.
geçen haftadan beri gün içinde büroda yalnız olduğumdan az biraz demleyip içiyorum.
şimdilik pek mide bulantısı yapmadı. umarım yapmaz.
kahveyi ise azaltıyorum.
sabahları ve akşamları ise işe gelip giderken yarım saat yürüyorum.
pek tempolu olduğunu söyleyemem ama hiç yoktan iyidir.

bakalım hayırlısı şu anda deli dehşet şinkinliğim var malumunuz.
vericem ben bu kiloyu vericem.

her akşammı kuzucum:uhm:
aman bi doktora görün sen bence çayla alakası olmayabilir bu durumun:1shok::1shok:

şimdi ben bunu içiyorum ve faydasını gördüm fakat bağırsaklarımda ağrıya sebep oldu. 4 bardaktan fazla içilmemeli ve sıcakken içilmeli bekleyince rengi koyulaşıyor ve tadı acıyor...

yazdılanların hepsini tam okuyamadım ama bu çayın tansiyona bir etkisi var mı?ben bgn ilk defa içtim ama ben de felaket baş ağrısı yaptı.tansiyonum yükselince başım çok ağrır.acaba bu çay tansiyonumu yükseltmiş olabilir mi?

bu çay bende de baş ağrısı yapıyor inşaallah bişi olmaz kilo vermesemde almamı engelliyor:1closedeyes:

canım ben koyduğum kekik miktarnı azalttım diğerlerinden de 1 tatlı kaşığı koyuyorum baş ağrım kalmadı.ayrıca içine tarçın ve karanfilde ekledim hem tadı hem kokusu daha hoş oldu

[bende bugun başladın bi ara o bantlardan da taktım işe yaramadı 7 8 kilo vermem lazım işim sürekli oturarak sanırım nedeni bu ama bu seferde veremezsem bundan sonra yemek yerine sadece meyve yiyicem:teytey:

arkadaşlar ben 1 ay kullandım bişey farketmedi kilo veremedim.arkadaşım 2 ay kullandı oda bi sonuç alamadı acaba yanlış bizdemi?

arkadaşlar bu çaydan bende içtim aç olarak içince mide bulantısından öluyordum 3 gün midem bulandı.karnımda da bir hareket var sanki bebek varda hareket ediyor.çaydan olduğunu düşünüyorum.sizlerde oldumu,devam etsem zamanla geçer mi acaba

bu çayı sabah akşam yemeklerden sonra içmek lazım aç karnına içilmıyorr ayrıca tabletleri de çıkmışş eczanelerde bilginize...

:uhm:ilk başladığımda bi sürü soru vardı kafamda ve asla zayıflamam diyodum 1 ay oldu başlayalı gerçekten fafdasını görüm hiç gitmez dediğim göğim bile küçüldü:dance:bide arkadaşım o çayla beraber 1 litre suya bal ve limon sık gün içinde bitir dedi tavsiye ederim a.s.

1 tam kürü bitirdim ilk zamanlarda wc ye sık gidiyordum sonra vücudum alıştı karnımda ve yağlarımda eksilme olmadı, iştahımıda kesmedi.Zaten bitkilerin etkisi kişiye göre değişiyor ve bitkisel sonuçta zararı olmaz faydası olur...

şimdi ben bunu içiyorum ve faydasını gördüm fakat bağırsaklarımda ağrıya sebep oldu. 4 bardaktan fazla içilmemeli ve sıcakken içilmeli bekleyince rengi koyulaşıyor ve tadı acıyor...

ay ya bu çayın tadı çok igrenç. ögüre ögüre içiyorum resmen.
şekerli olsa nolurdu sanki :) bu sabah üç bardak içtim ama ölüyodum yani o derece iğrenç bi tadı var.
işe yarasa bari.
tatile kadar 5 kg vermem lazım bir aydan fazla zamanım var.
spora da yazıldım haftada 4 gün iki saat spor salonundayım.
bakalım sonucu görelim 1,75 boyundayım ama kilom 60 oldu.
geçen yaz 55 tim ne güzel.
inşallah vericem kızlar...
:hooray:

slm...
Biz de içtik aslında kilo olarak şu kadar kilo verdim diyemicem ama cm.olarak bacaklardan 1 cm.incelmeye neden oldu...
Bi de yeni bi ilaç var daha dün kullanmaya başladık arkadaşla beraber gariptir şimdiden 1 kg.gitti

Ben bahsettiğin beşliyi 3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum Arifoğlu ürünleri satılan
aktarlarda bulunabilinir. Tadıda içilebilir nitelikde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…