Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

kötü de diil iyide diil tadı öle diğer bitki çayları gibi yudum yudum gitmio ama işte gene de işe yaradı 1 cm.bacaklardan gitti ben bu sonuçtan memnunum.
bir de bu çayın bi faydası daha var bayanlarda olan iltahaplanmaya iyi gelio akıntı felan kalmıo...sorunu olanlar denesein kurtulurlar, bi tavsiye...

:sm_cool:merhaba çayı bende kulanıyorum bayağıda faydasını gördüm senin yazında ilgimi çeken akıntı konusu bende çok arttı ama olur zamanla kalmayacak diyolar doğrumu canım önce korktum bi sorun olmaz demi a.s.

volvercim şu günde 1 kilo verdiin çay hangisi yazabilirmisin rica etsem.5 i biyerde bende hiç işe yaramadı da.bide onu denesem iyi olcak.teşekkürler.

slm...
arkdaşım dem44 ilk kullanmaya başladığında bazı sorunlar oluyo en azından ben arkadaşımda mide de yanma ve idrara çıkarken yanma yapmıştı yaklaşık 2 haftalık kullanımdan sonra bu şikayetler azalıyo ve kayboluyo...
akıntıda zamanla azalıyo dert etme bende de sorun olmuştu ama şimdi gayet iiyiim.
Sonuçlar nedir hbr verirsen sevinirim kilo durumu nedir peki???

volvercim şu günde 1 kilo verdiin çay hangisi yazabilirmisin rica etsem.5 i biyerde bende hiç işe yaramadı da.bide onu denesem iyi olcak.teşekkürler.

slm...
nuray 1 kilo verdiren bitki çayı değil gene bitkiden olan bi ilaç tavsiye üzerine aldım...arkadaşım bunu kullanarak 5 kilo verdi darısı başıma..
Kullandığımız ilaç elyx
diyet ile ilgili foruma yazdım ama daha kimseden cvp gelmedi şimdilik 2 arkadaş kullanıyoruz ama dediklerine göre 4 hafta kullanmadan net bişi elde edilmiyomuş...fakat ben şşimdiden fayda gördümm...

canım öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim a.s.kilo veriyorum tartılmadım ama bi beden küçülmüşüm halen şoktayım göbeğim küçülüyo ben kilo alırken bölgesel alıyorum verirken tüm veriyodum göbek duruyodu bu çayı içeli oda gidiyo:dance:ama akıntı halen devam ediyo önceleri hep sancılanıyodum iyi yönü sancı kalmadıa.s.

teşekkürler arkadaşım.nerede satılıyor bu eczanemi aktardamı.belki kilom takılınca deneyebilirim sizde işe yararsa.2 kiloda bi takılıyorum da:1no2:

kızlar bende yeni demledim içeceğim ama aç mı tok karnına mı içeceğim

birde günde 2 lt tüketsem daha mı iyi olur fazlası nasıl olur ne dersiniz

yanlız bana 2 tatlı kaşığı yeşil çay diğerlerini 1 tatlı kaşığı atmamı söylemişlerdi...ne dersiniz

bir ay kullandım ben bu çayın hiç faydasını görmedim.. 1 kilo bile veremedim malesef...
şimdi benim acilen 3 kilo vermem gerekiyorrrrrrrrrr..... yaz geldi geçiyor ama kıştan aldığım kilolar aynı yerinde sabitlendi..

Garden Life adlı markanın ürünü olan beşi bir yerde bitkisel çayı eczaneden aldım sabah,öğlen,akşam yemeklerden yarım saat önce içmem söylendi daha yeni başladım umarım faydasını görürüm...

bu cayın paketlenmısıde satılıyor akrısık bıtkı cayı dıye onu kullanıyorum ben geyet ıyı bagırsakları mutıs calıstırıyor valla tavsıye ederım

Beşibiryerde çayini Birkaç Gündür Kullaniyorum,iştahi Azaltiyor Bence.3 Kilo Versem Yetecek,bir Sonuç Alirsam Yazarim.birde Yeni öğrendim Yeniay Döneminden Dolunaya Kadar Ne Yersek Kilo Yaparmiş Fazlasiyla,dolunaydan Yeniaya Kadar Yani Bugünlerden Itibaren 15 Güne Dek Yediğimizi Daha Kolay Yakarmişiz.bilmem Doğrumu,sizle Paylaşmak Istedim.

Arkadaslar ben agliycam ama ya ben bugün kac yer gezdim dolastim ama funda yapragi bulamadim simdi öbürlerini bosunami aldim yani senağlamasenağlama:1closedeyes: off offf yardim edin lütfen viyanada kaliyorum ve ben funda yapragini burda bulamadim onsuz olsa olmazmi bu cay yaa iki haftada 4 kilo vermem lazim acil ama cok acil sIKI bir diyetteyim ama bu cayida istiyorum yaaaasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba arkadaşlar ,
geçen ay bu çayla 1 ayda 2-3 kilo kadar verdim ama sonra durdu,bende bıraktım, 2. aya yakın bi zamanda... şekeri kestim abur cburu kestim akşam atıştırmaları yok..ekmek yok, kepek günde 2-3 dilim felan..v.s. ne yapasam yapayım olmuo artık troid kontrolü yaptırcam bu hafta

arkadaşlar bu zayıflama çayları sadece yardımcı aslında dengeli beslenip bunu sporla destekleyince birde bunu yaşam şekline dönüştürünce zayıf kalabiliriz yoksa ne yaparsak yapalım ne kadar zayıflarsak zayıflayalım tekrar kilo alırız bunu nasıl başarırız bilmiyorum bu şekilde ancak sağlıklı ve zayıf kalabiliriz yoksa istediğiniz kadar çay için beyinde olay bitmezse olmaz

Ben bu karışımı 2-3 hafta düzenli kullandım fakat kilo vermek şöyle dursun beni bitkin bıraktı. Elimi kolumu kaldıramıyordum. Böbreklerimde ve idrar yollarımda ağrılar yaptı. Bıraktım.Vücudumun dengesini bozdu diyebilirim. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…