kötü de diil iyide diil tadı öle diğer bitki çayları gibi yudum yudum gitmio ama işte gene de işe yaradı 1 cm.bacaklardan gitti ben bu sonuçtan memnunum.
bir de bu çayın bi faydası daha var bayanlarda olan iltahaplanmaya iyi gelio akıntı felan kalmıo...sorunu olanlar denesein kurtulurlar, bi tavsiye...
slm...
Biz de içtik aslında kilo olarak şu kadar kilo verdim diyemicem ama cm.olarak bacaklardan 1 cm.incelmeye neden oldu...
Bi de yeni bi ilaç var daha dün kullanmaya başladık arkadaşla beraber gariptir şimdiden 1 kg.gitti
:sm_cool:merhaba çayı bende kulanıyorum bayağıda faydasını gördüm senin yazında ilgimi çeken akıntı konusu bende çok arttı ama olur zamanla kalmayacak diyolar doğrumu canım önce korktum bi sorun olmaz demi a.s.
volvercim şu günde 1 kilo verdiin çay hangisi yazabilirmisin rica etsem.5 i biyerde bende hiç işe yaramadı da.bide onu denesem iyi olcak.teşekkürler.
slm...
arkdaşım dem44 ilk kullanmaya başladığında bazı sorunlar oluyo en azından ben arkadaşımda mide de yanma ve idrara çıkarken yanma yapmıştı yaklaşık 2 haftalık kullanımdan sonra bu şikayetler azalıyo ve kayboluyo...
akıntıda zamanla azalıyo dert etme bende de sorun olmuştu ama şimdi gayet iiyiim.
Sonuçlar nedir hbr verirsen sevinirim kilo durumu nedir peki???
slm...
nuray 1 kilo verdiren bitki çayı değil gene bitkiden olan bi ilaç tavsiye üzerine aldım...arkadaşım bunu kullanarak 5 kilo verdi darısı başıma..
Kullandığımız ilaç elyx
diyet ile ilgili foruma yazdım ama daha kimseden cvp gelmedi şimdilik 2 arkadaş kullanıyoruz ama dediklerine göre 4 hafta kullanmadan net bişi elde edilmiyomuş...fakat ben şşimdiden fayda gördümm...
bu cayın paketlenmısıde satılıyor akrısık bıtkı cayı dıye onu kullanıyorum ben geyet ıyı bagırsakları mutıs calıstırıyor valla tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?