arkadaşlar ben de bu çayı 2 gündür kullanıyorum. içine ek olarak bir tutam mısır püskülü ve kiraz sapı katıyorum. bakalım sonuç ne olacak. ben zor kilo verenlerdenim......
biz yaptık bu çayı, demleme süresine falan da çok dikkat ettim, uzun tutmadım ki yan etkileri olabiliyormuş diye, annemle birlikte içtik 1 er kupa, bende baş ağrısı oldu, annemde de gece çarpıntı olmuş uyuyamamış kafamçokkarıştı birdaha içmedik :çok üzgünüm:
arkadaşim mısır püskülü ve kiraz sapı kaynatıldıktan sonra istenirse bu karışıma ilave ediliyormuş.her iki bitkide kaynatılmadan bi işe yaramıyormuş..a.s
Arkadaşlar beşi bir yerde zayıflama çayından bende kısa bir süre içtim.Yemeklerden 15-20dak.önce içiliyor. Aktardan toz halinde öğütülmüş halde aldım.Yalnız benim aldığım aktar karışım daha iyi etki etsin diye içine birazda sinameki kattığını söyledi.Karışımı kullanırken birkaç kilo verdim.Fakat çarpıntı ve başdönmelerim oldu.Ben de içmeyi bıraktım.Daha sonra öğrendimki,mate bitkisi tansiyonu yükseltiyormuş.Yüksek tansiyon problemi olanlar :1no2:içmesinler.
arkadaşlar bende içiyorum bu çaydan bir hafta oluyor daha faydasını görmedim yenide benim size sorum başka ben bu çayı soguk içiyorum yani akşamdan hazırlıyorum sabaha yani gün boyu içiyorum 1 litre içiyorum soguk veya sıcak fark edermi acaba merak ettim
Arkadaslar yazilanlarin tumunu okuyamadim ama okudugum kadariyla zayiflamak adina sagligimizdan olmayalim.Ben ankarada bu besi biryerdenin haplari cikmis satiliyordu fiyatida 25ytl idi.Birde lahananin haplari cikmis oda satiliyor.Ama nekadar zayiflatir bilemem.Ilgilenenlerin bilgilerine sunulur.Sevgiyle kalin.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?