Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

denevst bence emzirirken bu karışımı kullanma..Nasolsa bitki zarar gelmez deme...Bitkilerde de belirli etken maddeler var, hamilelik ve emzirme döneminde kullanılmaması önerilen bitkiler de var, dikkatli kullanılması konusunda uyarılar gerektiren bitkiler de...bu çok çok acil değil bence...Beslenmeyi düzenlemedikçe zaten çayların bir faydası olmaz...

arkadaşım ben alırken üzerlerine yazdırıyorum.
ama yinede fark etmez ,ayrı ayrı aldıysan hepsinden 1 rer tatlı kaşığı koyar demlersin .
karışık aldıysan 5 tatlı kaşığı koyarsın
hadi kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar.

bi de yanlış yere konu açmışın heralde diyet bölümüne açman gerekiyordu.
o yüzden kimse cevaplamamıştır.

canım selam sana burdan bitkileri tasvir etmeye çalışıcam orhan pamuk olmasakta umarım ayrdımcı olurumsengözlerimebaksanab
yeşil çay:2çişiti vardır ya uzun biraz bükülmüş halde olur yada top olmaya yakın yeşil-siyah arası renktedir....biberiye ile fundayı karıştırman doğaldır,2sininde renkelri yeşildir iğne yapraklı görünmündedir.biberiye daha uzundur daha serttir funda daha kısa daha yumuşaktır.ve biberiyenin rengi biraz daha soluk gibidir.mate hepsinden farklıdır sarı-yeşil renkli ve yulaf parçaları gibi durur hemen dikaktini çeker.zaten dier bitki kekiği kokusundan tanıyorsundur....1lt suya yeşil çaydan 2tatlı kaşığı dierlerinden 1 rer tatlı kaşığı konulacak canım.ben ehr gün aktarda olduğum için güvenebilirsinkaydirigubbakcemile3

ayrıca benim dediğim çay:funda-biberiye-mate-kekik-yeşil çay...burda rezene gördüm rezene sadeec gaz söktürür.5i bie arada zayıflama çayı bu arkadaşlar.sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar merhaba...
Bu çay gerçekten işe yarıyor mu diyen çok kişi gördüm. Dün iki arkadaşımı gördüm ve aşırı incelmişlerdi. Sırrını söylemediler ama bu çaydan içtiklerine nerdeyse adım gibi eminim. Evlerinden ot-kök taşıyordu zira.
O kadar tombuldu ki ikisi de, şimdi basen-bacak-göbek namına eser yok. En son iki ay önce görmüştüm ikisinin de maşallahı vardı ama dün inceciklerdi! Çıldırdım! Acilen sırlarını bir şekilde öğrenip ben de deneyeceğim. Ama dediğim gibi adım gibi eminim bundan kullandıklarına...:-/

Arkadaslar bende önce besi biryerdenin cayini almistim.Ama hergun kaynatmak zoruma gitti.Cayi aldigim aktara haplari gelmis ondan iki kutu aldim geldim.Haplarini kullanan arkadaslar varmi?Iki saat kaynatmanin yerine haplari daha kolay gibi geldi bana.Basliyacagim ama nezaman

birde bu caylarin almancasini bilen varsa yazsin.ben biraz baktim ama bulamadim.sevgiler..

kızlar benim size tavsiyem lahana çorbası kapsülü kullanın faydasını göreceksiniz hemde ik günde ben kullanıyorum ve çok iii geldi tekrar başlayacağım sizede tavsiye ederim.

Kızlar ben de yaklaşık 1,5 aydır 5i1 yerde çay kullanıyorum. Kilo vermemde olumlu etkisi oldu. Size resimleri ekliyorum, daha önce eklendiyse özür dilerim bütün sayfaları okumadım.

Yeşil çay :

Mate :

Biberiye :

Funda :

Kekik :

annemde ıstıyodu bu caydan ama nasıl kullanılıyoo bu konuyu ben accaktım ama bılgım yoktu acmadım

ben her gün sabah kalkınca 1 büyük bardak içiyorum. başka içmiyorum. bardağa her ottan 1er çay kaşığı koyuyorum. Cezvede suyu kaynatıyorum, kaynayınca altını kapatıp otları ekliyorum sıcak suya. Ağzını kapatıp 5dk dinlenmeye bırakıyorum. 5 dk sonra süzgeçten geçirip sıcakken içiyorum.

kıslar hepınıze cok tesekur ederım annemde alcak bugun ınsalah hayrılısyla kurtulurr bende kurtulutum cunku benım basımın etını yıyo
zayılamısmıyım kılo mu almısımmm offfoff

arkadşlar beşi biyerde diye geçen zayıflama çayı gerçekten etkili ayda minimum 4kilo verdiriyo ben 1yıldır çok verdim bu ürünü düzenli kullanım şart bölece faydasını görürsünüz günde 3kere yemeklerden yarım saat önce 1barda sıcak suya 1tatlı kaşığı karısımdan koyarak 5dak.demleyipte kullanabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…