Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

bu cayın yanında bişi kullandınmı veya rejim uyguladınmı

ben bu çayı kullanırken aynı zamanda günde 2.5 saat spor yaptım yediklerimde de kıstım ben çok abur cubur yiyodum hele çikolata çok fazla yiyodum onları kıstım. ekmek ve kızartma yemedim. bayağı diyet uyguladım yani. ama şimdi aklında şöyle bi soru oluşcak ben zaten bunları yapsam kilo veririm çayı içmesemde olur diceksin. ama normal verdiğin 5 kiloyla bu çayı içerek verdiğin 5 kilo arasında dünya kadar fark oluyor ben eskiden 56 kiloydum. sonra 65 e çıktım ve bu çayı içerek verdim 10 kilo şimdi 55im ama eski 56lık halimle şimdiki 55lik arasında çok çok farklar var. yağları eritiyo bu çay otların tek tek yararlarını okuduğunda da göreceksin. ben şimdi tekrar içmeye başlıcam bu aralar fazla tuzlu yedim ödem oluştu o yüzden içicem. umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın. ama güvenilir bi aktardan al muhakkak sahte olmasın

ya arkadaşlar bazen gerçekten ne kadar tembel olduğumuza inanamıyorum, ben kendi adıma 5i1 yerde çayı anlatmak için her şeyi yaptım, demlenmesini de anlattım, hazırlanmasını da, çayların resimlerini de ekledim, kendi tecrübelerimi de paylaştım. Ama konunun 58 sayfasının 50si eminim ki çayın nasıl yapıldığı, nasıl içildiğini soran arkadaşlarla dolu, keşke okusanız biraz, araştırsanız, yok diyemezsiniz en azından ben elimden gelen her şeyi yaptım açıklamak için, biraz üşengeçliği bırakalım lütfen, her şey sayfalarda yer alıyor

mesaj alındı çok pardon sayfalar o kadar çok olmuşki yorumlar çoğunlukta yardımınız için saol,tembelde olduk çok mersi

lütfen yanlış anlama, kimseyi kırmak için söylemiyorum, ya da direkt sana söylenmiş bir söz değildi, bütün konularda aynı şeye rastlıyoruz. kırdıysam özür dilerim amacım kırmak değildi a.s.

size hak vermiyo değiim fakat 57 sayfayıda birden okumak anında bilgiye ulaşmaktan daha zor geliyo sadece,yoksa okumak çok zor değil.estağ. özürdilencek bişey yok zaten ortada

arkadaşlar bende 12.11.2008 de tere tohumlu ve ballı karışımı (bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı tere tohumu )ile başladım sabahları aç karnına ve yanında beşi bi yerdeyi aktardan malesef bir aylık poşedi 40ytl alarak başladım onudagün içinde içiyorum 2günde 1 kilo gitti + ben hiç bu kadar tuvalete gitmezdimm eminim faydası olcak herkeze başarılar

canım ya anlamadığım bişey var hani demişsin ya bala tere tohumu diye onu karıstırıp direk mi yiyorsun?????

arkadaşlar ya yorumları okumayı cok istedim ama 10.sayfadan sonra valla mahvoldu gözlerim.ben bişey sormak istiyorum bu beşi bi cayı için olan malzemeleri ayrı ayrı alıp kendimizmi kaynatıcaz
yoksa aktarlarda falan karısık olarak satılıyormu hepsi bi yerde??? bilgisi olan yardımcı olabilirse cok sevinicema.s.

cnm şimdi ayrı ayrı alanda var öyle olduğunda hepsinden birer tatlı kaşığı ben hepsini karışık alıyorum o zamn 1.5 yemek kaşığı bide sallama olanları var onlarda malum zaten 3 öğününden önce içiyosun aç karna:dance:

ayrıca yeko sen niye o kadar çok para verdin çaya onuda annamadım açıkçası.. ben 7.5 liraya alıyom 1.5 ay gidiyor bide 2 günde 1 kilo çok fazla yani o su veya kastır.. içini karartmıyım ama öyle oluyo maalesefki..

canım tesekkür ederim valla ben bu cayı ilk defa duydum bakalım yarın bi soracagım aktara umarım bende faydasını görürüm a.s.

Zaten bu 5'i bi yerde çayı öyle meşhur olduki her aktarda var bi işe yarıyor mu peki orası şaibeli hem diyet yapıp hem 3 öğün çay içerseniz belki ama bu otların sindirimi düzenlemekten başka yaptığı bir şey yok benim gördüğüm.

mutlaka faydası vardır bitkilerinn..amaa yas 35 e dayanıncaa inanın kii kilo vermekk cidden zorlasıoo..ne çay ne diett ciddii sabır gerektirioo..10 sene öncee bu yaptıklarımın 10 da 1 inii yapsaydımm çokk kısa süredee sonuç alabilirdimm amaa şimdii gercekten zorrrrrrrr

arkadaşlar lütfen bugün cevap verirseniz çok sevinirim çünkü yarın başlayacağım
1- ben sabahları aç karnına elma sirkesi içiyorum beşi bir yerde çayınıda içsem zararlı olur mu?içen var mı?
2-kekik aktardan mı alacaz yoksa evde kullandığımız kekik olur mu? a.s.

selam canımm ben elimden geldiğince cevap vereyim sana

ben sabah kalkınca önce sirkeli ballı suyumu içiyorum, yarım saat sonra da 5i1 yerde çayımı içiyorum, herhangi bir kötü etkisini görmedim hala hayattayım kaydirigubbakcemile3

kekik zaten evdekiyle aynı, ama çayı almaya gideceksen aktardan al, çünkü baya kullanacaksan çayı, uzun süre gerekli olabilir.

hay Allah razı olsun sende 3 gündür soruyorum ikisini birden içmeye cesaret edemedim sonra ölürüm falam ikiz bebeklerime kim bakacak canımda ne kıymetliymiş ha:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…