Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

ben 5i bir yerde kullanırken kalbimde çarpıntı yaptı gece resmen sarsılıyordum.bir arkadaşımı da çarpıntı yapmış hemen bıraktım...

en güzel zayıflama boğazdan kısmak yoksa her halükarda iştah azalmıyor

bende poşet çayı sadece 2 kez kullanabildim herseferinde ateş basması ve kalp atışlarımda hızlanma ve ellerıde terleme yapıca kullanmayı bıraktım
her bünyeye uygun bi çay karışımı değil dikkatli olmak lazım a.s.

ben de bu kadar reklama dayanamayıp dün başladım bu çaya akşama doğru kalp çarpıntısı ve baş ağrısı yaptı normalde olmayan şeyler yani
bir de tiroidit hastalığım var sonumuz nolacak sizce bu kilolar gitsin diye canımızdan olmıyalım sakın

bu çayı iki gün bende kullandım normalde bitki çaylarını çok sevmem vede sürekli tüketen biri olmama rağmen mide ağrısından durumadım ve çayı hemen bıraktım.içindeki bitkiler demekki herkese iyi gelmeyebiliyor.ilaç gibi işte her ilaç her bünyede aynı etkiyi gçstermeiyor malesef.

senağlamasenağlamaMerhaba Arkadaslar
Siteye yeni üye oldum ama uzun süredir takipcisiyim. Bende sizler gibi kilo magduruyum malesef.
20 gürdün besi bir yerde iciyorum 2 veya 3 bardak ac karnina. 17 gündür sabahlari yogurtla keten tohumu yiyorum ve 1 haftadirda egzersiz yapiyorum buna ragmen sadece 1kilo verdim. bi kac kisi inceldigimi söylüyo ama aile fertlerim aynisin diye israr ediyo. Arti bugünde diyete basladim
Sizce besi bir yerde cayina devam edeyim mi bundan faydasi olurmu ?
özellikle kullanan arkadaslar cevap verirlerse cok mutlu olurum
Zira benim annemin yaptigi yemeklerle asla saglikli beslenemem bol yag bol salca .... senağlama

nisayıldız bende senin gibiyim çok oralim bozuk ne yapsam kilo veremiyorum.beşibiryerde yi uygulamak istiyorum ama korkuyorumsenağlama

nisayıldız bende senin gibiyim çok oralim bozuk ne yapsam kilo veremiyorum.beşibiryerde yi uygulamak istiyorum ama korkuyorumsenağlama

melancoliaa besi bir yerdenin ve keten tohumunun bana hic bir yan etkisi olmadi, faydasi oldumu onuda bilmiyorum .ben 3 gündür diyet yapiyorum ama ac kalmadan sIk yiyeyerek 1 kilo verdim diyetle ona devam edecegim. en iyi care sevmesekte diyet yapmak malesef.
Umarim sende verirsin cabucak.

ya ben aslında şu annemin yemekleri olmasa kesin veririm iradem sayesinde ama o kadar yağlı tuzlu yemekler yapıyo ki.bi de güzel yapıyor mecburi canım çekince yiyorum.bi de okuldan 6 da geliyorum o saatede yiyince şişiyorumsenağlama ama kararımı verdim hem beşibiryerde hemde koşu sayesinde vericem bu kilolarıyerimseniben

BEn bir ay içtim hiçbir faydasını görmedim.Neden?Cunku bogazımı tutamadım.Yani demek istedigim iş sizde bitiyor.Bunlar sadece destekleyiciler.Mucize bekleyemeyiz...

arkadaşlar merhaba
bende 4-5 ay önce 1 ay kullanmıştım ve faydasını gördüm.kızkardeşimle birlikte içtik.tadını hiç sevmedim ama içtim.demledikten 5 dk sonra sıcak sıcak 2 fincan içtim.kalanınıda akşam yemekten birkaç saat sonra fondip yapıp içtim.sıkı bir diyet yapmadım,işim masa başı zaten sporda yapmadım ama 5 kilo vermiştim.kilodan ziyade vücutta çok belirgin bir incelme oluyor.siz farketmesenizde çevrenizdeki herkes sen ne yaptın böyle zayıflamışsın diyor:) aktarıma almaya gittim ama mate kalmamıştı.gelince alıcam tekrar.şimdi diyet ve spor yapıyorum bunu içmeyede devam edicem.ayrıca hiçbir zararınıda görmedim.bazı arkadaşlar kalp çarpıntısı vs yapıyor demiş şaşırdım.belki bitki alerjileri falan vardır ne bilim.hepsi doğal şeyler bunların nasıl bir zararı olabilirki.sadece soğuyunca içerken tadı çok acı.sanırım oda kekikten.
herkese sağlıklı zayıflamalar

Kızlar bu yazıyı görüp çayın içindeki mazlemeleri not almıştım.
Geçen gün aktara sordum oda bana her birinden 1 liralık yaptı denemem için.
Sonra gelip kaydettiğim yazıya ve aktarın verdiklerine baktım hepsi aynı.
Kilo problemim şimdilik yok ama ben yinede bu çayı denemek istiyorum.
Günde 2 kupa içmeyi düşünüyorum, yediklerime de dikkat eden bir insanım bakalım 1 ayda ne kadar kilo verebilicem...
hihoyyyt

valla bende beşibiryerdeye başlayalı 10 gün oldu böbrekleri çok iyi çalıştırıyor söyliyim... ben bi kupaya yapıp içiyorum(günde 3 defa) ve onu öylee içince zaten bisüre bişey yemek istemiyosun.tabi şimdi bunu içerken hapur hupur yiyimde diyemiyosun birazdaha dikkat ediyosun.ben öyle kalıplaşmış bi diyet falan yapmıyorum kahvaltımı güzelce yapıyorum kepek ekmeği yiyorum gün içindede bidaha ekmek yemiyorum.geç yememeye çalışıyorum eğer aç olursam meyve yiyorum yada papatya çayı falan içiyorum.tabi nöbette olduğum zamanlar ambulansta çalıştığım için hangi ara bulursam ozman yemek yiyroum ama yaa bgn bozdum artık devam etmiyim demiyorum.bide benim hipotiroidim olduğu için kilo vermem biraz daha zorlaşıyor kullandığım ilaç ve bunlar ne kadar işe yarıycak görücez.bakalım
sonuçlarda neler olucak.umarım herkese işe yarar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…