Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bu çay tansiyon dengemi bozdu, içemedim... Eğer içerken kendinizi kötü hissederseniz hemen bırakın... Evet bu bitkilerin hepsi çok faydalı ama bu bitkilerin birbiriyle etkileşimi sonucu ortaya ne çıkıyor biliyor muyuz? Ya da fazla kullanıldığında ne olacağını? İçecekseniz tedbiri elden bırakmayın

Biberiye tansiyon yükselmesine neden olabileceğinden yüksek tansiyon sorunu olanlara tavsiye edilmez. Hamileler kullanmamalıdır. Biberiye bitkisinde yer alan oleanolic asit düşük yapma riskini fazlalaştırır.
Kekik Hamileler ve guatr olanlar kullanmamalıdır. (Guatrı olanlarda halsizlik, mide bulantısı, baş dönmesi,kalp çarpıntısı olmuştur.) Fazla içilirse (günde 2-3 fincandan fazla) tansiyonu düşürür. Yağında tümör yapıcı madde olduğu için dikkatli kullanılmalıdır.

sağol blackitty...
benim tiroidlerlee ilgili sorunum var yani anlatmayaa kalkışırsam bayaa bi problemli.içmeye başladığımdan beri bu dediğin şikayetleri kendimde hissetmedim ama ben hap kullanıyorum tirodim için belkide bu yüzden hissetmemişimdir.ilaç kullanmadan önce bende bunlar vardı ama
of bilmiyoruz valllaa bi hevslee başlıyoruz umarım kötü değilde iyi sonuçlar alırız...

valla benimde yüksek tansiyon problemim var ama ben 1 ayı aşkın içtim hiçbir yan etki yapmadı.aksine iyi bile hissettim.
kilo vermede özellikle incelmede çok faydasını gördüm ben.tadı cidden berbat ama işe yarıyor:içelim:

arkadaşlar ben bu beşibiryerde çayını aldım.bunun hakkında bir sorum var acaba akşam yatarken içsek bişiy yaparmı vücuda onu merak ediyorum .akşam yatarken içen arakadaşlar varsa cevap yazabilir mi:uhm:

bu cay benim icin tam bir facia oldu.nezamanki kullanmaya basladim ayiptir soylemesi bir basur oldum.bacaklarımı oynatamadım.felçli gibiydim aynıı belden aşağım tutmadı. tuvaletee 15gun desteksiz gidemedim.ki sadece 2gun ictigim halde. sonra cook buyuk bir aptallık ettim acaba yedigim baska bir sey mi dokundu ben buna yordum dedim.1ay sonra dur bir bardak daha deneyeyim heralde aynı olmam dedim. aah kafam aah yedin bir kazık neyine doymazsın saff kızım! busefer eskisinden daha beter oldum gözlerimi acamıyordum.yeniden yataga baglı kaldım.eşim zorlaa kolumdan tutup kaldırmaya calıstıgı anda boyundan asagim butun olarak kalkmaya calısıyordu sanki robot gibiydim dayanılmaz agrılarla ugrastim. midemde inanılmaz kramplar kusma basur derkeeen bidaha mı tövbe deyipp çöpee gönderdimm o karısımı.belki aranızda benim kadar kötü etkilenen olmamıstır ama genede siz siz olun onun bunun lafina bakip caydi hapti bilmem neydi kullanmayın.sonra sonra ogrendim ki meger mate yapragı bazı bunyelerde cook ciddi boyuttaa rahatsızlıklar hattaa tedavisi zorr hastalıklara yol acabilirmiş. cook dikkatli olmak lazımmışş.ogun bugundur daha agzıma bitki cayı sürmedim.zayıflamak mı istiyorsunuzz sadece az yiyip dengeli yiyip booolll hareket ediinn ter atıınn.
bunun baskaa hic caresi yookk.

arkadaşlar bu çay için bu bitkileri toplayı 1 lt yaptığınız çayı bir günde bitirmeyemi çalışıyorsunuz.yoksa fazla yapıp saklıyormusunuz?

ben sabahları bir bardak kaynamış suya 1er çay kaşığı bitkilerden atıp, üstünü çay bardağı ile kapatıyorum. 5dk sonra süzüp höpürdetiyorum :roflol:

Hcr35 arkadasim sen ne kadar cok sey iciyorsun ve yapiyorsun zayiflamak icin elma sirkesi, 5 i bir yerde lahana corbasi zaten bunlari yaparken yemege firsat bulamazsinki :) saka bi yana hangisindendaha fazla fayda gördün yazarsan sevinirim

ay sen de haklısın kardeş ne desem bilemedim şimdi :roflol:

Lahana çorbası tam bir kabustu 2 gün sürdü :roflol:

Sabahları 5i1 yerde çay içerim, akşam yemeğinden sonra da sirkeli su, bu kadarcık

Sen de öyle yap istersen, tabi midene dokunmazsa

2 hafta öncesine kadar bende öyleydim:) simdi sadece sogan kürünü uyguluyorum pko yüzünden bakalim bi tasla iki kus vurabilecekmiyim. 64 kiloyum 54 olmam lazim. bundan sonra lahana suyu icmeyi düsünüyorum. evde herkes kiziyor gerci ne bicim doktorsun herseye inaniyorsun diye ama bu kilolar basa bela

ay doktor da olsak kadınız işte her şeyi uyguluyoruzkaydirigubbakcemile3
sonuçlarını bana da anlatır mısın canım, soğan kürünün vajinal akıntılara da iyi geldiğini duymuştum ben CADIARZU

Tamam canim 8. günüm benim tadi igrenc simdilik yarim kilo verdim. bugün Ahmet maranki vardi tvde oda iltihaplari gidermek icin sogan suyu icin dedi gaza geldim iyice. bu kilolardan baska bisey düsünemez oldum ne kadar sinir bozucu bisey ya

çok sinirimi bozuyo anlatılır gibi değil nasıl bir bünyedir anlamıyorum su içsem yarıyo tabiri misalince.... aslında çok yiyen biri değilim ama anlamıyorum neden bu kadar çabuk kilo aldığımı hacercim ne güel vermişsin kilollarını valla imrendim maşallah,peki nasıl verdin bu kadar kiloyu ve ne kadar zamanda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…