Merhaba bende beşi bi yerde kullanıyorum. Bardak poşet çay olarak satılıyor. Eczaneden aldım. Herbalium doğal ürünler yazıyor alt tarafında. Beyaz bir kutusu var. 10-12 lira değişimli eczane fiyatları.
Bu kutu bitince aktardan başka marka aldım Mindivan markası. Aktarda 5 liraya satılıyor.
Sabah öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat önce 3-5 dakika demleyerek içtim. ilk hafta 3 kilo verdim ama diyet ve spor yapıyorum. 2 haftadır diyetteyim sanırım ilk hafta daha çok kilo veriliyor.
Karar veremedim hangi marka daha iyi, içerikleri aynımıdır? Kalite nasıldır? Hangisini kullanmalıyım? MİNDİVAN daha iyi çok eski ve sadece bitkisel ürünler yapan bir firma konusunda uzmanlar bence fiatıda cazip 5 tl ben pazarlık yaptım 3 tanesini 12 tl ye aldım sizde yapın:sinifsinif:
satılıyo zaten :) ''xxxxxxxxx'' adında bi sitede.bana aktardan gidip alıp onları karıştırmak çok zor geliyo açıkcası :) netten araştırdım bu sitede CEMRE marka LİFE FORM YEŞİL ÇAYLI die biçay var ve içerisinde bu çaylardan hariç bikaç tane daha çay var zayıflamaya yardımcı.ben kullanalı 11 gün oldu 3,5 kg verdim.ayda 8 kg verdiriyo die de not geçiyo zaten.ben memnun kaldım kullanmayada devam ediyorum :)
cevap:
sanki firmanın reklamını yapıyorsun gibi hiç samimi değil :uhm:
Ben bir haftadır sabah öğle aksam bir bardak ılık suyun içine iki yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyordum.Bir haftada egzersiz yapmadan bir kilo verdim.Ama bu çayı duyunca çooook heveslendim ve yarın hemen bakıcam alabilirsem baslıcam. tesekkürler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?