Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

şeniz bende sıkı diyet yapıyorum ama bazen tartıda 500grm vazla çıkıyorum sanada oluyomuydu

Bende doğadan ın 5 i bir yerdesini öylesine almıştım.Onu da içmeye başlıyım bari.Zayıflama yolunda atılan her adım inşallah kilo vermeye götürür.Kafam karıştı artık her yerde farklı bişey deniyo nasıl zayıflıycam bende şaşırdım.

ben kışın aktardan açık aldığım beşi bir yerde çayı kullandım.
çok zor kilo verdim ama o olmasa onuda veremezdim.
ama iş yerinde onu demlemek çok zor oluyordu.
şimdi bimden doğadanınkini aldım.sallama poşet olanı.
akşam yatmadan içiyorum birde işyerinde kahvaltı sonrası.
direk bende idrar etkisi yapıyor.
benimd eiş yerinde tuvalet sorunum var,sadece akşamda etkili olmaz diye düşünyorm.
ama devam edicem,seviyorum ben u çayı:)

merhaba ben bişey sormak istiyorum benimde 18 aylık bi kızım var 2 gündür kullanmaya başladım ama kızım da zayıflayacak diye korkuyorum çünkü ek bişey yemiyor senin bebegine ters bi etki yaptı mı teşekkür ederim :)

beşi bir yerde çayını önerir misiniz arkadaşlar?bana aktar günde iki kere aç içeceksin dedi..nette ender saraç 3 kez diye önermiş..sizler nasıl içiyorsunuz?

Bu çayın tadı yeşil çaydan güzel,,ben zayıflamak için içmiyorum aksine kilo almam lazım =/ insanı rahatlatıyor,,tok tutuyor ve iy bir idrar söktürücü ben 4-5 kupa içiyorum ama ideal 2-3,,ben doğadan markasının çayını kullanıyorum,,aktardakni ide çmiştim ama bu daha güzel....

hiç bir işe yaramıyor bu çaylar

arkadaslar ben bu mate cayi hakkinda tecrubelerime dayanarak biseyler soylemek istiyorum.
oncelikle latin amerikada yasiyorum,bizim buralarda mate cayi cok yaygin olarak icilir.ozellikle kisin kimsenin elinden dusmez.bu cay duzenli icildiginde sindirimi kolaylastiriyor ve metobalizmayi hizlandiriyor.ama unutmayin bu cayi diyet yapmadan icerseniz sadece mate cayinin odem atici faydasini gorursunuz,zayiflatici etkisi icin mutlaka diyetle birlikte icilmesi gerekiyor.diyet ile birlikte gunde 3 kez icerseniz gercekten zayiflatici etkisini gorursunuz.ayrica sunuda ilave etemk isterim sanirim turkiyedeki cay farkli caylarin katkisiyla oluusan bir cay,mumkunse bulunabiliyorsa sadece mate cayindan olusan cayi icin,daha yararli ve cok daha etkili.
sevgilerimle

bu çay bana da çok iyi geliyor.bağırsaklarım tembel çalışıyor bu aralar.çayı içer içmez hemen tuvalete gidebiliyorum.zayıflamaya da etkisi olduğunu düşünüyorum.ben diyet yapmıyorum sadece biraz yerken seçici davranıyorum bu aralar, bu çayla beraber kilo da veriyorum yavaş yavaş.ben seviyorum tadını valla,tokluk hissi verdiği de doğru.

canlarım bana diyetisyenim önerdi bu çayı. vucudumdaki ödemi atabilmek içinmiş. sadece sinemaki kullanma dedi mısır püskülü kiraz sapıda ekle dedi ekledim bugün içeçeğim ama kötü kokuyor.

kızlar doğumda elli kilo aldım ve şu an bebişim 8 ayına girecek ben kilolarım yüzünden onu emzirmeyi bıraktım nitekim 50 kilonun 15ini attım ancakl ve denemediğim yöntem para vermediğim şey kalmadı zamanında bi hapla zayıflamıştım ama çok tehlikeli olduğu ve ben de psikolojik bunalımlar yaptığı için kullanmak istemiyorum neyseee konu şu :))

doğadan form %i bi yerde aldım ama forumda zararlı tembelleştiriyo gibi şeyler okudum iyi ama 5 i bi yerde denilen çay ile doğadanın içinde ki içerik aynı değl mi ?? nasıl oluyo da o zararlı öbürü değil ? biri cvp versinn nolurrr

Kizlar ben yaklasik 3.5 haftadir duzenli olarak demleyerek gunde 3 kere yemeklerden 1 saat once iciyorum. Tabi bunun yaninda rejim de yapiyorum. Toplam 4.8 kilo verdim ama ben bu cayin cok faydasini oldugunu duusnuyorum cunku hic aclik hissetmiyroum. Ilk 5 gun anlamadim ama sonra cok tok tutmaya basladi ve zorla yemek yiyorum. Yemem gerektigi icin, yemezsem veremem diye..
Yuksek tansiyon ve seker hastaligi olmayan insanlara tavsiye ederim.

Bugün dogadan ın beşibir yerde çayını aldım, bir tane yemekten önce içtim, bir tanede az önce içtim yatarkende elma sirekli suyumu içicem.

diyete ilk başladıgım aylarda içmiştim şimdi kilo vermem durdu ve bende tekrar başlamak istiyorum yarın demliycme ben sallama tercih etmiyorum:)

Ben bu çayla geçen yıl mayıstan bu güne kadar 10 kilo verdim tabi düzenli beslenme ve sporda yaparak. şimdi tam istediğim kilodayım. çayı bıraktım ama spora devam ediyorum.

çaylar sadece zayıflamaya yardımcı.. diyetsiz ve sporsuz kilo verdirmez tabikii:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…