- 29 Mart 2011
- 22
- 1
- 86
kızlar ben biberiyeli sandarozlu karışık çay aldım poşet çay kullanan varmı acaaba? aktarda bunu önerdiler bana
arkadaslar ben bır ayda 5kılomu verdım fıstık gıbı de oldum hem de bunu aktardan toplam 6 lıraya aldıgım bu 5 bıtkıyle .yesıl cayı 2 olcek koyarak gunde 1 defa ıcerek verdım.ıstah acıp sık sık yemenızı ve az yemenızı saglıyor.bır yıldır ıcıyorum hala da bıtmedı.artk kılomu koruyorum.ramazanda bıraktım hemen 2 kılo almısım.kullanın tavsıye ederım :)) yalnız canlarım tatlı kasıgı degıl hepsı cay kasıgıyla azcık azcık olcak.abartmayın derım
kızlar bende yeni demledim içeceğim ama aç mı tok karnına mı içeceğim
birde günde 2 lt tüketsem daha mı iyi olur fazlası nasıl olur ne dersiniz
yanlız bana 2 tatlı kaşığı yeşil çay diğerlerini 1 tatlı kaşığı atmamı söylemişlerdi...ne dersiniz
AÇ KARNINA İÇ DERİM. ÖZELLİKLE YEŞİL ÇAYI AÇKEN İÇMEK ETKİLİ OLUYOR. KIZARTMA ŞEKER TUZ HAMURİŞİ YEME , DAHA ETKİLİ OLUR. 4 FİNCAN İÇ GÜNDE 2 BARDAK AÇKEN 2 BARDAK TOKKEN.. 2 LİTREDE SU İÇ HERGÜN , ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLAR.5İ BİRYERDEYİ POŞETTE SALLAMA OLARAK KULLANIYORUM. SADECE BİMDE VAR SANIRIM DOĞADAN MARKA..
sen yeşi çayı içtikten sonra 4 fincan 5 biryerde de kulanıyormusun benimdehazır poşetver5 biryerde aktardan almış eşim ama faydasını görmedim diye bıraktım
bidebimdeki yeşil çayıkullandınmı gırenutmu neyzıyıorduiçindesinemaki peygamber çiçeği olan nını sadesi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?