Beşinci güne gitmeyen embriyolar

Ben Burdaki memorialle görüştüm doktorla.6.güne bekletilmez embriyo diyor , herkes farkı birşey söylüyor aklım almıyor valla
Biz böyle cok dagildik birbirimizden haberimiz olmuyor bir başlık altında toplansak ama hangisi merak ediyorum da sizlerin guzel haberlerini almak ben de paylaşmak istiyorum insallahhhh

Canım çok doğru söylüyorsun. Şuan bunlar tutmayacak diye bişey yok. Allah izin verirse tutacaklar ama ne bileyim haksızlıklara gelemiyorum. Ya bende çok soğudum bahçeciden çünkü 9-10 aydır burda tedavi oluyorum. 3den fazla embriyosu dondurulan duymadım. Herkesin mi yumurtaları kalitesiz. 20-30-40-50 yumurtası toplanan gencecik 20 yaşında kızlar var sonuç: donuk 2 embriyo. Bide herkesi altıncı güne bekliyorlar yine bir kişi duymadım beşinci gün embriyolarım donduruldu diyen.

Bence daha fazla kalsa bekletilir ama böyle bekletilmez benimde 3 tane 3. Gün kalmıştı üçünü de dondurdular
Canım haklısın öyle olması lazım. Benim üçüncü gün dokuz embriyom vardı bekletmeleri normal ona bişey demiyprum. Ama beşinci gün canlı 5 embriyom vardı, dondur işte yok dondurmadılar beklediler ki altıncı günü iyice ölsünler. Bide herkesi bekliyorlar istisnasız ya nasıl iş bu, bilerek yapılıyor belli

Aynen ya istwnbul da ankara.bajceci de oyle demek ki yöntemleri bu..ben de buz gibi soğudum doktorum ne kadar iyi olsa da

Haklısın arkadaşım aret kamardan da çok memnun kalanlar var. Şuan bir arkadaşım hamile ordaki tedaviyle, benimle başlamıştı. Aret Kamar benimde aklımdaki doktorlardan biri en kötü bi görüşme yapıcam aksi bir durumda

Istwnbuldamisiniz memorial i denediniz mi

Bencede bilerek yapıyorlar dondurmamak için

Aynen ya istwnbul da ankara.bajceci de oyle demek ki yöntemleri bu..ben de buz gibi soğudum doktorum ne kadar iyi olsa da
Geçen haftada bir tanıdğım ankara bahçecide berfu hoca tedavi oldu. 14 embriyo için altıncı günü beklemişler. Çok ağladı altıncı günü bekliycez embriyoların durumu kötü denince, şimdi bir tane donuk altıncı gün embriyosu var. Herkesin durumu aynı yani bahçecide

14 te 1 mi olmuş 14 tr en az 4 5 olmalıydı...
Bende de 1.tane 6.gune kalmisti cok üzücü ya

Istwnbuldamisiniz memorial i denediniz mi
Aslında bahçecideki ilk olumsuz denememden sonra şişli memoriale semra hocaya geçmeye kesin kararlıydım ama hem pandemiden sonra semra hoca pek merkeze gelmiyor diye okudum bir de 5-6 kişi bana benim şişli memorialde opudan önce yumurtalarım çatladı dedi. Çok oluyormuş bu durum orda. Korktum ne yalan söyleyeyim, hala korkuyorum, opu sürecine kadar sorun yaşamadığım için şuanki doktorumda kaldım ama ne bileyim buranın da laboratuvarı bir garip işte ben de şaşırdım artık ne yapacağımı

14 te 1 mi olmuş 14 tr en az 4 5 olmalıydı...
Bende de 1.tane 6.gune kalmisti cok üzücü ya
Evet canım 26 yumurtası toplandı, 14ü döllendi, sonuç bir embriyo. Sende kaç taneden bir kalmıştı. Bak seni de altıncı güne beklemişler işte. Bana da ikidir aynısını yapıyorlar.

Anladım canim...Ben kızıma orada.kavuştum da labratuvarlari gercekten cok iyi..keşke bir daha gidebilsem ama malesef zor...

Ya bu embriyolar gerçekten 5.günde Uyumlu olmayıp geriden geldiği için mi böyle 6.güne bekletiyor yoksa sırf bekletmek için mi bekletiyorlar ?

Evet canım 26 yumurtası toplandı, 14ü döllendi, sonuç bir embriyo. Sende kaç taneden bir kalmıştı. Bak seni de altıncı güne beklemişler işte. Bana da ikidir aynısını yapıyorlar.
Hadi benim cok degildi yumurtam amh 0.5 6 yumurta toplandı 3 u dollendi dediler bunların da 3 u 3.gune gitti 5 i bekleyecegiz dediler 5.gune 1 tanesi geldi 6 yi bekleyecegiz dediler şaşırdım bozuldum üzüldüm...Yani 1 tanesi 5 e gelmis hadi neden 6 yi bekliyor???

ben acıkcası laburatuarla alakalı oldugunu dusunuyorum şişli memorial’i arastırın derım laburatuar ve genetık merkezı cok ıyı gercekten..

Anladım canim...Ben kızıma orada.kavuştum da labratuvarlari gercekten cok iyi..keşke bir daha gidebilsem ama malesef zor...
Valla arkadaşım şartlar çok zor oluyor biliyorum ama keşke imkanın olsa şartları zorlayabilsen, çünkü tedavi olduğun yere güvenmek çok önemli. Ataşehir memoriali de araştırmıştım oradaki cem demirel çok başarılı diye duyduğum için bana ataşehir de iyi ama şişli gibi değil çünkü şişli de semra hocanın disiplin farkı var demişlerdi.

ben acıkcası laburatuarla alakalı oldugunu dusunuyorum şişli memorial’i arastırın derım laburatuar ve genetık merkezı cok ıyı gercekten..
Hayırlı olsun öncelikle arkadaşım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Orda tedavi olan biri olarak sana da sorayım opu öncesi yumurta çatlama olaylarına sen de denk geldin mi ya da senin de başına geldi mi, bu mevzuyu çok duydum korkuttu beni yoksa orda tedavi olmayı çok istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…