Besle büyüt danayı, tanımasın hanımı..

O
Oruçlu olmadığı için canım

Valla böyle bişey unutulmaz?? Hem hazirlamiyor hemde sen trip atma diye unutmuş numarasi yapiyor

Zaten baştan istememis yok spor yok alışveriş
Sen hiçbir akşam unuturmusun sofra kurmayı bıraksın allah aşkına

ben şahsen pis bir evde yaşayamam

Kim niye pis evde yaşasın ki_?

gerçekten inanılır gibi değil
eşiniz çok hatalı,
sizi böyle üzmeye ne hakkı var, tepkinizi koyun

Evet küçük önemsiz bir vaka gibi duruyor ama .. Ayrıntılar detaylarda gizlidir.

Demekki neymis ? Herkese hakkettigi degeri vermek gerekiyormus. Demekki hakketmiyormus senin okadar ilgini.

Demekki bundan sonra şahsım olarak ''BEN'' ile başlayan cümleler kurmam gerekirmiş..

Ya adama alişveris listesi vermişsin adam onlari alacagim diye geç kalmis.ne yapsin .evdeki hesap carsiya uymamis.

Alışveriş listesi dediğiniz evimizin dibindeki dükkanda bulunan bir gıda maddesi, oradan oraya gittim ona takıldım beri geldim demek bahane olmamalı.. Geldiğinde niye sofra hazır değil demesını bılıyor..

Ama beyimiz sporundan eksik kalmamış mesela.

Mesela işte.. İstediğine konsantre olabiliyor sorun yok..

Kendi oruç değilmişya ondan takmamıştır hele bi oruç olaydı sen görürdün nasıl koşturuyo, söyleyin oda oruç tutsun belki seni daha iyi anlar beraber tutmak güzeldir.

Kendisi tutamıyori saygısı buyuk ayrı bir durum.. Keşke tutabilse.. Bu kadar özensizlik değer vermemekten kaynaklı..

Valla böyle bişey unutulmaz?? Hem hazirlamiyor hemde sen trip atma diye unutmuş numarasi yapiyor

Zaten baştan istememis yok spor yok alışveriş
Sen hiçbir akşam unuturmusun sofra kurmayı bıraksın allah aşkına

Aynen oyle .. Bende hala cok sinirliyim..

Erkekten bişey beklemiyceksin ama ona hizmet ediceksin bunu biliyorlar sadece ve bundan sonra da hiçbişey söyleme kırılan üzülen sen oluyosun bak

eşime iftarda içecek suyumuz yok su al diyorum.gidiyor ve su hariç kendi sevdiği şeyleri alıp geliyor.maden suyuyla oruç açıyoruz o seviyor diye hepsinin aklı havada üzülme...

Aynen hanımlar sevgili Peygamberimizin bi hadisi var bu konuda"Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildir. Bunları yapıyorsa,eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et.
Daha neyin kafasını yaşıyo bu herifler pehh

Eşinizin davranışında farklı birşey göremedim. Normal yani. Siz yeni evlisiniz zamanla beklentiler bitince daha mutlu olursun.

Çok abartiyorsun..On dk önceden kalkıp iki tabak koyup hazirlayiverseydin...Niye hizmet bekliyorsun.Az beklenti çok huzur..Bu kadar icerlencek ders çıkarılacak bi mevzu değil..Erkekler kadınlar gibi ince düşünmez istisnalar olsa da..

Ayrıca beraber otururken kalk meyve getir diyorsun..Neden ? Kalkıp almak çok mu zor..Bana abes geliyor hanım dururken erkeğin mutfağa girmesi..Beraber yemek yaparsınız edersiniz başka yada o sana jest yapar başka..Kimse kocasının hizmetçisi değil ama sorumluluklarını bileceksin..Esin diye herşeyin eşit olmasını beklersen daha cok uzulursun..Son olarak gerçekten bu mevzuyu büyütüp kırılman saçma..Bu kadar hassas olmayın..Allah başka dert vermesin.

Dini yorum yasak derler diye sustum aslında.
Ama kocaman bir alkış!
Bizim evin hayat felsefesi işte budur!

Dini yorum yasak derler diye sustum aslında.
Ama kocaman bir alkış!
Bizim evin hayat felsefesi işte budur!
Çok şükür bizde de bu.. evi bazen öyle boşluyorum ki oğlumla oynaşıcaz diye.. eşim evde kaldığı gün sen onunla ilgilen ben evi halledeyim diyorum.. ammannn boşver yapma hergün evdeyim sanki.. gel beraber gezelim dönünce ben toplayıveririm der.. ya da bazen üstüste 3 4 gün yemek pişmediği olur evde ya dışardan söyler ya da dışarı çıkarız yemek için..
Gün içinde arar napıyon diye boş boş oturuyorum hiçbi şey yapasım yok dersem ohh iyi yapıyosun sefan olsun der eğer işleniyorum dersem yüklenme kendine yeter artık dinlen der.. sağolsun tatlıdır benim kocam ya.. yazarken bile sevgim kabardı
Allah bu bilinci nasip etsin inşallah cümlesine

ayy benim koca senin kocayi bi gorsun ya

Erkekten bişey beklemiyceksin ama ona hizmet ediceksin bunu biliyorlar sadece ve bundan sonra da hiçbişey söyleme kırılan üzülen sen oluyosun bak

Beklentılerımı sıfırlamam gerekiyor..

eşime iftarda içecek suyumuz yok su al diyorum.gidiyor ve su hariç kendi sevdiği şeyleri alıp geliyor.maden suyuyla oruç açıyoruz o seviyor diye hepsinin aklı havada üzülme...

:):):) ya en azından o markete gidilmiş.. Ne diyeyim bilemedim..

Spora gidince unutmuş demekki o kadar beklemeseydiniz siz kursaydınız ne olacak.

ona güvenerek uyudumda biraz..

ona güvenerek uyudugumu bır ust satırda belırttım.. Niye dusunemıyor biliyor musun Çünkü biz onların yerine düşünüyoruz ondan..Emir kipli cümle kurmam hiç bir zaman ama Evet, Kırk yılda bir eşimden birşey istemeyeceğim sizde haklısınız.. Çok büyük hata..
Mevzuyu da buyuttugum yok.. Üzüldüm evet.. Umrunda olmayısına.. Eşime tepki dahi vermedim.. Son sözümde zaten soyledim ''Kocalarınızın anası olmayın'' diyerek..

Ah bu erkekler diyorum ve susuyorum
Bende susuyorum :)

Beraber yapın.
Çoğunluğu erkek yapsın.
Fiziksel olarak güçlü olan o ya...

Yok onlar kıymetliler kendilerini yormasınlar.. Hatta bizi düşünmek icin bile biz onların yerine düşünürüz..

Kocaman maşallah her ikinize de!!!
Aynen benimki de o gün işten biraz erken çıktıysam yat,kalkma hiç der.
Sıkılırsan çık dolaş,KK'ya gir der.
Allahım razı olsun ki bir defa iş istememiştir.
Allahım sağlıklı ve uzun ömür versin inşallah böylelerine inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…