B
butterflysoul
Ziyaretçi
- Konu Sahibi butterflysoul
-
çok teşekkür ederim aralarda hızlandırma diyeti olarak nasıl bir menü önerirsiniz hani 2 günlük falan olur ya
merhaba
size bir kac sorum olucakti,ben 1 ay yediklerime az cok dikkat ederek ve haftanin 5 günü spor salonuna giderek zayiflamaya calistim fakat hic bir yararini göremedim mafoldumben bir gram bile veremedim! Bir arkadasim yediklerine dikkat etmedigi halde sadece sporla bile azda olsa kilo verdi bende tik yok,sizce neden böyle oluyor nedeni ne olabilir cevap yazarsaniz sevinirim tskler!!!!!
butterflysoul ben doğum yapalı 2.5 ay oldu doğumla beraber 6 kilom gitti diğer kilolar kaldı zaten çok kolay kilo alıp veren biri değilim ama çocukluğumdan beri balık etli idim.Tabi bi de doğum kontrol hapı kullandım.60-63 arası olurdu kilom evlendikten sonra 6 ay içinde 67 kilo oldum bu kilo ile hamile kaldım .Hamileliğimde 15 kilo aldım.Bebeğimi emziriyorum ama bi türlü gitmiyor kilolarım.Moralim bozuluyor.Kıyafetlerimin hiç biri olmuyor....Bi de ben doğumdan 43 gün sonra adet oldum.Boyumda 1.60...
Teşekkür ederim...
teşekkürler ilginiz için sabah sporumu yaptım.diyete devam ama 15 gündür aynı kilodayım.takıldım.66 oldum 72den düştüm iki ay oldu hiç açamak yapmadım.şimdi metabolizma hızlandıran çay içiyorum.2. günüm.birde lahana kürü yapıyorum. 3günlü aradayım.acaba birşey olurmu şimdiden teşekkürler.
merhaba bende yaklaşık olarak 3 ay diyetisyene gittim.bu ay gitmemeye karar verdim çünkü anladımki belirli bir liste bana verildiğinde bu bende üzerimde baskı varmış gibi hissettiriyor.normalde yemiyeceğim şeyleri bile yemek istiyorum.tam olarak o listeye uymadıgımda kendimi acayip kötü hissedip hırsımı kaçamak yaparak aldıgımı fark ettim.3 gün önce kendi kendime devam etme kararı aldıgımdan beri çok daha rahatım ve hiç kaçamak yapmadım.şuan kendimi çok daha rahat hissediyorum.
başarılı bir diyetisyenin elinden kurtulabilcek kilo yoktur....böyle bilin mutlaka beslenme uzmanına danışın...sadece kilo vermek için değil..sağlıklı beslenebilmek için..
pilatesle kilo vermenin pek mümkün olmadığı söleniyor...cardio + diyet daha başarılı olacaktır sanırım
merhaba
aramıza hoşgeldin.aynı yaşta olduğumuz için sen diye hitap etmek istiyorum umarım sakıncası yoktur.birşey danışmak istiyorum.ne zamandır derdime bir çare arıyorum inşallah bana da yardımcı olursun.ben doğum yapalı 13 ay oldu.90 kilo ile doğuma girdim.doğumda aldığım 16 kilonun hepsini verdim.şimdi 68 kiloyum.akupunktura felan gittim yazın 66.6 kiloya kadar indim ama daha sonra koruyamayıp 8 ay sonra 68 e çıktım.şimdi diyete pazartesi başlatıp salı çıkıyorum.bir türlü motive olamadım.bu arada 20 gündür sigarayı da bırakınca diyet yapmak çok zor oluyor.çok ama çok acıkıyorum ve sürekli karbonhidratlı gıdalar canım istiyor.kendimi frenleyemiyorum.boyum 155 cm. zayıflamama yardımcı olursan yani biraz taktik verirsen çok mutlu olurum.kendine iyi bak.hoşçakal.
size özelden mesaj attım ama buradan da yazayım bende 6 öğün olarak diyet yapmaya başladım ve 10 gün de 2 kilo verdim ama şu an için durdu kilo vermem lahana suyuna başlamak istiyorum 3 ana öğün öncesi bir su bardağı içsem ayrıca lahananın yemeğini salatasını tüketiyorum.Ve lahananın yağ yakam özelliği varmı acaba bu konuda bilgi evrirseniz sevinirim.
Merhabalar benimde bir sorum olacak. Ben 5.5 aylık hamileyim ve çalışıyorum.Evlendim ve kısa sürede 63 ten 70 kiloya çıktım. Okiloyla hamile kaldım. Şu an 76 kiloyum. Doktorum her seferinde dikkat etmemi söylüyor. İlk ay almamama rağmen hep 2, 2.5 kilo aldım. En son 1.5 aldım die sevindim. Aslında tatlı ile hiç aram olmadı.Ekmeği kesmeye çalışıyorum ama çalışırken zor oluyor. Çalışırken ne yiyebilirim,ya da hamile iken ne kadar dikkat etsemde kilo artışım hızlı oluyor. Of bi de aşermeler olunca off kötü oluyorum. Şimdiden teşekkürler...
on beş gün çok uzun bir süre değil aslında. böyle duraklamalar olabilir. bence su kaybı oldu ve şimdi lahana, bitki çayı vs gibi şeylerden dolayı kilo gitmiyor. zaten bunları hiç önermiyorum ki. normal az beslenseydin ve şimdi takılsaydın o zaman lahana kürü daha çok işe yarardı. şimdi bence biraz protein al istersen. kaloriyi çok kısmışsın. örneğin ekmek olarak günde 2 dilimi geçme. ama öğlen, akşam etli / tavuklu/ peynirli salata veya etli sebze yemeği + yoğurt iyi seçenekler olur. arada sadece meyve veya çok acıkırsan lahana çorbası içebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?