Amin canım çok sağol ne yalan söyleyim ilk düşüğüm gibi sancım olacak diye çekindim birazGeçmiş olsun Can'ım. Değerin yükselmeden düşük olduğu için muhtemelen adet gibi kanamayla atarsın Can'ım normal adet sancısı olur . Çok yakın arkadaşım üç kere yaşadı bunu. Rabbim sana da tez zamanda evlat nasip etsin
Kimyasalda artış değil düşülmü oluyor canmGeçmiş olsun Can'ım. Değerin yükselmeden düşük olduğu için muhtemelen adet gibi kanamayla atarsın Can'ım normal adet sancısı olur . Çok yakın arkadaşım üç kere yaşadı bunu. Rabbim sana da tez zamanda evlat nasip etsin
Bende düşüş oluyor diye biliyorum canım bende kimyasal gebelikten düşük yaşıycam yaniKimyasalda artış değil düşülmü oluyor canm
Çok geçmiş olsun canım..bebek geleceği zamanı bilir allah ne verirse hayırlısını verir.adet kanaması gibi atarsın canım.allah tez günde güzel haberi almayı nasip etsin.Bugün değerim 4 e katlar inşallah diyerek gittiğim doktordan üzülerek döndüm değerim 15 e düştü düşük olcak yine
Veren allah alan da allah rn doğru zamanda hayırlı evlat verecektir inşallah benim gi isteyenlerede ama şimdi nasıl düşük olacak çok mu ağrılı hiç bilmiyorum ilki kürtajla alındı bu kendiliğinden düşecekmiş
Benim durumumda olan var mı??
Sağol bitanem allahım razı olsun :)Çok geçmiş olsun canım..bebek geleceği zamanı bilir allah ne verirse hayırlısını verir.adet kanaması gibi atarsın canım.allah tez günde güzel haberi almayı nasip etsin.
Çok üzüldüm arkadaşım allah sabrını versin geçen gün konuşmuştuk benim konum vardı kanamam var diye orda demiştin daha yeni hamileligim yatıyom hep diye. Hayırlısı böyleymiş doğru zamanda gelir bebeğin allah biliyodur zamanını kolay değil ama üzme kendini.Bugün değerim 4 e katlar inşallah diyerek gittiğim doktordan üzülerek döndüm değerim 15 e düştü düşük olcak yine
Veren allah alan da allah rn doğru zamanda hayırlı evlat verecektir inşallah benim gi isteyenlerede ama şimdi nasıl düşük olacak çok mu ağrılı hiç bilmiyorum ilki kürtajla alındı bu kendiliğinden düşecekmiş
Eşinde sperm kalitesizmiş Can'ım ilaç kullanıyor. Üç taneden sonra eşimde kendi de bütün tahlilleri yaptırdılar üzülme en azından hamile kalabiliyorsun bu iyi bişeyAmin canım çok sağol ne yalan söyleyim ilk düşüğüm gibi sancım olacak diye çekindim biraz
Şimdi işte neden düşük oluyor onu araştırcaz arkadaşının neden tekrarlamış bu durumu bişey demiş mi doktorlar?
Bi artış oluyor sonra yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Arkadaşımın son gebeliği 800 çıkmıştı çok şükür iyi falan diyorduk iki gün sonra dörtyüzlere düşmüş değerKimyasalda artış değil düşülmü oluyor canm
Sağol arkadaşım allah razı olsun yaradan öyle büyük ki ne veriyorsa vardır hepsinde bir hayır şükürler olsun bunada sende üzülme canım güzel haberler ver mutlu et bizi inşallah :)Çok üzüldüm arkadaşım allah sabrını versin geçen gün konuşmuştuk benim konum vardı kanamam var diye orda demiştin daha yeni hamileligim yatıyom hep diye. Hayırlısı böyleymiş doğru zamanda gelir bebeğin allah biliyodur zamanını kolay değil ama üzme kendini.
Sağol arkadaşım allah razı olsun yaradan öyle büyük ki ne veriyorsa vardır hepsinde bir hayır şükürler olsun bunada sende üzülme canım güzel haberler ver mutlu et bizi inşallah :)Çok üzüldüm arkadaşım allah sabrını versin geçen gün konuşmuştuk benim konum vardı kanamam var diye orda demiştin daha yeni hamileligim yatıyom hep diye. Hayırlısı böyleymiş doğru zamanda gelir bebeğin allah biliyodur zamanını kolay değil ama üzme kendini.
Bu kimyasalların Acaba var mı bilindik bir sebebi?Bi artış oluyor sonra yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Arkadaşımın son gebeliği 800 çıkmıştı çok şükür iyi falan diyorduk iki gün sonra dörtyüzlere düşmüş değer
Ben erkekten kaynaklandığını düşünüyorum arkadaşımda da öyle çıktı zaten . Döllenemeyen sperm Bebek oluşamıyor oluşmadan düşüyor. Tabi Allah'ın taktiri var bideBu kimyasalların Acaba var mı bilindik bir sebebi?
Bende düşüş oluyor diye biliyorum canım bende kimyasal gebelikten düşük yaşıycam yani
Ama canım işk düşüğüm de kese felan vardı bebeği göremeden düştüBen erkekten kaynaklandığını düşünüyorum arkadaşımda da öyle çıktı zaten . Döllenemeyen sperm Bebek oluşamıyor oluşmadan düşüyor. Tabi Allah'ın taktiri var bide
Kıyamam canım üzülme allahım ne dediyse o oluyoruzuldum canım Allah yardımcın olsun
bi daha yaşatmasın ama bnce korunma hmn kalıyolar kımyasaldan sonra
Bugün değerim 4 e katlar inşallah diyerek gittiğim doktordan üzülerek döndüm değerim 15 e düştü düşük olcak yine
Benim adetlerim öyle sancılı olmazdı düşerken çok mu ağrı olur canımCnm öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 7 ay önce kimyasal geçirdim. Ancak şöyle düşün sağlıksız olan bir gebelik sonlanir. Ağrı biraz canını sikabilir ama 1 aya toparlarsin kendini allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
haklısın canım da bizde başka sebepte olabilir ilk düşüğüm normal gebeliktiEşinde sperm kalitesizmiş Can'ım ilaç kullanıyor. Üç taneden sonra eşimde kendi de bütün tahlilleri yaptırdılar üzülme en azından hamile kalabiliyorsun bu iyi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?