Beta 48.5 dan 15 e düştü yine düşük yaşıycam :(

Önemli birşey çıkmasında canım 1 aya ancak belli oluyormuş sonuçlar
Evet canım sonuçlar biraz geç çıkıyor malesef ama sen rahim filmide isteseydin doktordan rahmini bi incelesinler nolur nolmaz

Bilmiyordum ki canım şimdi öğrendim senden zaten yarın gidicez doktora filmi de isteyim canım
Aynen canım iste sen onuda ama bayıltmalarını iste belki ağrısına dayanamazsın kimileri dayanıyo kimileri dayanamıyo

canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah herşeyin hayırlısı inşallah sağlıklı bir şekilde tez zamanda hamile kalırsın

Aynen canım iste sen onuda ama bayıltmalarını iste belki ağrısına dayanamazsın kimileri dayanıyo kimileri dayanamıyo
Şimdi ona bakıyordum canım çok sancı oluyormuş c kollu makina varmış o vihazın olduğu yerde olursan hiç ağrın sızın olmuyormuş canım

Şimdi ona bakıyordum canım çok sancı oluyormuş c kollu makina varmış o vihazın olduğu yerde olursan hiç ağrın sızın olmuyormuş canım
Onu bilmiyorum canım ama bayıltsınlar yani beni bayıltmamışlardı ve çok ağtım olmuştu

Canım bende yasadım kimyasal gebelik deniyor buna 5 10 dakika bi sancı çekiyorsun pıhtı düşüyor sonrasıda zaten adet kanaması korkulcak bi şey yok korunmaya da gerek yok Rabbim tekrardan saglıklısını nasip etsin insallah

Canım benim adetlerimde sancı olmazdı dün kanama başladı canım sancımda var dayanılmayacak gibi değil ama var pıhtı felan henüz fark edemedim canım

Canım benim adetlerimde sancı olmazdı dün kanama başladı canım sancımda var dayanılmayacak gibi değil ama var pıhtı felan henüz fark edemedim canım
Düşse fark edersin tatlım belki çok çok küçük tü pıhtı fark etmedin ben 2 parça parmak yarısı büyüklüğğnde düşürmüştüm daha da agrı sancı olmadı

Ayyy baya büyükmüş canım parçalar offf off
Doktor dogum sancısı çekmişsin diyor :) 5 10 dakika kalkamadım hiç düştü rahatlamıştım ama çok şükür 7 aylık hamileyim şimdi Rabbim aratmadı en kısa zamanda sana da nasip etsin insallah canım benm

Beni korkuttun yaa

Bende yaşafım kimyasal düşük ama hiç böyle anlattığın gibi olmadı bağırsak şeklinde kocaman uzun uzun parçalar geldi ve 3 günde düştük yaptım her gün bi parça geliyodu halbuki kesede görememiştik doktor gelişim geriliği vardı demişti

NE DİYORSUNUZ KIZLAR YAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…