Önemli birşey çıkmasında canım 1 aya ancak belli oluyormuş sonuçlarİnşallah yoktur canım bende kan pıhtılaşmasıda çıkmıştı doktot coraspin kan sulandırıcı hap verdi sanada onu verir doktorun büyük ihtimal
Aminn canımmmmm :))Çok sağol canım benim rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah sanada kk daki tüm bayanlarada :)
Evet canım sonuçlar biraz geç çıkıyor malesef ama sen rahim filmide isteseydin doktordan rahmini bi incelesinler nolur nolmazÖnemli birşey çıkmasında canım 1 aya ancak belli oluyormuş sonuçlar
Bilmiyordum ki canım şimdi öğrendim senden zaten yarın gidicez doktora filmi de isteyim canımEvet canım sonuçlar biraz geç çıkıyor malesef ama sen rahim filmide isteseydin doktordan rahmini bi incelesinler nolur nolmaz
Aynen canım iste sen onuda ama bayıltmalarını iste belki ağrısına dayanamazsın kimileri dayanıyo kimileri dayanamıyoBilmiyordum ki canım şimdi öğrendim senden zaten yarın gidicez doktora filmi de isteyim canım
Şimdi ona bakıyordum canım çok sancı oluyormuş c kollu makina varmış o vihazın olduğu yerde olursan hiç ağrın sızın olmuyormuş canımAynen canım iste sen onuda ama bayıltmalarını iste belki ağrısına dayanamazsın kimileri dayanıyo kimileri dayanamıyo
Teşekkür ederim canım inşallah bakalım allah razı olsuncanım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah herşeyin hayırlısı inşallah sağlıklı bir şekilde tez zamanda hamile kalırsın
Onu bilmiyorum canım ama bayıltsınlar yani beni bayıltmamışlardı ve çok ağtım olmuştuŞimdi ona bakıyordum canım çok sancı oluyormuş c kollu makina varmış o vihazın olduğu yerde olursan hiç ağrın sızın olmuyormuş canım
Onu bilmiyorum canım ama bayıltsınlar yani beni bayıltmamışlardı ve çok ağtım olmuştu
O kimyasal değil canım. O normal düşük. Kimyasalda kese ve Bebek oluşmadan değer yükselip düşüyorAma canım işk düşüğüm de kese felan vardı bebeği göremeden düştü
Canım bende yasadım kimyasal gebelik deniyor buna 5 10 dakika bi sancı çekiyorsun pıhtı düşüyor sonrasıda zaten adet kanaması korkulcak bi şey yok korunmaya da gerek yok Rabbim tekrardan saglıklısını nasip etsin insallahBugün değerim 4 e katlar inşallah diyerek gittiğim doktordan üzülerek döndüm değerim 15 e düştü düşük olcak yine
Veren allah alan da allah rn doğru zamanda hayırlı evlat verecektir inşallah benim gi isteyenlerede ama şimdi nasıl düşük olacak çok mu ağrılı hiç bilmiyorum ilki kürtajla alındı bu kendiliğinden düşecekmiş
Benim durumumda olan var mı??
Canım benim adetlerimde sancı olmazdı dün kanama başladı canım sancımda var dayanılmayacak gibi değil ama var pıhtı felan henüz fark edemedim canımCanım bende yasadım kimyasal gebelik deniyor buna 5 10 dakika bi sancı çekiyorsun pıhtı düşüyor sonrasıda zaten adet kanaması korkulcak bi şey yok korunmaya da gerek yok Rabbim tekrardan saglıklısını nasip etsin insallah
İkisininde farklı sebebi vardır sanırım yada yoktur bilemiyorum yani araştırma istiycem canım genetik ve kandanO kimyasal değil canım. O normal düşük. Kimyasalda kese ve Bebek oluşmadan değer yükselip düşüyor
Düşse fark edersin tatlım belki çok çok küçük tü pıhtı fark etmedin ben 2 parça parmak yarısı büyüklüğğnde düşürmüştüm daha da agrı sancı olmadıCanım benim adetlerimde sancı olmazdı dün kanama başladı canım sancımda var dayanılmayacak gibi değil ama var pıhtı felan henüz fark edemedim canım
Düşse fark edersin tatlım belki çok çok küçük tü pıhtı fark etmedin ben 2 parça parmak yarısı büyüklüğğnde düşürmüştüm daha da agrı sancı olmadı
Doktor dogum sancısı çekmişsin diyor :) 5 10 dakika kalkamadım hiç düştü rahatlamıştım ama çok şükür 7 aylık hamileyim şimdi Rabbim aratmadı en kısa zamanda sana da nasip etsin insallah canım benmAyyy baya büyükmüş canım parçalar offf off
Doktor dogum sancısı çekmişsin diyor :) 5 10 dakika kalkamadım hiç düştü rahatlamıştım ama çok şükür 7 aylık hamileyim şimdi Rabbim aratmadı en kısa zamanda sana da nasip etsin insallah canım benm
Bende yaşafım kimyasal düşük ama hiç böyle anlattığın gibi olmadı bağırsak şeklinde kocaman uzun uzun parçalar geldi ve 3 günde düştük yaptım her gün bi parça geliyodu halbuki kesede görememiştik doktor gelişim geriliği vardı demiştiCanım bende yasadım kimyasal gebelik deniyor buna 5 10 dakika bi sancı çekiyorsun pıhtı düşüyor sonrasıda zaten adet kanaması korkulcak bi şey yok korunmaya da gerek yok Rabbim tekrardan saglıklısını nasip etsin insallah
Bende yaşafım kimyasal düşük ama hiç böyle anlattığın gibi olmadı bağırsak şeklinde kocaman uzun uzun parçalar geldi ve 3 günde düştük yaptım her gün bi parça geliyodu halbuki kesede görememiştik doktor gelişim geriliği vardı demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?