Allahım ne dediyse o olur canım ağrı olur diye korkuyorum şuan henüz düşmeye başlamadıKıyamam canım üzülme allahım ne dediyse o oluyor
Merhaba canım çok geçmiiş olsun geçen ay yaşadım aynısını malesef seni çok iyi anlıyorum dediğin gibi Rabbim bizlere de nasip edicek inşallah vardır bunda da hayır..ben kasım da da 6 haftalık düşük yaptım..2 kaybım olduğu için gerekli testleri yaptırdım hiçbişe de çıkmadı... hayırlısı inşallah Allahım tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize amin :)Bende düşüş oluyor diye biliyorum canım bende kimyasal gebelikten düşük yaşıycam yani
Aminn canım aminnnn sanada çok geçmiş olsun bende geçen sene temmuz ayında 5 haftalık düşük yaşadım kürtaj oldum çok sancım olunca sonra işte şimdi hamilelik var sandık ama oda düşmek üzere hazırda bekliyorMerhaba canım çok geçmiiş olsun geçen ay yaşadım aynısını malesef seni çok iyi anlıyorum dediğin gibi Rabbim bizlere de nasip edicek inşallah vardır bunda da hayır..ben kasım da da 6 haftalık düşük yaptım..2 kaybım olduğu için gerekli testleri yaptırdım hiçbişe de çıkmadı... hayırlısı inşallah Allahım tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize amin :)
Olur olacak bıdaha inşallah canm hiç merak etme bak bol bol dua et bak olacak Allah ın ıznyleKıyamam canım üzülme allahım ne dediyse o oluyor
Hayırlısı böyleymiş sağlıksız gebelikmiş ki kendi kendine sonlanmış allah hayırlılarını nasip etsin yine olur sıkma canını hamile kalabiliyosun bu da bi şey. Bende sıkıntı yok şimdilik kanama bi kere oldu geçti şimdi de arada kahverengi lekelenmeler oluyo kanama alanı görülmedi büyüme gelişme zamanlarında oluyomuş allah korusun inşallah bi şey olmasın.Sağol arkadaşım allah razı olsun yaradan öyle büyük ki ne veriyorsa vardır hepsinde bir hayır şükürler olsun bunada sende üzülme canım güzel haberler ver mutlu et bizi inşallah :)
Canımsın allah razı olsun :) inşallah canımmm inşallahhhhOlur olacak bıdaha inşallah canm hiç merak etme bak bol bol dua et bak olacak Allah ın ıznyle
Birşey olmaz inşallah canım allahım korusun sağlıkla hayırlı bir şekilde sağlıklı bebeğini al kucağına inşallah canım :) banada dua et emi :)Hayırlısı böyleymiş sağlıksız gebelikmiş ki kendi kendine sonlanmış allah hayırlılarını nasip etsin yine olur sıkma canını hamile kalabiliyosun bu da bi şey. Bende sıkıntı yok şimdilik kanama bi kere oldu geçti şimdi de arada kahverengi lekelenmeler oluyo kanama alanı görülmedi büyüme gelişme zamanlarında oluyomuş allah korusun inşallah bi şey olmasın.
Amin sağolasın. Ederim etmem mi allah yardımcın olsun tez zamanda kavuşursun inşallah sende içini ferah tut.Birşey olmaz inşallah canım allahım korusun sağlıkla hayırlı bir şekilde sağlıklı bebeğini al kucağına inşallah canım :) banada dua et emi :)
İnşallah canım sağol :)Amin sağolasın. Ederim etmem mi allah yardımcın olsun tez zamanda kavuşursun inşallah sende içini ferah tut.
Aminn canım aminnnn sanada çok geçmiş olsun bende geçen sene temmuz ayında 5 haftalık düşük yaşadım kürtaj oldum çok sancım olunca sonra işte şimdi hamilelik var sandık ama oda düşmek üzere hazırda bekliyor
Çok sancın oldu mu canım senin bu kimyasal düşükte??
Canım ilk düşüğümde kanama oldu önce damla damla açık renk geldi sonra sancı ile miktarda arttı renkte koyulaştı şimdi ise yaklaşık 3 gündür koyu sarı ile başlayıp kahve rengine dönen leke olmaya başladı işte şimdi dediğim gibi kuzu gibi bekliyorum nasıl düşecek diyeHayır tatlım olmadı ben tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım için adetime bi hafta kala kanda baktırdım 9 çıkmıştı sonraki günlerde muhtemelen biraz yükselmiştir..ama tam adet günümde hasta oldum gayet normal şekilde sanki vücudum alay etti benimle dedim. :) doktor bende pıhtılaşma çıkmamasına rağmen coraspin verdi hamile kaldığında bebek tutunsun dedi..ve folbiol kullanıyodum ondan daha iyi dediği İmom diye ilaç yazdı o ilaçta folik asit,omega ve b grubu vitaminleri var canım..şuan o ilaçları kullanıyorum inşallah sağlıklı şekilde hamile kalırız bebeklerimizde sağlıklı olur ...bu arada senin lekelenmelerin oldu mu düşüklerinde ?
Canım ilk düşüğümde kanama oldu önce damla damla açık renk geldi sonra sancı ile miktarda arttı renkte koyulaştı şimdi ise yaklaşık 3 gündür koyu sarı ile başlayıp kahve rengine dönen leke olmaya başladı işte şimdi dediğim gibi kuzı gibi bekliyorum nasıl düşecek diye
Doktor folikasiti bırak gerek yok artık dedi hiçbirşey demedi araştıralım bakalım düşük sebeplerinde bişey çıkacak mı dedi ama hiçbir vitamin takviye felan önermedi canım
Sağol canım tavsiyen için inşallah önemli birşey çıkmaz sonuçlar 1 aya anca çıkıyormuş ama folikasiti bırak niye dedi anlamadım zaten gebelikten 3,4 ay önce başlamak gerekiyorCanım merak etme Allahın izniyle bişe çıkmaz ...bana doktor yaptırma demesine rağmen yaptırdım kanda pıhtılaşma olması için gebeliğin ilerlemiş olması gerekirdi demişti 10 haftalarda felan meselaç...çoğunluk kromozon anomalisinden oluyor dedi onun için genetikte yaptırdık çok şşükür çıkmadı bişey..sizden de çıkmaz bence ..doktor kimi vücut böyle yaşayabiliyor dedi stresten uzak dur..benim stresli zamanlarıma denk geldi ben ona bağlıyorum artık... benimde düşüklerim lekelenmelerle başladı canım..merak etme normal regl olcaksın sen farkı olmıcak sancın fazla olursa papatya çayı içmeni öneririm çok iyi geliyr :)
Bence benim dediğim vitamini araştır canım İmom zaten yazdırmaya da gerek yok vitamin takviyesi zaten fiyatıda 24 tl başka doktora da git istersen ben 3 doktor değiştimSağol canım tavsiyen için inşallah önemli birşey çıkmaz sonuçlar 1 aya anca çıkıyormuş ama folikasiti bırak niye dedi anlamadım zaten gebelikten 3,4 ay önce başlamak gerekiyor
Bakayım canım elevit decavit felan duydum ama imom u ilk kez duyuyorum. Ama dediğin gibi başka doktora gitmeyi düşünüyoruz bizde bu doktordan pek birşey anlayamadık :)Bence benim dediğim vitamini araştır canım İmom zaten yazdırmaya da gerek yok vitamin takviyesi zaten fiyatıda 24 tl başka doktora da git istersen ben 3 doktor değiştim
Canım yönlendirdi ama saat 16:30 a geldiği için yarın gelin dediler filmden bahsetmedi doktor ama kana bakalım pıhtılaşma var mı diye dedi. İnşallah önemli yada çaresiz birşey yoktur canımÇok grçmiş olsun canım 2 düşük yapmışsın seni üniversite hastahanesinde genetik bölüme yönlendirmediler mi beni yönşendirmişlerdi bide rahim filmi falan çektir bak bakalım bir sıkıntı var mı bende perde vardı minicik bişey o bile engelliyodu bebeğin gelişimini düşük yapmaya sebep oluyodu perdeyi aldırınca hemen hamile kaldım ve şuan 27. Haftaya giriyorum çok şükür bi baktır bakalım
Bu arada sana da maşallah cici annemiz allahım hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bizlerede canım :)Çok grçmiş olsun canım 2 düşük yapmışsın seni üniversite hastahanesinde genetik bölüme yönlendirmediler mi beni yönşendirmişlerdi bide rahim filmi falan çektir bak bakalım bir sıkıntı var mı bende perde vardı minicik bişey o bile engelliyodu bebeğin gelişimini düşük yapmaya sebep oluyodu perdeyi aldırınca hemen hamile kaldım ve şuan 27. Haftaya giriyorum çok şükür bi baktır bakalım
İnşallah yoktur canım bende kan pıhtılaşmasıda çıkmıştı doktot coraspin kan sulandırıcı hap verdi sanada onu verir doktorun büyük ihtimalCanım yönlendirdi ama saat 16:30 a geldiği için yarın gelin dediler filmden bahsetmedi doktor ama kana bakalım pıhtılaşma var mı diye dedi. İnşallah önemli yada çaresiz birşey yoktur canım
Çok sağol canım benim rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah sanada kk daki tüm bayanlarada :)Bu arada sana da maşallah cici annemiz allahım hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bizlerede canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?