Beta 48.5 dan 15 e düştü yine düşük yaşıycam :(

SAĞOLUN İYİCE KORKUTTUNUZ CİDDEN SAĞOLUN
Canım benim herkesin düşük yapması aynı olmuyor korkmana gerek yok kimisi anlamıyo bile inan bende böyle onda öyle diye seninkide öyle olcak diye birşey yok sakin ol öyle sandığın gibi değil

Canım benim herkesin düşük yapması aynı olmuyor korkmana gerek yok kimisi anlamıyo bile inan bende böyle onda öyle diye seninkide öyle olcak diye birşey yok sakin ol öyle sandığın gibi değil
Hala sancım devam ediyor demek ki daha düşmedi

Dün bir ped bugün sabah bir ped canım ama tuvalete gittiğimde baya geliyor canım

Kızlar kimyasal düşükte anormal bi durum yok ki sonuçta ne bebek var ne kese kanda az bi yükselme olup sonra düşüşe geçip normal adet görürsünüz
Bazı kadınlar kimyasal yaşanmasına rağmen anlamazmış şimdi erkenden öğrenildiği için durumu da öğrenmiş oluyoruz konu sahibi korkma normal adet göreceksin

Canım ağzın bal yesin yaaaa

Daha değerim 48.5 tu zaten 15 e düştü sonuçta walla çok korkmuştum yaa sancımda geçmeyince kızlarda öyle şeyler söyleyince korkmuştum
Adetimiz her ay aynı olmuyor ki basen sancılı bazen sancısız bazen fazla pıhtılı bazen normal kanamalı
Her şeye ayrı bir anlam yüklemek yanlış olur
Doktora gittin mi canım

Adetimiz her ay aynı olmuyor ki basen sancılı bazen sancısız bazen fazla pıhtılı bazen normal kanamalı
Her şeye ayrı bir anlam yüklemek yanlış olur
Doktora gittin mi canım
Evet canım dün gittim doktora normal adet ile atacaksın fark etmezsin bile dedi

İlk kez kimyasal gebeliği duydum canım ama korkulacak birşey değilmiş şükür
Doğru söylüyorsun aslında
Normal hayatına devam et canım tekrar çok geçmiş olsun kimyasal yaşayıp üzerine hemen hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlar var sende onlardan biri olursun inşallah

Normal hayatına devam et canım tekrar çok geçmiş olsun kimyasal yaşayıp üzerine hemen hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlar var sende onlardan biri olursun inşallah
Çok sağol canım benim tekrrdan allah razı olsun inşallah allahım hayırlısıyla sağlıklı güzel bir gebelik yaşamayı nasip eder inşallah

Benim ilk hamileliğimde kan değerim 113,6 çıkmıştı hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra düşük yaptım ve bağırsak şeklinde büyük parçalar gelmişti 3 gün doktorada gitmiştim üstelik kendisi vajinal muayene yaptı düşük yapan bir kadının rahminde düşükler iz bırakırmış doktor 2 dülük yapmışsın demişti ben kendi yaşadığım tecrübeme ve bildiklerime dayanarak konuşuyorum herkeste aynı şey olacak değil zaten ben burda kimseye akıl hocalığı yapma gibi bir derdim yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…