Canım benim herkesin düşük yapması aynı olmuyor korkmana gerek yok kimisi anlamıyo bile inan bende böyle onda öyle diye seninkide öyle olcak diye birşey yok sakin ol öyle sandığın gibi değilSAĞOLUN İYİCE KORKUTTUNUZ CİDDEN SAĞOLUN
Hala sancım devam ediyor demek ki daha düşmediCanım benim herkesin düşük yapması aynı olmuyor korkmana gerek yok kimisi anlamıyo bile inan bende böyle onda öyle diye seninkide öyle olcak diye birşey yok sakin ol öyle sandığın gibi değil
Hiç parça geldi mi ve ne kadar çoklukta kanaman olduHala sancım devam ediyor demek ki daha düşmedi
Canım ağzın bal yesin yaaaaKızlar kimyasal düşükte anormal bi durum yok ki sonuçta ne bebek var ne kese kanda az bi yükselme olup sonra düşüşe geçip normal adet görürsünüz
Bazı kadınlar kimyasal yaşanmasına rağmen anlamazmış şimdi erkenden öğrenildiği için durumu da öğrenmiş oluyoruz konu sahibi korkma normal adet göreceksin
Daha değerim 48.5 tu zaten 15 e düştü sonuçta walla çok korkmuştum yaa sancımda geçmeyince kızlarda öyle şeyler söyleyince korkmuştumOluşmayan kese nasıl düşer 1500 üzeri olunca kese oluşup görünüyor
Korkma canım boş yere döllenememiş yumurtanı atıyorsun sadeceCanım ağzın bal yesin yaaaa
Adetimiz her ay aynı olmuyor ki basen sancılı bazen sancısız bazen fazla pıhtılı bazen normal kanamalıDaha değerim 48.5 tu zaten 15 e düştü sonuçta walla çok korkmuştum yaa sancımda geçmeyince kızlarda öyle şeyler söyleyince korkmuştum
Aminn canımm sağol allah razı olsun :)Korkma canım boş yere döllenememiş yumurtanı atıyorsun sadece
İnşallah bundan sonra sağlıklı bi gebelik yaşarsın çok geçmiş olsun
Evet canım dün gittim doktora normal adet ile atacaksın fark etmezsin bile dediAdetimiz her ay aynı olmuyor ki basen sancılı bazen sancısız bazen fazla pıhtılı bazen normal kanamalı
Her şeye ayrı bir anlam yüklemek yanlış olur
Doktora gittin mi canım
Senden de allah razı olsun tek tavsiyem doktorun desin canım kimyasal yaşadığını yine de bi kontrole gitmekte fayda var allah bir daha yaşatmasınAminn canımm sağol allah razı olsun :)
Söyledi canım doktor dünSenden de allah razı olsun tek tavsiyem doktorun desin canım kimyasal yaşadığını yine de bi kontrole gitmekte fayda var allah bir daha yaşatmasın
Doktorun gerekeni söylemiş fazla araştırma canımEvet canım dün gittim doktora normal adet ile atacaksın fark etmezsin bile dedi
İlk kez kimyasal gebeliği duydum canım ama korkulacak birşey değilmiş şükürDoktorun gerekeni söylemiş fazla araştırma canım
Normal hayatına devam et canım tekrar çok geçmiş olsun kimyasal yaşayıp üzerine hemen hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlar var sende onlardan biri olursun inşallahİlk kez kimyasal gebeliği duydum canım ama korkulacak birşey değilmiş şükür
Doğru söylüyorsun aslında
Çok sağol canım benim tekrrdan allah razı olsun inşallah allahım hayırlısıyla sağlıklı güzel bir gebelik yaşamayı nasip eder inşallahNormal hayatına devam et canım tekrar çok geçmiş olsun kimyasal yaşayıp üzerine hemen hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlar var sende onlardan biri olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?