İnşallah dua edelimHayırlı haberlerini bekliyorum canım içini ferah tut
Ay canım cok sevindimGebeyim 3 hafta sonra gel dedi doktor rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amiiin sağlıkla güzellikle kavuşalım inşallahHepimize bol bol dua ediyorum canım benim sende bana et sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun insallah
Canım tekrar kan verdin mi merak ettim değerlerin yükseliyor muAmiiin sağlıkla güzellikle kavuşalım inşallah
Pazar 26 ile öğrenmiştim işte salı 97 oldu doktorum cumartesi ver dedi o yüzden cumartesiyi bekliyorum. Dayanamadığım için bu süreçte aynı marka test yapıp koyulaşmayı takip ediyorumCanım tekrar kan verdin mi merak ettim değerlerin yükseliyor mu
2 günde nerdeyse 4 katına çıkmış ne güzelPazar 26 ile öğrenmiştim işte salı 97 oldu doktorum cumartesi ver dedi o yüzden cumartesiyi bekliyorum. Dayanamadığım için bu süreçte aynı marka test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum
Çok teşekkür ederim cumartesi de güzel bir sonuçla karşılaşırım inşallah testler koyulaşıyor ama kan daha mantıklı sonuç tabiki2 günde nerdeyse 4 katına çıkmış ne güzelinşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aynen en geç 2 haftaya kese görünür gibime geliyorÇok teşekkür ederim cumartesi de güzel bir sonuçla karşılaşırım inşallah testler koyulaşıyor ama kan daha mantıklı sonuç tabiki
Ailelerimize de söyleyemedik burada kötü şeyler okuduğum için korkuyorum biraz.Aynen en geç 2 haftaya kese görünür gibime geliyor
Bence de hemen söylemeyin önce bebeğinizin kalp atışlarını duyun inşallahAilelerimize de söyleyemedik burada kötü şeyler okuduğum için korkuyorum biraz.Cumartesi günü doktorda sonuca göre şu gün gel diyecek yüksek ihtimalle
Evet ya sırf o yüzden bekleme kararı aldık çünkü dünyanın binbir türlü hali. Allah inşallah hakkımızdakini güzel eyler de güzel sonuçlar alıp bayramda ailelerimizi sevindiririzBence de hemen söylemeyin önce bebeğinizin kalp atışlarını duyun inşallahben ikinci gebeliğimde kalp atışını duymaya diye gittim kalbinin durduğunu öğrendim ama çok kanamam olmuştu öncesinde. Gebe olduğumu öğrenir öğrenmez de herkese söylemiştim şimdi diyorum keşke söylemeseydim
İnşallah canım zaten bayrama kadar da baya büyür bebişEvet ya sırf o yüzden bekleme kararı aldık çünkü dünyanın binbir türlü hali. Allah inşallah hakkımızdakini güzel eyler de güzel sonuçlar alıp bayramda ailelerimizi sevindiririz
Allah’ın izniyle inşallah içimi ferah tutmaya çalışıyorumİnşallah canım zaten bayrama kadar da baya büyür bebiş
Malesef. Kürtajımın üzerinden 1 buçuk yıl geçti ama kalamadım hala doktora falan da gittim ilaçlar iğneler fayda etmedi. Doktora gitmeyi de bıraktım o yüzden stresten başka işe yaramıyorAllah’ın izniyle inşallah içimi ferah tutmaya çalışıyorumsiz hamile misiniz?
YaaaMalesef. Kürtajımın üzerinden 1 buçuk yıl geçti ama kalamadım hala doktora falan da gittim ilaçlar iğneler fayda etmedi. Doktora gitmeyi de bıraktım o yüzden stresten başka işe yaramıyor
İnşallah canm ama hiç umudum kalmadıYaaaAllah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Bi evladınız var sanırım o olduysa bir tane daha neden olmasınİnşallah canm ama hiç umudum kalmadı
Evet canım bi tane var ona da çok zor hamile kalmıştım rezervlerim düşük olduğu için çok zor oluyorBi evladınız var sanırım o olduysa bir tane daha neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?