Beta değeri bakar mısınız?

Canım tekrar kan verdin mi merak ettim değerlerin yükseliyor mu
Pazar 26 ile öğrenmiştim işte salı 97 oldu doktorum cumartesi ver dedi o yüzden cumartesiyi bekliyorum. Dayanamadığım için bu süreçte aynı marka test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum

Pazar 26 ile öğrenmiştim işte salı 97 oldu doktorum cumartesi ver dedi o yüzden cumartesiyi bekliyorum. Dayanamadığım için bu süreçte aynı marka test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum
2 günde nerdeyse 4 katına çıkmış ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

2 günde nerdeyse 4 katına çıkmış ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok teşekkür ederim cumartesi de güzel bir sonuçla karşılaşırım inşallah testler koyulaşıyor ama kan daha mantıklı sonuç tabiki

Aynen en geç 2 haftaya kese görünür gibime geliyor
Ailelerimize de söyleyemedik burada kötü şeyler okuduğum için korkuyorum biraz. Cumartesi günü doktorda sonuca göre şu gün gel diyecek yüksek ihtimalle

Ailelerimize de söyleyemedik burada kötü şeyler okuduğum için korkuyorum biraz. Cumartesi günü doktorda sonuca göre şu gün gel diyecek yüksek ihtimalle
Bence de hemen söylemeyin önce bebeğinizin kalp atışlarını duyun inşallah ben ikinci gebeliğimde kalp atışını duymaya diye gittim kalbinin durduğunu öğrendim ama çok kanamam olmuştu öncesinde. Gebe olduğumu öğrenir öğrenmez de herkese söylemiştim şimdi diyorum keşke söylemeseydim

Evet ya sırf o yüzden bekleme kararı aldık çünkü dünyanın binbir türlü hali. Allah inşallah hakkımızdakini güzel eyler de güzel sonuçlar alıp bayramda ailelerimizi sevindiririz

Evet ya sırf o yüzden bekleme kararı aldık çünkü dünyanın binbir türlü hali. Allah inşallah hakkımızdakini güzel eyler de güzel sonuçlar alıp bayramda ailelerimizi sevindiririz
İnşallah canım zaten bayrama kadar da baya büyür bebiş

Allah’ın izniyle inşallah içimi ferah tutmaya çalışıyorum siz hamile misiniz?
Malesef. Kürtajımın üzerinden 1 buçuk yıl geçti ama kalamadım hala doktora falan da gittim ilaçlar iğneler fayda etmedi. Doktora gitmeyi de bıraktım o yüzden stresten başka işe yaramıyor

Malesef. Kürtajımın üzerinden 1 buçuk yıl geçti ama kalamadım hala doktora falan da gittim ilaçlar iğneler fayda etmedi. Doktora gitmeyi de bıraktım o yüzden stresten başka işe yaramıyor
Yaaa Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…