O zaman Salı gününe Allah KerimBence iki gün sonra testi tekrarlayın artış var mı bakın zaten doktora da gitseniz o da kan testi isteyecek bilmiyorum ben olsam giderdim hemen sanırım sabırsızım biraz
Hayırlısı olsun inşallah haberlerinizi bekliyorum ☺O zaman Salı gününe Allah Kerim
İnşallah güzel haberlerle gelmek nasip olurHayırlısı olsun inşallah haberlerinizi bekliyorum ☺
Hiç kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun stres yapmak size de bebeğinize de zarar çünkü. Her şey çok güzel ilerleyecek inşallah zaten çok erken öğrenmişsiniz böyle olması daha iyi ona göre hareketlerinize aldığınız ilaçlara dikkat edersiniz işteİnşallah güzel haberlerle gelmek nasip olurburada o kadar olumsuz şeyler var ki..
Evet biraz olumlu yönünden bakmak gerekiyor sanırım çok teşekkür ederiiimm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahHiç kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun stres yapmak size de bebeğinize de zarar çünkü. Her şey çok güzel ilerleyecek inşallah zaten çok erken öğrenmişsiniz böyle olması daha iyi ona göre hareketlerinize aldığınız ilaçlara dikkat edersiniz işte
Bu dönemde bitki çaylarından maydanoz dan kahveden bi de hurmadan falan uzak durun bitki çayı maydanoz hurma bunların düşüğü tetikleme durumu var kahve de de kafein var şuan erken dönem olduğu için uyarmak istedim sadece ☺Evet biraz olumlu yönünden bakmak gerekiyor sanırım çok teşekkür ederiiimm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ay ben az önce bir tane hurma yedim hemen bir taneden bir şey olmaz değil miBu dönemde bitki çaylarından maydanoz dan kahveden bi de hurmadan falan uzak durun bitki çayı maydanoz hurma bunların düşüğü tetikleme durumu var kahve de de kafein var şuan erken dönem olduğu için uyarmak istedim sadece ☺
Olsun bi daha yemeyin en azından tam olarak oturana kadarAy ben az önce bir tane hurma yedim hemen bir taneden bir şey olmaz değil mive her gün kahve içiyordum tüh ya bir şey olmaz inşallah
Hadi bakalımKan verdim cnm ogleden sonra sonucu soylerim
Yaa sizin kaç çıktıGebeyim 3 hafta sonra gel dedi doktor rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinGebeyim 3 hafta sonra gel dedi doktor rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederimmHayırlı olsunnbelirtileriniz var mıydı
Akıntınız gelmiş miydiTeşekkür ederimmyani benim dikkat çeken yumurtlama sonrası kasık ağrım devam ediyordu ve 2 gün önce midem çok bulandı ve başım döndü. İdrara sık çıkıyorum ama ben normal zamanda da sık çıktığım için onu ayırt edemedim
Yani onuda açıkçası pek dikkat etmedim şeffaf akıntı bende şuan da hala ara ara var ama zaten normal hayatımda da olduğu için o da dikkatimi çekmedi benimAkıntınız gelmiş miydi
Tekrar merhaba betayı aynı saatte vermek zorunda mıyım acaba? Dün akşam 9da vermiştim de 6 gibi falan versem sorun olur mu?Canım hayırlı olsunpozitif iki günde bir beta takibi yapman gerekiyor aynı saatlerde aynı hastanede yani ilk nereye kan tahlili yaptırdıysan iki günde beta değerinin iki katı olması lazım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Yarın 2.gün o yüzden yarın vereceğim inşallahSorun olmaz canım ne yaptın verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?