Beta değeri bakar mısınız?

İnşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur burada o kadar olumsuz şeyler var ki..
Hiç kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun stres yapmak size de bebeğinize de zarar çünkü. Her şey çok güzel ilerleyecek inşallah zaten çok erken öğrenmişsiniz böyle olması daha iyi ona göre hareketlerinize aldığınız ilaçlara dikkat edersiniz işte

Evet biraz olumlu yönünden bakmak gerekiyor sanırım çok teşekkür ederiiimm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Evet biraz olumlu yönünden bakmak gerekiyor sanırım çok teşekkür ederiiimm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bu dönemde bitki çaylarından maydanoz dan kahveden bi de hurmadan falan uzak durun bitki çayı maydanoz hurma bunların düşüğü tetikleme durumu var kahve de de kafein var şuan erken dönem olduğu için uyarmak istedim sadece ☺

Ay ben az önce bir tane hurma yedim hemen bir taneden bir şey olmaz değil mi ve her gün kahve içiyordum tüh ya bir şey olmaz inşallah

Hayırlı olsunn belirtileriniz var mıydı
Teşekkür ederimm yani benim dikkat çeken yumurtlama sonrası kasık ağrım devam ediyordu ve 2 gün önce midem çok bulandı ve başım döndü. İdrara sık çıkıyorum ama ben normal zamanda da sık çıktığım için onu ayırt edemedim

Akıntınız gelmiş miydi

Tekrar merhaba betayı aynı saatte vermek zorunda mıyım acaba? Dün akşam 9da vermiştim de 6 gibi falan versem sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…