Değer 26 yazıyorSayi olarak birsey yazmiyor mu
Var gibi görünüyor canım ama çok yeni 2 gün sonra mutlaka tekrarla bakalım artıyor muArkadaşlarrr ben dayanamadım ve kan verdiiim ama değer normal diyor anlayamadım gebelik var mı????
Canım hayırlı olsunArkadaşlarrr ben dayanamadım ve kan verdiiim ama değer normal diyor anlayamadım gebelik var mı????
Ay onu yapmaya çok korkuyorum ya yükselmezse diyeVar gibi görünüyor canım ama çok yeni 2 gün sonra mutlaka tekrarla bakalım artıyor mu
Çok teşekkür ederimCanım hayırlı olsunpozitif iki günde bir beta takibi yapman gerekiyor aynı saatlerde aynı hastanede yani ilk nereye kan tahlili yaptırdıysan iki günde beta değerinin iki katı olması lazım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Çok teşekkür ederimmmHayirli olsun ozaman hamilesnz 26 ise
Yok yaşamadım uygulamaya göre 7 gün kala test verdimKesinlikle stresten uzak dur ve guzel seyler dusun birde adet gecikmesi yasadiniz mj
7 gün kalaya göre değeriniz çok güzel gecikince en iyisi direk doktordan randevu alın o süreçte kendinize dikkat edin güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsunYok yaşamadım uygulamaya göre 7 gün kala test verdim
Dün Laboquickte çok silik gördüm bugün Nimo diye bi test yaptım onda da görünce kan verdimCok erken ogrenmissnz demek erken gebelik testi yaptirdinizmi hic
Mutlaka takip edin dış gebelik falansa en azından önlem alırsınız erkenden. Bu arada kan testini ne zaman verdiniz yani adet gecikmiş miydiAy onu yapmaya çok korkuyorum ya yükselmezse diye
Çok teşekkür güzel dilekleriniz için erken öğrenmenin zararları galiba ama dayanamıyoruz ki7 gün kalaya göre değeriniz çok güzel gecikince en iyisi direk doktordan randevu alın o süreçte kendinize dikkat edin güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun
Yok gecikmedi yani uygulamaya göre 7 gün kala verdim bugün artık 6 güne döndümMutlaka takip edin dış gebelik falansa en azından önlem alırsınız erkenden. Bu arada kan testini ne zaman verdiniz yani adet gecikmiş miydi
İnşallah sizinde çok güzel haberlerinizi alırızBanada dua edin insallah bendede vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?