Beta değeri bakar mısınız?

trmr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
258
66
13
Arkadaşlarrr ben dayanamadım ve kan verdiiim ama değer normal diyor anlayamadım gebelik var mı????

Arkadaşlarrr ben dayanamadım ve kan verdiiim ama değer normal diyor anlayamadım gebelik var mı????
Canım hayırlı olsun pozitif iki günde bir beta takibi yapman gerekiyor aynı saatlerde aynı hastanede yani ilk nereye kan tahlili yaptırdıysan iki günde beta değerinin iki katı olması lazım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Çok teşekkür ederim olağan akışına bırakırsam bir şey olur mu?

Yok yaşamadım uygulamaya göre 7 gün kala test verdim
7 gün kalaya göre değeriniz çok güzel gecikince en iyisi direk doktordan randevu alın o süreçte kendinize dikkat edin güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun

7 gün kalaya göre değeriniz çok güzel gecikince en iyisi direk doktordan randevu alın o süreçte kendinize dikkat edin güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun
Çok teşekkür güzel dilekleriniz için erken öğrenmenin zararları galiba ama dayanamıyoruz ki

Mutlaka takip edin dış gebelik falansa en azından önlem alırsınız erkenden. Bu arada kan testini ne zaman verdiniz yani adet gecikmiş miydi
Yok gecikmedi yani uygulamaya göre 7 gün kala verdim bugün artık 6 güne döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…