Beta değeri bakar mısınız?

Tamam o zaman siz çok erken yapmışsınız değeriniz normal ☺ ben adetim 4 gün geçmesine rağmen silik çizgi çıkmıştı betam da 180 lerdeydi o zaman bile ☺

boyle cikti varmi yokmu bilmiyorum

Eklentiler

• 20250502_141647.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 42
Tamam o zaman siz çok erken yapmışsınız değeriniz normal ☺ ben adetim 4 gün geçmesine rağmen silik çizgi çıkmıştı betam da 180 lerdeydi o zaman bile ☺
Bi de şey soracağım bu kasık ağrısı normal mi ki

Bi de şey soracağım bu kasık ağrısı normal mi ki
Normaldir benim adet olacakmış gibi sancı vuruyordu ilkinde. İkinci de daha şiddetli hissettim ama onda kanamam çok oldu kaybettim malesef. O yüzden beta takibinizi mutlaka yapın ve en kısa sürede bir kadın doğum doktoruna gidin

Aynı adet olacakmışım gibi ama sadece karnım değil kasıklarım Doktora hemen gitmem gerekir mi yoksa beta biraz daha mı yükselmeli

Aynı adet olacakmışım gibi ama sadece karnım değil kasıklarım Doktora hemen gitmem gerekir mi yoksa beta biraz daha mı yükselmeli
Bence iki gün sonra testi tekrarlayın artış var mı bakın zaten doktora da gitseniz o da kan testi isteyecek bilmiyorum ben olsam giderdim hemen sanırım sabırsızım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…