beta hcg 0 olup da hamile kalan oldu mu?

Arkadaslar bende pco hastasiyim ama herhangi bir tedaviye baslamafi doktor hormon testlerim guzel cikti bi 10 kilo ver oyle gel dedi 74.6 ydim gittigimde simdi kilo vermeye basladim su an 69 kiloyum en son 21 mart ta adet oldum antibiyotij kullanmam gerekliydi ne olur ne olmaz diyerek test yaptim 13 nisanda 2. Cizgi daginik cikti zamanla toplandi ve olustu umutlandim ve kan testi yaptirdim 0.19 cikti ama bir kac gundur hafif bi mide bulantisi arada bas donmesi ve kasiklarda sanci gibi hissiyatlarim var degerin yukselme olasiligi var mi acaba bende umutlandim simdi cok istiyorum ins Rabbim mucizesini bana da gosterir

Ne oldu hamile misiniz?

kızlar benim adetime 10 gün kala hcg 0.19çıktı iki gün sonra tekrar gel dedi doktor kasık agrım bel agrım mide bulantım var çünki sizce yükselirmi ?

Hamile kalmaya çalışırken her kadın gibi burayı uzaktan takip ettim tabikii :)

Kendi durumumdan bahsedeyim, pozitif örnekler görmek malum herkesin tek dileği. Biraz uzun oldu ama her ayrıntıyı vermek istedim :)

SAt 10 Hazirandı eşimle planladığımız gibi haziranda çalışmalara başladık. Benim döngüm 31 gündür, o yüzden BAT 11 Temmuzdu. Yumurtlamam da yaklaşık olarak 27 Hazirana tekabül ediyordu. Yumurtlamadan 1 hafta sonra antibiyotik kullanma durumumdan dolayı Hcg baktırdım. 1.2 çıktı doktor gebelik yok dedi, Ben de ilk ay nasılsa diye ümidi kesmiştim. Sonra çevremde herkes çok erken yaptırmışsın daha belli olmaz fln diyince bende tekrar ümit oluştu. Reglime 1 gün kala 10 Temmuzda erken gebelik testi aldım, sonuç negatif. Bu sefer tamam artık kesin yok dedim.

Sonra reglim gecikti ki hiç gecikmez benim, inanılmaz düzenlidir. Gecikmenin 4. günü normal gebelik testi aldım. İki dakika bekledim, yine negatif :) Sinirlendim tabi madem negatif niye gecikiyorum diye. Stres desem ilk denemem olduğu için kendimi çok strese de sokmadım.

Sonrasında testi çöpe atmak için gittiğimde, herhalde yaklaşık yarım saat geçmişti, çok çok silik 2. çizgiyi gördüm. Emin olamadım tabiki, ertesi gün ilk idrarımla yaptığımda sonuç yine pozitifti :)

2 gün sonra hastaneye gittim, doktor karnımdan baktığında keseyi gördüğünü söyledi, kan testlerini vs. istedi. Sonra akşam sonucu bir aldım Hcg değerim 120. Haftama göre inanılmaz düşük. Testi yaptırmam Regli gecikmemin 6. günü çünkü, üstelik doktor keseyi gördüğünü söylemişti. Dedim kesin boş gebelik. Doktora 2 gün sonra gitcektimm. Gözüme uyku girmedi o 2 gün resmen. Sonra doktor demesin mi demek ki yanlış görmüşüm, ama sende gördün keseye çok benziyordu :) Yahu ben keseden ne anlarım. Sen bana ne göstersen tamam diyeceğim zaten :)

sonra 2 güne bir değer verdim sonuçlar 286 ve 780 çıkınca rahatladım. 31 Temmuzda bu sefer istediğim doktora gittim.
Doktor ilk karından muayene etti ve hiç birşey göremedi :) Vajinal bakmak istedi, dedim ki nasıl görürüm diyosan öyle bak herşeye razıyım :)

Sonuç olarak, idrara sıkışık olmadığım için görememiş, vajinal baktığında herşeyi gördük. Hiç umudumuz olmadığı halde kalp atışlarını bile duyduk:) Ultrason bebeği 5+5 olarak hesapladı o gün, yani normal tarihinden 10 gün gecikmeli.

Demem o ki umut hep var :) Ayrıca normalde çok düzenli olan biri olarak o ay geç yumurtlamam da gösteriyor ki gerçekten bebek yapmaya çalıştığınızda olmuyor, kafayı daha rahat tutmak gerekiyor. Bizim bebek yapma çalışmalarımız tutmamış belli ki, ne zmn yumurtlama dönemim bitti kafamız rahatladı o zaman tutunmuş.

Selam kizlar, benim durumum tam da bu ornege uyuyor. Adetime 8 gun var ve bugun inanilmaz bir mide bulantisiyla uyandim ve 1 haftadir kasiklarim ve belim agriyor. Bugun doktora gittim doktor ultrasonda sol yumurtaligimda hamilelige isaret olabilecek birsey gordu. Hamile olabilirsin ama bi kan testi yapalim dedi. Cok erken oldugunu da belirtti. Sonra kan testi yaptirdim ve sonuc 0.100 den kucuk cikti. Sonuc beni inanilmaz sasirtti cunku hani karin agrisini kafandan uydurursun diyelim hani vucudun seni sasirtir onu kabul ederim ancak mide bulantisi bambaska birsey ki sabah 6'da bulanti yuzunden uyandim ve tum gun devam etti ve hala da var. Icimden bir ses bekle diyor. Adet gunumde tekrar test yapicam.

Kizlar merhaba bende daha once umutlanmistim 13 nisanda yaptirdigim test negatifti daha sonra 8 mayista doktora gittim tedavi icin polikistik over hastasiyim adet duzensizligim var kontroller sonrasi tahlil beta yine 0 umut yok :) 15 mayisa smear testi sonuclari ve ultrason icin randevu verdi gittim yogun iltihap var dedi ultrasondada endometrial kalinlik cikti rahim duvari kalinlasmis adet sokturucu verdi ve iltihap icin antibiyotik insulun direnci icin glikofen bende tum hepsini hamilelik yok diye kullaniyorum ama 8 mayista bende kahverengi lekelenmeler fln oluyordu belirttim adet sokemedigindendir dedi tamam dedim 12 sinde adet olucam gibi kanamalarim oldu sokmeye yakindir sokturucuyu kullan dedi 3 gun sonra soker dedi kullandim 3 gun gecti yok 5. Gun bekle dedi bekledim yok geldik 9. Gun oldu yok 12 gune kadar gecike biliyormus tarlusaldan sonra daha once kullandigimdada 11 gun gecikmisti tabi bu arada benim kahverengi akintilar ve ara kanamalar ayni zamanda kasiklarimda batma agri herseyi yasiyorum ama adet olamadigima yoruyorum derken 12. Gun kasik afrilarim iyice artti dayanilmaz hal aldi apar topar acile durumu anlattim kontrol testler fln bana bu arada agri kesici taktilar beta da yapilmis ve sonuc 11269 doktor hayirli olsun 4_5 haftalik sonucunda gayet guzel dedi tabi havalara uctuk esimle ama ne bi ultrason ne bisey hic birsey yapilmadi ozel hastane bide doktora gitmek icin 1 hafta bekliyelim kalp seslerini duyariz dedik mutlulukla dolu gunler 6 gun surdu 6. Gun bi kutlama yemegi yapalim diye disari ciktik oda ne yemekten sonra gezerken aniden bi agri soguk terleme oluyorum sandim apar topar acile yine ozel kabul etmedi ve hemen zekai tahir bura kadin doguma gonderdi orda muayeneler sonucu dis gebelik oldugu tupu patlattigi ve ic kanamaya yol actigi soylenildi en son bnm tansiyon neredeyse sifirlaniyordu hastayi kaybedicez acil ameliyat denildi apar topar ameliyata alindim ve sag tupumu aldilar acik ameliyat yapildi cok zordu bu kadar uzun anlattim ki bende hep cok istiyordum cunku hep umut ediyordum ve saka gibi gebeydim ama kotu sonuclandi ne umudunuzu kaybedin nede benim gibi ihmalkar olun o doktor 15 inde tekrar test yapsaydi veya ogrendogimde acilde ultrason yapilsaydi belki bu duruma gelmiyecek bu kadar agir seyler yasamiyacaktim 2 hastanede ozel ve oyle para bayildigim hastaneler bagkur yatmadigindan ozel kayit actirip oyle para bayiliyordum yani sirf iyi olsun diye tum ozelleri karalamiyorum tabi ama simdi devletten sasmiyorum :)

kızlar merhaba dıger blogldakı arkdaslarla konusuyordum.bugun dayanamayıp ve kan testı yaptırdım ılıskıden sonrakı 11.gunum erken yaptrdım sanırım hcg 0,29 cıktı negatıf kesın demelımıyım yukselırkı bılemedım akıntım cok vardı kasıklarımdada baskı vardı bende heyecan yapıp denemekm ıstedım ama baya moralım bozuldu

Helin merhaba inş görürsün mesajımı. Bende pcoluyum adetim 1 hafta gecikti 2 gün önce hcg 0.35 çıktı bugün 0.58 çıktı sence bi umut varmı.

Ben düzensiz regl görüyorum 37. Gün test yaptırdım hcg 0.200 çıktı bugün 44.günüm hala regl olmadım Bi kaç belirti var ama unutetmek istemiyorum yarın test yaptıralım 1 hafta olacak sizce tekrarlamalımıyım testi böyle sonuç alıp hamile kalan var mı

Benimde beta hcg 0.31 çıktı hastalığıma 2 hafta vardı şimdi 1 hafta kaldı tekrar test yaptırsam sizce değerim yükselir mi?

Benimde beta hcg 0.31 çıktı hastalığıma 2 hafta vardı şimdi 1 hafta kaldı tekrar test yaptırsam sizce değerim yükselir mi?
Canım iki hafta varken zaten yumurtlama o zamanlar oluyor bir hafta kala yaptırmak da erken. Bir kaç gün kala yaptır

Bende de pcos var adetim 7 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı ama iki gün sonra yani dün hala adet olmamıştım kan testi yaptırdım beta hcg 0.09 çıktı bugünde hala bi adet belirtisi yok kafam çok karıştı adetim normalde de 3-4 gün gecikirdi ama hiç bu kadar olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…