Ne oldu hamile misiniz?Arkadaslar bende pco hastasiyim ama herhangi bir tedaviye baslamafi doktor hormon testlerim guzel cikti bi 10 kilo ver oyle gel dedi 74.6 ydim gittigimde simdi kilo vermeye basladim su an 69 kiloyum en son 21 mart ta adet oldum antibiyotij kullanmam gerekliydi ne olur ne olmaz diyerek test yaptim 13 nisanda 2. Cizgi daginik cikti zamanla toplandi ve olustu umutlandim ve kan testi yaptirdim 0.19 cikti ama bir kac gundur hafif bi mide bulantisi arada bas donmesi ve kasiklarda sanci gibi hissiyatlarim var degerin yukselme olasiligi var mi acaba bende umutlandim simdi cok istiyorum ins Rabbim mucizesini bana da gosterir
MalesefNe oldu hamile misiniz?
canm benim burdamısınbenim adetime 6 gun kala 0.34 cikmisti.. adey gunumde 93 cikti.. suan 4 haftalk..darisi tum isteyenlern basina inss.. yani erken yaptrdiniz testlere cok guvenmeyin ufak bi suphenz varsa ilac icmeyin bence:/
Ben düzensiz regl görüyorum 37. Gün test yaptırdım hcg 0.200 çıktı bugün 44.günüm hala regl olmadım Bi kaç belirti var ama unutetmek istemiyorum yarın test yaptıralım 1 hafta olacak sizce tekrarlamalımıyım testi böyle sonuç alıp hamile kalan var mıadetine bir hafta varken neden hayal kırıklığı yaşamak istiyorsun anlamadım.. hamilelik belirtisi yaşıyormusun? kan kesin sonuç verir.. hatta benim burda bi arkadaş adetine 1 hafta kala idrar tesiti yaptı ikinci cizgi silik cıktı sonraki gunlerde yaparak hamileliği iyice kesinleştii koyu çizgiyi gördü beta hcg 98 cıkmıstı... bence kendını kötüye alıştır iyi cıkarsa şansına demişler... umarım inşallah hamilesindir....
Canım iki hafta varken zaten yumurtlama o zamanlar oluyor bir hafta kala yaptırmak da erken. Bir kaç gün kala yaptırBenimde beta hcg 0.31 çıktı hastalığıma 2 hafta vardı şimdi 1 hafta kaldı tekrar test yaptırsam sizce değerim yükselir mi?
Çok teşekkür ederimCanım iki hafta varken zaten yumurtlama o zamanlar oluyor bir hafta kala yaptırmak da erken. Bir kaç gün kala yaptır
Peki yükseliş olur mu sizceCanım iki hafta varken zaten yumurtlama o zamanlar oluyor bir hafta kala yaptırmak da erken. Bir kaç gün kala yaptır
Döllenme olduysa olur tabi canımPeki yükseliş olur mu sizce
İnşaAllah çok teşekkür ederimDöllenme olduysa olur tabi canım
Gebelik testi alıp evde yapsam olur mu ? Malum yasaklar geldiDöllenme olduysa olur tabi canım
Tabi canım eve al bi kaç tane. Adete yakın yaparsınGebelik testi alıp evde yapsam olur mu ? Malum yasaklar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?