beta hcg 0 olup da hamile kalan oldu mu?

öyle deme,içini rahat tut öncelik senin sağlığın unutma

Arkadaslar umarim birilerine umut olurum. Son iliski tarihim yumurtlama gunumdu yani adetten 14 gun once. Adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 0.4tu adet gunumde tekrar baktirdim 43.17 cikti. Yani olabiliyor hicbirsey belli olmaz umudunuzu yitirmeyin. Olacagi varsa oluyor yani

evet olabiliyor ama benim adet günümün ertesi günü 0,100 dü, adet geçtikten 10 gün sonra da 0,100 dü, yani olma ihtimali çok düşük, olsaydı kanda birazcık bir kıpırdanma olurdu

öyle deme,içini rahat tut öncelik senin sağlığın unutma
doğru söylüyosun ama sağlığım gidiyo işte kilolar yüzünden, bu gün mesela merdivenlerden çıkarken bile nefesim daraldı dairede, altı üstü bir kat sabah sabah birde ayaklarım artık taşımıyo beni dedim. yüzmeye gidicem çok sıkı bir diyete başladım dünden beri bu bir iki ayda 20 kilo vermem lazım

dukan'ı öneririm,dukan diyeti

hamileyken kilo vermen sağlıklı mı canım araştır bir istersen.ben de de şimdiden nedfes darlığı oluştu. 5 dk yolu yürüyemiyorum

hamileyken kilo vermen sağlıklı mı canım araştır bir istersen.ben de de şimdiden nedfes darlığı oluştu. 5 dk yolu yürüyemiyorum
ben hamile değilim ki , önceki yazılarımı okumamışsın sanırım, adetim 12 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım. adet söktürücü kullanıyorum iki gündür, 11 günyani dünkü yaptırdığım betahcg testinde 0,100 çıktı, 10 gün önce de aynı değer çıkmıştı. hamile olsam birazcık bi kıpırdanırdı. bu yüzden ilacı içmeye başladım ama içim de hiç rahat değil bi taraftan

canım çok özür dilerim üç ayrı sayfaya yazınca karıştırdım şimdi hatırladım konuşmamızı yeniden kusura bakma

est canım ne kusuru olabilir, bende yazıp gönderdikten sonra aklıma geldi. karıştırdı herhalde dedim. :)
canım bu arada bugün bir arkadaşımla konuştum.o da üç yıllık evli.bir süredir deniyor olmuyordu.yumurtaları çatlamıyormuş,gereken olgunluğa ulaşamıyormuş hamilelik için.onun da gecikmesi oluyordu.sen de bir uzmana göründün mü peki?

göründüm canım, ben de 1,5 yıllık evliyim yaklaşık 6-7 ay önce gitmiştim doktora herhangi bir sorunum yok, hatta ilk gittiğimde yumurta takibi yapıldı. ilk ayda yumurtam da gelişmişti. normalin üstünde ama eşim şehir dışına gidince yumurta takibi çatlatma iğnesinden sonraki ödevleri yerine getiremedik. iğneyi olduğum günün ertesi günü şehir dışına gitmişti eşim. hatta ben sn çocuk istemiyosun o yüzden gidiyosun diye uzunca bir süre küstüm.

ya benim sorunum adam elime geçmiyo, denk getirmeye çalışıyorum yumurtlama gününe bilmem neye o yüzden hamile kalamıyorum ben, biraz da srtres yapıyorum bunu,

mesela ramazan bayramında gitmişti eşim baktım gelmiyo 14-15 ağustosta ben gittim yanına . yumurtlamaya denk gelsin diye sonrasında eşim 3 eylül de gedi. 5 eylül de tekrar gitti. hala da yok, ne zaman gelir bilmiyorum birkaç gün dedi giderken ama en son gittiğinde de birkaç gün demişti 2 aydır yok :)

bu koşullarda zaten benim hamile kalmam da mücize olurdu. ama bu sefer tam yumurtlama gününe denk getirmiştim ya çok ümitliydim adetim de geçince

zor benim işim kızz valla şimdi yazdıklarımı okuyunca kendime acıdım gerçekten :) :)

canım benim bir arkadaşım bir kez beraber olmuş eşini askere göndermiş hamile kalmış :) yani mümkün böyle şeyler,neden olmasın :) inşallah senin eşinin de işleri düzene girer de rahatlarsın.benimki de astsubay sürekli yorgun geliyordu,kirpik diplerim ağrıyor falan :) ben inat ettim hem istiyorsun hem yapmıyorsun diye benim çabamla oldu yani :) biraz bide bitiyor canım.yine yakala eşini,ilişkiden sonra ayaklarını kaldır yukarıya belinin altına yastık koy.folic asite başla hamileymiş gibi dikkat et kendine Allah izin verirse olur canım

doğru söylüyosun, olacak olduktan sonra her şekilde oluyo, kısmet birazda, vardır bir hayır, çok kafamıza takıyoruz, insanın elinde değil, ama ben şu andan itibaren kiloyu takdım kafama artık, gerçi bir adet olsam 3-4 kilo rahat gider çünkü adet şişliği var üzerimde olamadığım için o da bana büyük moral olur sanki,

ayrıca şu anda hamile bile olmuş olsaydım sıkıntı olacaktı çünkü yalnız doktor hastane bilmem ne işleri çok zor oluyo gerçekten, hamilelik dönemimde yanımda olsun eşim istiyorum. inşallah birkaç aya kadar işlerimiz düzelecek gibi, o gelemiyo ama ben tayin istedim, inşallah da çıkar, o zaman herşey daha güzel olur sanki

inşallah canım stres yapma diyor herkes ama biliyorum elde değil..merak etme Allah yazdıktan sonra olur.hem eşin olunca yanında daha rahat edersin böylesi daha hayırlıdır belki

inşallah canım stres yapma diyor herkes ama biliyorum elde değil..merak etme Allah yazdıktan sonra olur.hem eşin olunca yanında daha rahat edersin böylesi daha hayırlıdır belki
evet, kesinlikle daha rahat ederim, belki de bu yüzden olmuyodur şimdiye kadar, hayırlısı bu olduğu için, kendimi böyle teselli ediyorum artık,

ilgin için de çok teşekkür ederim. burada konuşmak yazışmak da çok rahatlatıyo insana, gerçi ben her zaman yazacak vakit bulamıyorum ama bu aralar iş sakin çok şükür

teşekkür ederim,ne demek.ben de bu sitedeki arkadaşlardan çok şey öğrendim.ben de çalıştığım için arada sırada girebiliyorum.kendinize iyi bakın,aklınıza takılan merak ettiğiniz bir şey olursa biz burdayız

merhaba arkadaşım şimdi hamile gözüküyorsun çok sevindim senin adına burada yazdıklarını okuyunca :) acaba buraya bunları yazarken aslında hamilemiymişsin? Yani testlerde negatif çıkmış ya senin inan merak ettim ?

değilmişim canım ama bu yazıyı yazdıktan 12 gün sonra adet oldum ve ondan sonra da hiç adet olmadım. yani o ay hamile kaldım darısı isteyen herkese inşallah :)

Regl 4 gün var. 2 gün önce yani regl 6 gün varken kanda gebelik testi yaptırdım 0,34 çıktı yani negatif. Sonuç böyle negatif çıkıp regl dönemi pozitif çıkan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…