Beta HCG 140

Valla canım arkada kare gibi olan sanki ama bende tam bilemiyorum ben aksam gitcem ona gore bakariz tekrar ama simdilik gozun aydin keseyi gordun bayramdan sonra bebekte gorunur insallah
İnsAllah benim kırıntıların neden hiç bitmiyor ya herkes mi böyle kese yi görünce rahatlatın diyodum yine rahatlayamadim

İnsAllah benim kırıntıların neden hiç bitmiyor ya herkes mi böyle kese yi görünce rahatlatın diyodum yine rahatlayamadim
sanırım bu serüven hep böyle olacak kucağımıza alana kadar hep bir endişe olacak bizde sen içini ferah tut ben doktor çıkışı net anlıyım neyin ne olduğunu yazarım mutlaka sana

sanırım bu serüven hep böyle olacak kucağımıza alana kadar hep bir endişe olacak bizde sen içini ferah tut ben doktor çıkışı net anlıyım neyin ne olduğunu yazarım mutlaka sana
Senin kaçıncı haftan canım akşam keseyi görürsün insAllah burayada atta bakayım benimkine benziyor mu

Çok sevindim yarın da sıra bende bakalım neler olcak
Aminnn kuzum daha arabadayim kesenin resmini cekemedim eve gidince ceker atarim sana progestanin dusuk dedi fitil yazdi aksamlari 1 tane atcam. Insallah seninde yarin miss gibi kesen gozukur kuzum ❣ allah hayirlisini sagliklisini nasip etsin bize insallah

Canım kayınvalidemlere gittik anca yazabildim keseyi gördük şükür doktor 28 inde çağırdı kalp atışı ve bebek için resmi ekliyorum seninkinede tekrar bakcam simdi

Eklentiler

• IMG_20220707_231711.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 44
Canım kayınvalidemlere gittik anca yazabildim keseyi gördük şükür doktor 28 inde çağırdı kalp atışı ve bebek için resmi ekliyorum seninkinede tekrar bakcam simdi
Hayırlı olsun canım benimkine çok benziyo sende var aşağıda bı iki tane siyah nokta demekki normal. En büyüğü ve belirgin olan kese oluyor sanırim. Teşekkür ederim içim rahatladı

Kizlar merhaba bugun keseyi gordum sata gore dogru orantiliydi 4+6 ydi fakat aksam ic camasirima gecen 2 3 damla kan vardi suanda hem sildikce geliyor hemde kiloduma da geciyor doktor bugun progestan fitile baslamisti kanama gelince hemen kullandim simdi de igne olmaya gidecegim pluton. Sizce bu normal mi yoksa dusuk belirtisi mi?

Hala devam ediyorsa doktorunuzu arayın illa düşük olcak diye birşey yok ama en azindan iciniz rahatlar

Hala devam ediyorsa doktorunuzu arayın illa düşük olcak diye birşey yok ama en azindan iciniz rahatlar
Aradim kuzum doktor fitil sabah aksam olsun coraspine de devam et dedi haftaya cumartesi de gel bakalim dedi insallah birsey yoktur ben gel bi bakalim kese etrafina der diye bekledim de cok rahatti

Aradim kuzum doktor fitil sabah aksam olsun coraspine de devam et dedi haftaya cumartesi de gel bakalim dedi insallah birsey yoktur ben gel bi bakalim kese etrafina der diye bekledim de cok rahatti
Canim miktar cok mu peki eger artiyorsa kadin dogum hastanesine acile git ama kanamasi 6 ay olup saglikla kucağına alanda var uzme kendini sakin saglikla kucagina almak nasip olsun

Bence de kanaması olup sağlıklı doğuran çok canını sıkma

Canim miktar cok mu peki eger artiyorsa kadin dogum hastanesine acile git ama kanamasi 6 ay olup saglikla kucağına alanda var uzme kendini sakin saglikla kucagina almak nasip olsun
Dun kuzum kanama coktu 2 kilot pert oldu. Bugun lekelenme gibi devam ediyor dun kadin dogum acile gittim ignemi bile vurmadi grevdelermis test(beta progestan) bakmiyolarmis grevdelermis. Cidden Paran olmasa yandin. Dun anladim allah devlet hastanesine dusurmesin. Asistan koymuslar oraya kese etrafinda kanama var mi bakar misin diyorum vajinal bakiyor bende yeniyim tam anlamiyorum ki galiba yok diyor saka gibi. Bugun dr randevusu alip baktirayim dedim bayram oncesi oldugundan hepsi fulldu. Işim Allaha kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…