olay orda olduğu için özel hastaneler kapalı olabilir diğer şehirlerde açıklarKonyadayim
Zaten düşük bir doz bence sıkıntı olmaz sen yinede sorfolidoce 400 mcg kullanıyorum ama bugün doktorla konuşup test isticem 1 ay önce yüksekti folik asitim fazlasıda zararlıymış
Olabilir burda özel klinikler bile kapalı. Benimde şahsi bı doktorum yoktu yeni seçme aşamasındayım kimsenin numarasında yokolay orda olduğu için özel hastaneler kapalı olabilir diğer şehirlerde açıklar
kadın doğum hastanesi varsa eğer acilinde illa nöbetçi doktor oluyor çok endişeleniyorsan oraya git canım kontrol olur sonrasında seçersin doktorunuOlabilir burda özel klinikler bile kapalı. Benimde şahsi bı doktorum yoktu yeni seçme aşamasındayım kimsenin numarasında yok
Kuzum naptın bi haber varmıInsallah kuzum bu gece bana uyku yok :)
Canım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese rahimde dedi ama hangisi kese anlamadım benfolidoce 400 mcg kullanıyorum ama bugün doktorla konuşup test isticem 1 ay önce yüksekti folik asitim fazlasıda zararlıymış
Valla canım arkada kare gibi olan sanki ama bende tam bilemiyorum ben aksam gitcem ona gore bakariz tekrar ama simdilik gozun aydin keseyi gordun bayramdan sonra bebekte gorunur insallahCanım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese rahimde dedi ama hangisi kese anlamadım ben
Canım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese rahimde dedi ama hangisi kese anlamadım benKorkma bişey olmaz Allah'ın izniyle dış gebelikte keskin ağrı bıçak saplanır gibi bide lekelenme kanama oluyor
Insallah kuzum 15.30 da randevumS
Saat kaçta randevun
Yemin ederim aklımdan çıkmıyosun dualarım senleInsallah kuzum 15.30 da randevumdua et noluy
Bugün tam kaç haftalık oldun kuzumInsallah kuzum 15.30 da randevumdua et noluy
Insallah kuzum canimsinBugün tam kaç haftalık oldun kuzum
İnan hiç bilmiyorumInsallah kuzum canimsinbebegim benim sat 4 hazirandi bat 2 temmuzdu. Kimi yerde 5 hafta gosteriyo kimi yerde 4+3 pepapptada 4+6 haftalik gosteriyo. Kese varsa yolk falan gozukur mu sence bu haftalarda
Bakalim tam 2 saat sonra ogrencem herseyi cok heyecanliyim uyku da uyuyamadim :) bol su icip gelsin demis dr. Yeni bir dr a baslicam bugunİnan hiç bilmiyorum
Bol su neden acabaBakalim tam 2 saat sonra ogrencem herseyi cok heyecanliyim uyku da uyuyamadim :) bol su icip gelsin demis dr. Yeni bir dr a baslicam bugun
Sanirim idrar torbasini doldurup keseyi daha iyi gormek icin kuzumBol su neden acaba
Sende kese icin giderken bol su ic kuzum cisin gelmisken bakilmasi daha dogruymusBol su neden acaba
Tmm yarınSende kese icin giderken bol su ic kuzum cisin gelmisken bakilmasi daha dogruymus
Ayy atcam hemen insallah yolk da olusmustur da icim rahatlarTmm yarınbak resim çekecekler dimi bakalım keseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?