Beta HCG 140

olay orda olduğu için özel hastaneler kapalı olabilir diğer şehirlerde açıklar
Olabilir burda özel klinikler bile kapalı. Benimde şahsi bı doktorum yoktu yeni seçme aşamasındayım kimsenin numarasında yok

Olabilir burda özel klinikler bile kapalı. Benimde şahsi bı doktorum yoktu yeni seçme aşamasındayım kimsenin numarasında yok
kadın doğum hastanesi varsa eğer acilinde illa nöbetçi doktor oluyor çok endişeleniyorsan oraya git canım kontrol olur sonrasında seçersin doktorunu

folidoce 400 mcg kullanıyorum ama bugün doktorla konuşup test isticem 1 ay önce yüksekti folik asitim fazlasıda zararlıymış
Canım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese rahimde dedi ama hangisi kese anlamadım ben

Eklentiler

• IMG_20220707_111809.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 38
Canım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese rahimde dedi ama hangisi kese anlamadım ben
Valla canım arkada kare gibi olan sanki ama bende tam bilemiyorum ben aksam gitcem ona gore bakariz tekrar ama simdilik gozun aydin keseyi gordun bayramdan sonra bebekte gorunur insallah

Korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle dış gebelikte keskin ağrı bıçak saplanır gibi bide lekelenme kanama oluyor

Eklentiler

• IMG_20220707_111809.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 40
Bugün tam kaç haftalık oldun kuzum
Insallah kuzum canimsin bebegim benim sat 4 hazirandi bat 2 temmuzdu. Kimi yerde 5 hafta gosteriyo kimi yerde 4+3 pepapptada 4+6 haftalik gosteriyo. Kese varsa yolk falan gozukur mu sence bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…