Insallah kuzum bu gece bana uyku yok :)Güzel haberlerle gel inşallah
Ben de ilk öğrendiğimde 160 dı, sonra artarak devam ettiÇok teşekkür ederim ya içime soğuk sular serptin o kadar bilgisizlik ki bu konuda kötü bişey mi var diye kendimi yiyordum :)
Benimde iki gün araylahemen kötü düşünmeyin çoğul gebeliklerde de artış yüksek oluyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Günaydın doktorum normal dedi bugün ilk muayenemiz var keseyi gorunce rahatlicam yinedeBenimde iki gün arayla
65.5
172
487
1435
Çok mu fazla artmış normal mi en sonuncu nerdeyse 3 kata yakın artmış
Bende bugün ilk muayeneye gitcemGünaydın doktorum normal dedi bugün ilk muayenemiz var keseyi gorunce rahatlicam yinede
Saat kaçta randevunInsallah kuzum bu gece bana uyku yok :)
Hadi çok güzel haberlerle gelin bana bekliyorum siziBende bugün ilk muayeneye gitcem
Senin kaç haftalık olduBende bugün ilk muayeneye gitcem
4+6 haftalık olmuştu ama. Şimdi aradılar. Konya'da dün bı doktor öldürüldü bugün hiç bı doktor görev yapmayacakmış. Özelden almıştım bir de yani gidemiyorum hastaneye. Bayram sonuna kalcak bir şey olur mu ? Dış gebelik falan olsa lekem olurdu dimiSenin kaç haftalık oldu
Hangi şehirdesin doktorun görev yapıyor mu ? Konya'da bir doktor öldürüldü dün bugün hiç bı doktor görev yapmayacakmış ben gitcek yer bulamadım. Özel hastaneler de dahil.Günaydın doktorum normal dedi bugün ilk muayenemiz var keseyi gorunce rahatlicam yinede
Korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle dış gebelikte keskin ağrı bıçak saplanır gibi bide lekelenme kanama oluyor4+6 haftalık olmuştu ama. Şimdi aradılar. Konya'da dün bı doktor öldürüldü bugün hiç bı doktor görev yapmayacakmış. Özelden almıştım bir de yani gidemiyorum hastaneye. Bayram sonuna kalcak bir şey olur mu ? Dış gebelik falan olsa lekem olurdu dimi
Ben aradım doktorum çalışıyormuş aksam iş çıkışı gidicem bakalim kismetseHangi şehirdesin doktorun görev yapıyor mu ? Konya'da bir doktor öldürüldü dün bugün hiç bı doktor görev yapmayacakmış ben gitcek yer bulamadım. Özel hastaneler de dahil.
Canım senin beta artislarin güzel dış gebelikte cok dengesiz artışlar olurmuş dun doktorum oyle soyledi icin rahat olsun kotu dusunme guzellikleri cagir4+6 haftalık olmuştu ama. Şimdi aradılar. Konya'da dün bı doktor öldürüldü bugün hiç bı doktor görev yapmayacakmış. Özelden almıştım bir de yani gidemiyorum hastaneye. Bayram sonuna kalcak bir şey olur mu ? Dış gebelik falan olsa lekem olurdu dimi
Ağrı var sol tarafımda bıçak saplanır gibi. Ama lekem hiç olmadıKorkma bişey olmaz Allah'ın izniyle dış gebelikte keskin ağrı bıçak saplanır gibi bide lekelenme kanama oluyor
Bir kaç tane burda okudum çok güzel artmış iki gün arayla sonra kese görülmemiş tüpte görülmüş o yüzden korktum. Sol tarafımda bı ağrı hissediyorum hep aynı yer bı haftadır böyleCanım senin beta artislarin güzel dış gebelikte cok dengesiz artışlar olurmuş dun doktorum oyle soyledi icin rahat olsun kotu dusunme guzellikleri cagir
hangi şehirdesinBir kaç tane burda okudum çok güzel artmış iki gün arayla sonra kese görülmemiş tüpte görülmüş o yüzden korktum. Sol tarafımda bı ağrı hissediyorum hep aynı yer bı haftadır böyle
Konyadayimhangi şehirdesin
Canım sen hangi folik asit kullaniyosun şu an mg kacCanım senin beta artislarin güzel dış gebelikte cok dengesiz artışlar olurmuş dun doktorum oyle soyledi icin rahat olsun kotu dusunme guzellikleri cagir
folidoce 400 mcg kullanıyorum ama bugün doktorla konuşup test isticem 1 ay önce yüksekti folik asitim fazlasıda zararlıymışCanım sen hangi folik asit kullaniyosun şu an mg kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?