Beta HCG 140

Kızlar merhaba, bugün bir önceki adetimden sonraki 29. günüm dün kan testi yaptırdım 0.0 çıktı yaklaşık bir saat kadar önce akıntıyla birlikte çok açık pembe renkli akıntı gibi bir kanama oldu. Az önce de baktım yine aynı şekilde peçeteye geliyor ama adet kanaması gibi bir kanama falan yok asla. Fakat çok hafiften adet sancısı gibi sancı var kasıklarımda. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmadığı için bilemiyorum. Adet kanaması mı bu sizce?

hemen kötü düşünmeyin çoğul gebeliklerde de artış yüksek oluyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde iki gün arayla
65.5
172
487
1435
Çok mu fazla artmış normal mi en sonuncu nerdeyse 3 kata yakın artmış

Senin kaç haftalık oldu
4+6 haftalık olmuştu ama. Şimdi aradılar. Konya'da dün bı doktor öldürüldü bugün hiç bı doktor görev yapmayacakmış. Özelden almıştım bir de yani gidemiyorum hastaneye. Bayram sonuna kalcak bir şey olur mu ? Dış gebelik falan olsa lekem olurdu dimi

Günaydın doktorum normal dedi bugün ilk muayenemiz var keseyi gorunce rahatlicam yinede
Hangi şehirdesin doktorun görev yapıyor mu ? Konya'da bir doktor öldürüldü dün bugün hiç bı doktor görev yapmayacakmış ben gitcek yer bulamadım. Özel hastaneler de dahil.

Korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle dış gebelikte keskin ağrı bıçak saplanır gibi bide lekelenme kanama oluyor

Hangi şehirdesin doktorun görev yapıyor mu ? Konya'da bir doktor öldürüldü dün bugün hiç bı doktor görev yapmayacakmış ben gitcek yer bulamadım. Özel hastaneler de dahil.
Ben aradım doktorum çalışıyormuş aksam iş çıkışı gidicem bakalim kismetse

Canım senin beta artislarin güzel dış gebelikte cok dengesiz artışlar olurmuş dun doktorum oyle soyledi icin rahat olsun kotu dusunme guzellikleri cagir

Canım senin beta artislarin güzel dış gebelikte cok dengesiz artışlar olurmuş dun doktorum oyle soyledi icin rahat olsun kotu dusunme guzellikleri cagir
Bir kaç tane burda okudum çok güzel artmış iki gün arayla sonra kese görülmemiş tüpte görülmüş o yüzden korktum. Sol tarafımda bı ağrı hissediyorum hep aynı yer bı haftadır böyle

Canım sen hangi folik asit kullaniyosun şu an mg kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…