Beta hcg 4.8 ve yerleşme kanaması

berrakca

Cahildim dünyanın rengine kandım
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
225
105
303
Merhaba arkadaşlar bütün yumurtlamadan sonra ki 12.günüm kan sonucum 4.8 çıktı ve sonrasın da yerleşme kanaması yaşadım çok az pembe ve kahverengi. Daha önce 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. İlkin de de düşük değerler ve yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim ama ne yazık ki kimyasalımış.Çok üzgünüm tekrar aynı şeyler yaşayacağım diye düşük değerle öğrenip sağlıklı gebelik geçirenler var mı acaba

Canım konuyla ilgili bilgim yok ama iyi dilekte bulunmak istedim, inşallah herşey yolundadır

4.8 değeri negatif oluyor ama,

Hamile olup olmadığınızı bilmiyoruz şu anda, kan testi vermeniz gerek tekrardan

Öncelikle kan testiniz zaten negatif ama eğer sonra yaptığınız testlerde idrarda falan çıktığını varsayiyorum
burda Bir hanım kanaması olduğunu dr un düşük yapıyorsun dediğini yazmıştı hcg si 80 çıkmıştı iki gün sonra 81 olmuştu. Şuan bebeğinin sağlıklı olduğunu yazmıştı . İmkansız diye bişey var mı ki

Selam, kan testini erken yaptırmış olabilirsiniz, bünye bu, matematik işlemez bu kadar. Yerleşme kanamasından eminseniz onun üstünden 4 gün falan geçince beta hcg yeterli miktara geliyor galiba. Yumurtlama tarihinizi kesin diye düşünmeyin, döllenme de geç olmuş olabilir

Canım konuyla ilgili bilgim yok ama iyi dilekte bulunmak istedim, inşallah herşey yolundadır
Çok teşekkür ederim. Şu an için lekelenmem yok ama nolur bakalım bir kaç güne bekli olur sanırım

4.8 değeri negatif oluyor ama,

Hamile olup olmadığınızı bilmiyoruz şu anda, kan testi vermeniz gerek tekrardan
Diğer kimyasal gebeliklerimi de bu şekilde düşük değerlerle öğrenmiştim. Aslında kan pıhtılaşması var hemen iğneye başlanması gerektiğini söylemişti doktorum onun için acele ettim. Hayırlısı diyelim

Aslın da akşam üzeri test yaptım çok çok hafif silik çizgiyi gördüm ama kendimi kaptırmıyorum çok yıprandım bu süreçte. Umarım benim de o şekilde olur

Deger negatif gibi kesin birsey soyleyemem. Kimyasal gebeligimi reglimden 1 hafta once 24.83 degerle ogrendim 2 ye katlamadi ama verdiginiz bhcg degerinde su anlik pozitiflik gorunmuyor allah gonlunuze gore versin

Evet yerleşme kanaması yaşadım açık pembe bir kaç damla akıntı geldi ve çok az kahverengi akıntı geldi.Pazartesi tekrar kan vermemi söyledi doktorum sanırım o zaman belli olur. çok teşekkür ederim

Deger negatif gibi kesin birsey soyleyemem. Kimyasal gebeligimi reglimden 1 hafta once 24.83 degerle ogrendim 2 ye katlamadi ama verdiginiz bhcg degerinde su anlik pozitiflik gorunmuyor allah gonlunuze gore versin
Amin çok teşekkür ederim her ay yeni umutlarla başlamak zor oluyor. Zor zamanlardan geçiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bu değerler hamile olmayan insanlarda da çıkan bir değer canım, sürekli takip ettiğin için bu değerlere rastlaman normal
5in üzerinde bile olunca şüpheyle yaklaşıyor doktorlar, 10hatta 15in üzerinde olunca değer yükselişini takibe alıyorlar ona göre gebelik var ya da yok diyorlar canım.

Ama kimyasaldan sonra gebe kalma ihtimali çok yüksek, umarım tutar

Daha önce kan verdiklerim de 0.100 oluyordu hep yada 1 böyle yüksek gördüğüm için(onlaragöre) birde 12.gün olduğu için sevindim ama sanırım adet olacağım. Lekelenmem yok ama çok karnım ağrıyor.hayırısı olsun zamanı var demek ki

Çok silik bir çizgi var ya da ben hayal görüyorum. Kuruyunca daha belirginleşti.
Seni üzmek istemem ama yok gibi canım ya.. bak ben de silik çizgiyle öğrendim adete 1 gün kala .. 13 tü değer yükseldi şükür.. kan testini tekrarla canm 2 gün sonra 2 ye katliyorsa var demektir.. beni de haberdar et emi merak ettim şimdi nezaman yapmstn kan tahlilini de 4 çıkmıştı?

Yaaa ne güzel maşaallah dün verdim 4.8 çıktı yarın vereceğim.inşallah bana da dua edin olur mu bende seviniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…