Canım kıyamam yat dinlen tabiiki.. kalp atışını duyarsın inşallah bu hafta da rahatlarsınKızlar son gelişmelerden haberdar etmek istedim. Kese gözüktü doktorlar gördü. Geçen hafta çarşamba günü renkli ultrasonla bakıldı 5+3 günlük gözüküyor dediler yüzük şeklinde fetüste gözüküyor dediler Cuma günü taburcu oldum. Dün sağlık ocağına gittim kan aldılar beta hcg baktılar 10000 çıkmış Perşembe günü 80000 çıkmıştı biz hemen doktora koştuk baktı kese duruyor. progestan-folik asit devam sakın aksatma dedi. Keseyi gördüğümüz için kesenin boyutuna göre gidicez artık beta hcg önemlid eğil kese görünce düşüp arta biliyor dedi. Dinlen tuvalet harici kalkma ani hareket yapma dedi.haftaya kontrole çağırdı. Dün hastaneden gelince kanamam oldu yattım dinlendim geçti hamd olsun. Rabbimden gelen herşeye razıyız hayırlısı olsun inşALLAHİnşALLAH bebeğim beni bırakmaz dua edelim birbirimize
* 8000 ve 10000Kızlar son gelişmelerden haberdar etmek istedim. Kese gözüktü doktorlar gördü. Geçen hafta çarşamba günü renkli ultrasonla bakıldı 5+3 günlük gözüküyor dediler yüzük şeklinde fetüste gözüküyor dediler Cuma günü taburcu oldum. Dün sağlık ocağına gittim kan aldılar beta hcg baktılar 10000 çıkmış Perşembe günü 80000 çıkmıştı biz hemen doktora koştuk baktı kese duruyor. progestan-folik asit devam sakın aksatma dedi. Keseyi gördüğümüz için kesenin boyutuna göre gidicez artık beta hcg önemlid eğil kese görünce düşüp arta biliyor dedi. Dinlen tuvalet harici kalkma ani hareket yapma dedi.haftaya kontrole çağırdı. Dün hastaneden gelince kanamam oldu yattım dinlendim geçti hamd olsun. Rabbimden gelen herşeye razıyız hayırlısı olsun inşALLAHİnşALLAH bebeğim beni bırakmaz dua edelim birbirimize
İnşALLAH canım çok teşekkür ederimCanım kıyamam yat dinlen tabiiki.. kalp atışını duyarsın inşallah bu hafta da rahatlarsın
Canim merhaba ovulasyonlami takip etmistin ben şimdi 13.gunumdeyim ovulasyonla takip ettim yarin adet gunum bugun sildikce kahve lekeler gördüm acaba adetmi oluyorumMerhaba arkadaşlar bütün yumurtlamadan sonra ki 12.günüm kan sonucum 4.8 çıktı ve sonrasın da yerleşme kanaması yaşadım çok az pembe ve kahverengi. Daha önce 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. İlkin de de düşük değerler ve yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim ama ne yazık ki kimyasalımış.Çok üzgünüm tekrar aynı şeyler yaşayacağım diyedüşük değerle öğrenip sağlıklı gebelik geçirenler var mı acaba
canim sennle daha once baska bi formda konuşmuştuk bn ovulasyon yaptm bugun 15.gun oldu yalnz 13.14.15.gun cooook silik kahve rengi leke gordum gecen ay da kimyasal gebelik yasadim acana adetmi olcamAy benim neden gözlerim doldu şimdi
Rabbi sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım çok sevindim adına.
Yerleşme kanaması da olabilir canim, kac gun kaldı adetine?Canim sennle daha önce baska formda
canim sennle daha once baska bi formda konuşmuştuk bn ovulasyon yaptm bugun 15.gun oldu yalnz 13.14.15.gun cooook silik kahve rengi leke gordum gecen ay da kimyasal gebelik yasadim acana adetmi olcam
Dündü canim 14.gun ayin 21 ve 22 si pik yapti 23 çatladı dun 14.gunduYerleşme kanaması da olabilir canim, kac gun kaldı adetine?
Ovulasyon yaptm yumurta çatlayınca 14.gun adet olmak gerekiyo ya dun 14.gunduYerleşme kanaması da olabilir canim, kac gun kaldı adetine?
Canim kahverengl akinti yerlesme kanamasj olabilir ama benlm bekarken kahvrengi kanamamla adetlerim basladigi da oluyirdu hayirli haberler insAllahCanim merhaba ovulasyonlami takip etmistin ben şimdi 13.gunumdeyim ovulasyonla takip ettim yarin adet gunum bugun sildikce kahve lekeler gördüm acaba adetmi oluyorum
çok gecmiş olsunKizlar ben 21 mayista acil kurtaja alindim patalojiye gitti sonucum da parsiyel mol düşünülmüştür yaZıyor.daha once gecirmis olan var mi ne kadar sure ara verdiniz? kanamam oldu hala ara ara.devam ediyor Rabbim yardimcimiz olsun buna şükür
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun ☺ iyi dusunun iyi olsun saglicakla kucaginiza alirsiniz insAllahçok gecmiş olsunbnde gecen ay kimyasal yasamıstım dun hamişle oldugumu öğrendim 370 cıktı ama yine kımyasal olur diye korkuyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?