Beta hcg 4.8 ve yerleşme kanaması

Aslında ben senin yerinde olsam bugün de yaptirirdm kan testi. Özel hastane imkanın varsa acilde 1 saate cikiyo

Aslında ben senin yerinde olsam bugün de yaptirirdm kan testi. Özel hastane imkanın varsa acilde 1 saate cikiyo
Aslında bakarsan ben dün acilde yaptırdım acil doktoru yarın da yaptır dedi sonra kendi doktoruma gittim Pazartesi yaptır dedi. Yarın yaptıcağım gibi ama eşim de bugün bir daha yaptırtalım mı dedi o benden çok merak ediyor hep ağlıyor onun için benim psikolojim çok bozuldu. Bakalım belki bugün yaptırırızHayırlısı olsun inşallah

Ah yazık.. inşallah hamissindir canm. Hadi git yaptir hemen sonucu da yaz bana .. hangi sehirdesin

Bir test yapın, belki pozitiftir canım.
Kırmızıyı görmeden umutsuzluğa kapılma

Kızlarrr kan testi yaptırdım 19.4 çıktı inanamıyorum yaa çok mutlu oldum çok şükür elhamdulillah
Ay benim neden gözlerim doldu şimdi
Rabbi sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım çok sevindim adına.

Canimmmmm çok sevindimMMM bende senden haber bekliyordum.. şimdi iki günde bir takip et bakalım yükselişini.. ay çok sevindimMMM
Ay benim neden gözlerim doldu şimdi
Rabbi sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım çok sevindim adına.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim kızlar inşAllah sağlıkla ilerler Rabbim isteyen herkese nasip etsinn. Ben hala inanamıyorum

Kızlarrr kan testi yaptırdım 19.4 çıktı inanamıyorum yaa çok mutlu oldum çok şükür elhamdulillah
Süperr ay hadi inşallah sağlıkla büyüsün, Allah yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bugün de mi tekrarliycaksin? Delik deşik olduk bebelerin aşkına
Yarın sabah vericem canım inşallah sağlıklı sıhhatli doğsun da hiç önemli değil her şeye razıyım Rabbimin izniyle kan pıhtılaşması iğnesi verdi şimdi ona başladık bakalım yarın da kan verince pazartesiye randevu verdi ama yarın numara bulabilirsem başka bir doktora daha gidicem

Naptın kız

Yaa sorma kan vermeye gittim geçen gün 29 çıktı dedim biz bu değere hamile demiyoruz dedi doktor 2000 kreş görmeden birşey yapmıyoruz diyor diğer doktor öyle demedi kan pıhtılaşması var iğneye başlanması lazım şu an kullanıyorum ara ara kanamam geliyor dedim dünden beri geliyor karnımda ağrıyor birşey yapamayız dedi sinirimden ağlıyorum oturdum da napalım herkesin yüksek değerle başlıcak değil ama ya benim bünyem böyle demek ki yada be bilişim kimyasal olcak demek ki ama ilgilenmiyorlar gücüme gitti.

9,08'le öğrendim bende, şu an da 115 binlerde, değerin 5'in üstüne çıkmasını beklemek daha doğru ille de ilk baktırdığınızda 500 olmak durumunda değil, inşallah bebeğiniz sizinledir

9,08'le öğrendim bende, şu an da 115 binlerde, değerin 5'in üstüne çıkmasını beklemek daha doğru ille de ilk baktırdığınızda 500 olmak durumunda değil, inşallah bebeğiniz sizinledir
İnşallah canımm çok moralim bozuldu ağlıyorum elimden başka birşey gelmiyor. Neyse nasip artık hayırlısı olsun napalım.

İnşallah canımm çok moralim bozuldu ağlıyorum elimden başka birşey gelmiyor. Neyse nasip artık hayırlısı olsun napalım.
Hiç ağlama, bir şey olursa o zaman üzülürsün şimdiden kendini hırpalama.. En azından gebe kalabiliyorsun böyle düşün.. Tekrar kan verdin mi bu değerden sonra?

Ayy birden söylenmişim gibi oldu Allah razı olsun sorduğun için canım. Burda ki atmosferi çok seviyorum ben akrablarımla eş dostla konuşmadığını burdan sorup öğreniyorsun. bilen herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Hiç ağlama, bir şey olursa o zaman üzülürsün şimdiden kendini hırpalama.. En azından gebe kalabiliyorsun böyle düşün.. Tekrar kan verdin mi bu değerden sonra?
Az önce verdim sadece betaya bakarım dedi Bakalım o kaç çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…