- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Aslında bakarsan ben dün acilde yaptırdım acil doktoru yarın da yaptır dedi sonra kendi doktoruma gittim Pazartesi yaptır dedi. Yarın yaptıcağım gibi ama eşim de bugün bir daha yaptırtalım mı dedi o benden çok merak ediyor hep ağlıyorAslında ben senin yerinde olsam bugün de yaptirirdm kan testi. Özel hastane imkanın varsa acilde 1 saate cikiyo
Ah yazık.. inşallah hamissindir canm. Hadi git yaptir hemen sonucu da yaz bana .. hangi sehirdesinAslında bakarsan ben dün acilde yaptırdım acil doktoru yarın da yaptır dedi sonra kendi doktoruma gittim Pazartesi yaptır dedi. Yarın yaptıcağım gibi ama eşim de bugün bir daha yaptırtalım mı dedi o benden çok merak ediyor hep ağlıyoronun için benim psikolojim çok bozuldu. Bakalım belki bugün yaptırırız☺Hayırlısı olsun inşallah
Bir test yapın, belki pozitiftir canım.Daha önce kan verdiklerim de 0.100 oluyordu hep yada 1 böyle yüksek gördüğüm için(onlaragöre) birde 12.gün olduğu için sevindim ama sanırım adet olacağım. Lekelenmem yok ama çok karnım ağrıyor.hayırısı olsun zamanı var demek ki
Kızlarrr kan testi yaptırdım 19.4 çıktı inanamıyorum yaa çok mutlu oldum çok şükür elhamdulillahBir test yapın, belki pozitiftir canım.
Kırmızıyı görmeden umutsuzluğa kapılma
Canimmmmm çok sevindimMMMKızlarrr kan testi yaptırdım 19.4 çıktı inanamıyorum yaa çok mutlu oldum çok şükür elhamdulillah
Ay benim neden gözlerim doldu şimdiKızlarrr kan testi yaptırdım 19.4 çıktı inanamıyorum yaa çok mutlu oldum çok şükür elhamdulillah
Canimmmmm çok sevindimMMMbende senden haber bekliyordum.. şimdi iki günde bir takip et bakalım yükselişini.. ay çok sevindimMMM
Allah razı olsun çok teşekkür ederim kızlarAy benim neden gözlerim doldu şimdi
Rabbi sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım çok sevindim adına.
SüperrKızlarrr kan testi yaptırdım 19.4 çıktı inanamıyorum yaa çok mutlu oldum çok şükür elhamdulillah
Tekrarladinmi bugün testini canım ?Allah razı olsun çok teşekkür ederim kızlarinşAllah sağlıkla ilerler Rabbim isteyen herkese nasip etsinn. Ben hala inanamıyorum
Dün kan verdim canım doktorum kan pıhtılaşması iğnesine başlayacağını söylemişti 29 çıktı yarın bir sabah birdaha ver dedi bakalımTekrarladinmi bugün testini canım ?
Bugün de mi tekrarliycaksin? Delik deşik olduk bebelerin aşkınaDün kan verdim canım doktorum kan pıhtılaşması iğnesine başlayacağını söylemişti 29 çıktı yarın bir sabah birdaha ver dedi bakalım
Yarın sabah vericem canım inşallahBugün de mi tekrarliycaksin? Delik deşik olduk bebelerin aşkına
Naptın kızYarın sabah vericem canım inşallahsağlıklı sıhhatli doğsun da hiç önemli değil her şeye razıyım Rabbimin izniyle kan pıhtılaşması iğnesi verdi şimdi ona başladık bakalım yarın da kan verince pazartesiye randevu verdi ama yarın numara bulabilirsem başka bir doktora daha gidicem
Yaa sorma kan vermeye gittim geçen gün 29 çıktı dedim biz bu değere hamile demiyoruz dedi doktor 2000 kreş görmeden birşey yapmıyoruz diyor diğer doktor öyle demedi kan pıhtılaşması var iğneye başlanması lazım şu an kullanıyorum ara ara kanamam geliyor dedim dünden beri geliyor karnımda ağrıyor birşey yapamayız dediNaptın kız
İnşallah canımm çok moralim bozuldu ağlıyorum elimden başka birşey gelmiyor. Neyse nasip artık hayırlısı olsun napalım.9,08'le öğrendim bende, şu an da 115 binlerde, değerin 5'in üstüne çıkmasını beklemek daha doğru ille de ilk baktırdığınızda 500 olmak durumunda değil, inşallah bebeğiniz sizinledir
Hiç ağlama, bir şey olursa o zaman üzülürsün şimdiden kendini hırpalama.. En azından gebe kalabiliyorsun böyle düşün.. Tekrar kan verdin mi bu değerden sonra?İnşallah canımm çok moralim bozuldu ağlıyorum elimden başka birşey gelmiyor. Neyse nasip artık hayırlısı olsun napalım.
Ayy birden söylenmişim gibi olduNaptın kız
Az önce verdim sadece betaya bakarım dedi Bakalım o kaç çıkıcakHiç ağlama, bir şey olursa o zaman üzülürsün şimdiden kendini hırpalama.. En azından gebe kalabiliyorsun böyle düşün.. Tekrar kan verdin mi bu değerden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?