Beta hcg 4.8 ve yerleşme kanaması

Çarşamba 100du şimdi 200kusur olmalıydı evet ama cihazdan cihaza da değişiyor.. bence korkup stres yapma canım pazar aynı merkezde tekrar ver bakalım.. bazen olur böyle.. keşke Protestan başlasa Dr sana
Aslında dün gittim kanı yarın ver dedi verdi jel progesteron yazdı çok korkuyorum canım

Arkdaslar yeni katıldım buraya. Benimde Adetime az kaldi ilk değerim 10.57 cıktı 1 buçuk gün sonra tekrar olcturdum 18.68 cıktı Adetime 2 gün var . Normal değil diyenler var . Aynı benzer durum yaşayanlar varmi acaba

Bidaha Yaptrcanmi test canm
Bugüne randevu vermişti doktor. Hcg 978.6 çıktı. Karnımdan ve vajinal ultrasonla gözükmedi kese. dış gebelikten şüphelendi kasık ağrın var mı diye sordu hayır yok dedim karnım ağrıyor arada dedim eğer şiddetlenirse hemen gel dedi. Cumartesi’ye randevu verdi yine o zaman bakılacakmış değerime.

Ah kuzum.
Allah yardımcın olsun. İnşallah değerin yükselir ve bebeğinin kesesini görürsün.
Benim kimyasal oldu, çok çok üzüldüm.
Senden mutlu haber alayım istiyorum.
Dualarım seninle.

Ah kuzum.
Allah yardımcın olsun. İnşallah değerin yükselir ve bebeğinin kesesini görürsün.
Benim kimyasal oldu, çok çok üzüldüm.
Senden mutlu haber alayım istiyorum.
Dualarım seninle.
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı zaman da sağlıklı evlatlar nasip etsin inşALLAH ben ne düşünsem bilemiyorum çok korkuyorum ağlıyoruz eşimle sürekli siteleri dolanıyorum benim gibi olup sağlıklı ilerleyenler de var tam tersi kötü sonuç alanlar da var Rabbim hayırlısını nasip hepimize inşALLAH iyi olur sonuç dua et olur mu canım. Kızlar okuyan dua etsin birbirimize dua edelim mübarek günlerdeyiz birinin duası kabul olur belli mi olur

Siteden çık, kanepeye uzan. Meyve ye. Dua et.
Ben sürekli okudum, daha çok stres yaptım.
Olacakla, öleceğin önüne geçilmez. O zaman boşuna stres yapmaya da gerek yok.
Sakinleş, hamileliğinin keyfini çıkar.
Sabret ve dua et. Ama okumaktan, araştırmaktan vazgeç.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Kızlar son gelişmelerden haberdar etmek istedim be yorumlarınıza ihtiyacım var

Biz kan vermeye devam ettik çok şükür düzenli arttı dış gebelik yok dedi doktor. Cumartesi günü keseyi gördük çok şükür ama dün kanamam oldu acile geldik yatış yaptılar başka doktor baktı oda gördü keseyi ama bugün beta hcg değerim düşmüş sanırım bana birşey diyen olmadı ama e nabızdan gördüm. bana yine de progesteron vermeye devam ediyorlar acaba kan sonucun yanlış mı çıktı bu sabah ki anlayamadım. Şükür ki acil kadın Doğum doktoru hep gitmek istediğim ama randevu bulamadığım bilgili bir doktor. Acaba Ümit gördü de mi devam ediyorlar ilaçlara serumlara? dua edin kızlar bana ömrümden ömür gitti

Canım geçmiş olsun.
Benim gebeliklerim hiç seninki kadar ilerlemediği için durumuna yorum yapamayacağım.
Dua ediyorum senin için.
Bize hep bilgi ver. Merak ediyorum.

Canım hiç üzülme her hastanenin cihaz hassasiyeti farklı oluyor. Cihaz farkı deniliyor buna. Zaten bhcg sonraki zamanlarda daha az artar ilk günlerde düzenli artış beklenir kese göründükten sonra bhcg bakılmaz kese takibi yapılır. Büyüklüğü ölçülür günde ortalama 1 mm büyümesi beklenir. İşin özü boşuna evham yapmışsın rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…