Aslında dün gittim kanı yarın ver dedi verdi jel progesteron yazdıÇarşamba 100du şimdi 200kusur olmalıydı evet ama cihazdan cihaza da değişiyor.. bence korkup stres yapma canım pazar aynı merkezde tekrar ver bakalım.. bazen olur böyle.. keşke Protestan başlasa Dr sana
Korkma progestani kullan DHA çok erken tutunur inşallah kuzumAslında dün gittim kanı yarın ver dedi verdi jel progesteron yazdıçok korkuyorum canım
Teşekkür ederim.Canım bence iyi artmış 2 gün sonra bir daha ver doktora da söyle hayırlı olsun
Canım kesinlikle korkma farklı hastane farklı cihaz ondan öyle çıkmıştırAslında dün gittim kanı yarın ver dedi verdi jel progesteron yazdıçok korkuyorum canım
Yarın sabah test sonucunu yaz canım merakla bekliyorumEvet canım burda ilk testim
Canım yarın kan vericem doktor öyle söyledi çok endişeleniyorumYarın sabah test sonucunu yaz canım merakla bekliyorum
Hayırlısı olsun canım haber verCanım yarın kan vericem doktor öyle söyledi çok endişeleniyorumacaba ben gibi olup hamileliği sağlıklı devam eden var mıdır diye.
Kızlar sonucum 509.9 çıktı çok şükür hamd olsunHayırlısı olsun canım haber ver
Ohhhh hadi çok şükür kuzumKızlar sonucum 509.9 çıktı çok şükür hamd olsun☺☺
Çok güzel haber sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar sonucum 509.9 çıktı çok şükür hamd olsun☺☺
Bidaha Yaptrcanmi test canmKızlar sonucum 509.9 çıktı çok şükür hamd olsun☺☺
Bugüne randevu vermişti doktor. Hcg 978.6 çıktı. Karnımdan ve vajinal ultrasonla gözükmedi kese. dış gebelikten şüphelendi kasık ağrın var mı diye sordu hayır yok dedim karnım ağrıyor arada dedim eğer şiddetlenirse hemen gel dedi. Cumartesi’ye randevu verdi yine o zaman bakılacakmış değerime.Bidaha Yaptrcanmi test canm
Ah kuzum.Bugüne randevu vermişti doktor. Hcg 978.6 çıktı. Karnımdan ve vajinal ultrasonla gözükmedi kese. dış gebelikten şüphelendi kasık ağrın var mı diye sordu hayır yok dedim karnım ağrıyor arada dedim eğer şiddetlenirse hemen gel dedi. Cumartesi’ye randevu verdi yine o zaman bakılacakmış değerime.
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı zaman da sağlıklı evlatlar nasip etsin inşALLAHAh kuzum.
Allah yardımcın olsun. İnşallah değerin yükselir ve bebeğinin kesesini görürsün.
Benim kimyasal oldu, çok çok üzüldüm.
Senden mutlu haber alayım istiyorum.
Dualarım seninle.
Siteden çık, kanepeye uzan. Meyve ye. Dua et.Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı zaman da sağlıklı evlatlar nasip etsin inşALLAHben ne düşünsem bilemiyorum çok korkuyorum ağlıyoruz eşimle sürekli siteleri dolanıyorum benim gibi olup sağlıklı ilerleyenler de var tam tersi kötü sonuç alanlar da var Rabbim hayırlısını nasip hepimize inşALLAH iyi olur sonuç dua et olur mu canım. Kızlar okuyan dua etsin birbirimize dua edelim mübarek günlerdeyiz birinin duası kabul olur belli mi olur
Canım geçmiş olsun.Kızlar son gelişmelerden haberdar etmek istedim be yorumlarınıza ihtiyacım var
Biz kan vermeye devam ettik çok şükür düzenli arttı dış gebelik yok dedi doktor. Cumartesi günü keseyi gördük çok şükür ama dün kanamam oldu acile geldik yatış yaptılar başka doktor baktı oda gördü keseyi ama bugün beta hcg değerim düşmüş sanırım bana birşey diyen olmadı ama e nabızdan gördüm. bana yine de progesteron vermeye devam ediyorlaracaba kan sonucun yanlış mı çıktı bu sabah ki anlayamadım. Şükür ki acil kadın Doğum doktoru hep gitmek istediğim ama randevu bulamadığım bilgili bir doktor. Acaba Ümit gördü de mi devam ediyorlar ilaçlara serumlara? dua edin kızlar bana ömrümden ömür gitti
Canım hiç üzülme her hastanenin cihaz hassasiyeti farklı oluyor. Cihaz farkı deniliyor buna. Zaten bhcg sonraki zamanlarda daha az artar ilk günlerde düzenli artış beklenir kese göründükten sonra bhcg bakılmaz kese takibi yapılır. Büyüklüğü ölçülür günde ortalama 1 mm büyümesi beklenir. İşin özü boşuna evham yapmışsın rahat olKızlar son gelişmelerden haberdar etmek istedim be yorumlarınıza ihtiyacım var
Biz kan vermeye devam ettik çok şükür düzenli arttı dış gebelik yok dedi doktor. Cumartesi günü keseyi gördük çok şükür ama dün kanamam oldu acile geldik yatış yaptılar başka doktor baktı oda gördü keseyi ama bugün beta hcg değerim düşmüş sanırım bana birşey diyen olmadı ama e nabızdan gördüm. bana yine de progesteron vermeye devam ediyorlaracaba kan sonucun yanlış mı çıktı bu sabah ki anlayamadım. Şükür ki acil kadın Doğum doktoru hep gitmek istediğim ama randevu bulamadığım bilgili bir doktor. Acaba Ümit gördü de mi devam ediyorlar ilaçlara serumlara? dua edin kızlar bana ömrümden ömür gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?