Beta hcg 4.8 ve yerleşme kanaması

Az önce verdim sadece betaya bakarım dedi Bakalım o kaç çıkıcak
9,08 den 60,58'e çıkmıştı benim değerim tam 48 saat sonra. Üstelik geç döllenmeydi değer 9 çıktığında adetim 3 gün gecikmişti. Psikolojini çok iyi anlıyorum bende kimyasal sanıp çok üzülmüştüm, şükür yükseldi. İnşallah senin de yükselir.. Sonuç çıkınca beni de etiketle olur mu?

Tamam canım etiketlerim tabii

İnşallah canımm çok moralim bozuldu ağlıyorum elimden başka birşey gelmiyor. Neyse nasip artık hayırlısı olsun napalım.
Canim hic uzulme kimyasal.bile olsa sagliksiz bir gebelik olmus olacak insallah katlar ikiye 2 ye katlamasi onemli rabbim gonlune gore versin evet cok heyecan verici bir durum sukur ki hamile kalmissiniz

Kızlar değerim 100.0 çıktıhala sevinemiyorum karnım çok ağrıyor normalmi acaba bu kadar ağrı mehlikaerva Red Phoenix
Stres yapıp kötüyü çağırma canm.. iki gün önceki değer ikiye katladimi ona bak sen.. bak ben 13.4 ile başladım.. 13-36-100-340 diye ilerledi bugün de gittim keseyi gördüm çok şükür.. gayet iyi gidiyor bence niye kendine stres yapıyorsun ki

Yaa maşallah güzel değer çıkmış tutunur inşALLAH canım Rabbim yardımcımız olsun

Daha önce yaşadım ya bunları ondan korkuyorum ama bugün midem bulandı çöl mutlu oldum ne güzel duygu çok şükür. Allahım nolur isteyen herkese nasip et. Kimsenin kucağı boş kalmasın hep dua ediyorum inşallah isteyene nasip etsin Rabbim

Kızlar başka bir hastanede kan verdim bugün sonuç 159.8 çıktı bilen yazsın olur mu öğleden sonra doktora gidicem büyük ihtimal Pazar da kan ver dicek ama kötü dimi sonuç

Evet canım burda ilk testim
Aaa deli misin canim o zaman gayet iyi cıkmış değerim.
Benim adetten 1 gun sonra 149 çıkmıştı. 2 gun sonra şükürler olsun ikiye katladı öyle devam etti ki önemli olan 2 gunde bir düzenli artış olmasi.
Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.

Kızlar konu açtım kimse cevap vermedi.

Adetim 1 gün geçtiğinde Çarşamba günü kan testi 21,88 idi. Buraya da yazmıştım.

Bu sabah 53,51 çıktı.

İki katına çıkmış ama benim Çarşambadan beri kahverengi-pembe damla damla kanamam var.

Ne yapmalıyım?

Eşimde varikosel var. İlk defa değer yükseldi. Bebeğim tutunsun istiyorum.

Öğleden sonraya randevu aldım.

Progestan tarzı bir ilaç almalı mıyım?

Acele mi ediyorum?

Nolur tavsiyelerinizi yazın.

Kızlar başka bir hastanede kan verdim bugün sonuç 159.8 çıktı bilen yazsın olur mu öğleden sonra doktora gidicem büyük ihtimal Pazar da kan ver dicek ama kötü dimi sonuç
Çarşamba 100du şimdi 200kusur olmalıydı evet ama cihazdan cihaza da değişiyor.. bence korkup stres yapma canım pazar aynı merkezde tekrar ver bakalım.. bazen olur böyle.. keşke Protestan başlasa Dr sana

Ahh canım çok üzüldüm İnşALLAH dediğin gibi olur Allah razı olsunn

Aklıma geliyor sürekli inşALLAH yükselir Sağlıklı devam eder. Çok üzüldüm sonucu görünce Rabbim hayırlısını nasip etsin

Canım bence iyi artmış 2 gün sonra bir daha ver doktora da söyle hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…