- Konu Sahibi serenaysero
-
İnşallah Allahım nasip ederseTeşekkür ederim , sizin içinde çok sevindim inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını da duyarız canim
Canım içini ferah tut, sürekli dinlenmeye çalış ayakta fazla durma, ve şuan için sağlıksız yiyeceklerden de uzak dur, keseyi gördüğünüzde haftanla uyumlu dedim , benim halam bütün hamileligi boyunca lekelenme oldu ama çok şükür sağlıklı bı çocuk doğurdu, lekelenme rahim duvarının inceligiyle alakalida olabilirMerhaba kızlar bir de bana bakın lütfen
Bugün tam 5 haftalık gebeyim, 5 gündür kahverengi akıntım ve kasık ağrım var. 4+6’da vajinal ultrasonla minicik keseyi de gördük ama daha önce boş gebelik, dış gebelik ve kimyasal gebelik olmak üzere 3 sağlıksız gebelik yaşadığım için çok korkuyorum embriyo sağlıklı gelişmezse diye. İlk hcg artışım çok fazla sonrakiler de hep sınırda %60 artmış. Lütfen biraz umut verin banaEki Görüntüle 3163535 Eki Görüntüle 3163535
KesinlikleTabiki en azından rahatlarız karşılıklı , ilk 41,57 ile öğrendim salı günü 400 oldu bugün de ultrason kese için gittim daha çok küçük 2 hafta sonra kalp atımı bacak kökü ağrım var hafif kasık kasılmaları peki sizde böyle şeyler var mı
Evet keseyi zar zor gördü belin altına elimi koydurarak filan ama sonuç olarak söylediğin tarihle uyumlu boyutu dedi. Çok teşekkür ederim inşallah iki hafta sonra güzel görüntülerle rahatlayabilirimCanım içini ferah tut, sürekli dinlenmeye çalış ayakta fazla durma, ve şuan için sağlıksız yiyeceklerden de uzak dur, keseyi gördüğünüzde haftanla uyumlu dedim , benim halam bütün hamileligi boyunca lekelenme oldu ama çok şükür sağlıklı bı çocuk doğurdu, lekelenme rahim duvarının inceligiyle alakalida olabilir
Çok şükür uyumluysa, güzel haberlerini bekliyorumEvet keseyi zar zor gördü belin altına elimi koydurarak filan ama sonuç olarak söylediğin tarihle uyumlu boyutu dedi. Çok teşekkür ederim inşallah iki hafta sonra güzel görüntülerle rahatlayabilirim
İnşallah öyledir , son adet tarihim 12 Ekim , bu ay olmam gereken tarih 9 kasimdi
Benim bat da 13 ekim, aynı sayılırız, inşallah birlikte güzel haberleri alırız 30 kasımda gideceğim ben de doktoraÇok şükür uyumluysa, güzel haberlerini bekliyorum
Aynen benimkide 12 ekimdi, Bnde 2 Aralık'ta gidicem, inşallah canım benim, stres yapma olumlu düşünmeye çalış inşallah Allah'ın izniyle kötü birşey olmucak, dualarım seninleBenim bat da 13 ekim, aynı sayılırız, inşallah birlikte güzel haberleri alırız 30 kasımda gideceğim ben de doktoraTek korkutan şey kahverengi akıntı, o da geçse kafam rahat bekleyeceğim ama böyle hep bi korku
Benim göğüslerim balon gibi acıyor bel ağrınız vs var mıKesinlikle, bende özellikle geceleri sol ve sağ kasıkta kasılma iğne batiriyolar gibi bı his oluyor , göğüs uçlarında ağrım var ama tam dolgunluk başlamadı, bide bazen çok aşırı midem bulaniyo ama kusmada hiç olmadi
Ara sıra oluyor bel ağrısıBenim göğüslerim balon gibi acıyor bel ağrınız vs var mı
Aşırı yükselir kısmı da yanlış ben şuan dış gebelik yaşıyorum ve aşırı yükselmedi (en yüksek 1.000 di şuan düşüşte şükür)herkesin durumu farklı sizin inşlh sağlıkla devam ederYaa maşallah ,
gerçekten bazı doktorlar çok bilmişlik yapiyo, bana resmen dış gebelik olabilir dedi sağlık ocağındaki , dunku doktorda dış gebelik olsa değer aşırı yükselir, ve kese oluşmaz dedi.
Doğrudur, kişinin bunyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum betadaki farklılıkların, teşekkür ederim inşallah , sizede çok geçmiş olsunAşırı yükselir kısmı da yanlış ben şuan dış gebelik yaşıyorum ve aşırı yükselmedi (en yüksek 1.000 di şuan düşüşte şükür)herkesin durumu farklı sizin inşlh sağlıkla devam eder
İnsaAllah goruceksin canimÇok şükür canım benim , inşallah
ilk gebeligimde 1006 ile öğrenmiştim ve hiç beta filan bilmiyordum o kadar rahat geçmiştik ama şimdi herşeyi takıyorum hayırlısıyla 12 haftayı görürsem daha çok rahatlarim
Saol canımÇok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun
Ayy lütfen doktorunuza sorun yaKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Doktorum yoktu, hiç görmemiştim küçük olduğu için kadın doğuma o yüzden buraya yazdım,sağlık ocaginada sordum bana direk dış gebelik olabilir dedi , yani doktorların coguda tutturabildigini söylüyor malesef ve acımasızca soyluyorAyy lütfen doktorunuza sorun ya
Hanımefendi doktora gitmeniz lazım aklınızda en ufak şüphe olduğu her anDoktorum yoktu, hiç görmemiştim küçük olduğu için kadın doğuma o yüzden buraya yazdım,sağlık ocaginada sordum bana direk dış gebelik olabilir dedi , yani doktorların coguda tutturabildigini söylüyor malesef ve acımasızca soyluyor
Yanii size dış gebelik olabilir diyorlar ve hâlâ doktora gitmiyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum yaa. Hamileyken bugün içime korku girdi sanki bebeğime bir şey olmuş gibi hissettim gibi saçma salak bir düşünce yüzünden bile doktora gittim ama siz herkese soruyorsunuz doktora muayene olmuyorsunuzDoktorum yoktu, hiç görmemiştim küçük olduğu için kadın doğuma o yüzden buraya yazdım,sağlık ocaginada sordum bana direk dış gebelik olabilir dedi , yani doktorların coguda tutturabildigini söylüyor malesef ve acımasızca soyluyor
Yorumları okusaydiniz doktora gittigimi anlardiniz,bu konu günler önce açıldı ,kanama ve ağrım olmadığı için 2 hafta daha beklemem söylendi ama ben dayanamadım dün aksam acile gittim doktora vajinal ultrason ile bakıldı kese oluşmuş 5 haftalık ile uyumlu, kan almicakmisiniz dedim hayır kese oluşmus kana gerek yok 2 hafta sonra gel kalp atışına bakılsın dedi, dış gebelik olsa kese oluşmaz dedi , ve benim 2.cocugum , bnde bir anneyim illaki karnımdaki bebeğe değer veriyorum günlerce ağladım sadece dış gebelik olabilir denildiği için , o yüzden keşke bilip bilmeden bu kadar kırıcı bir lisanla konuşmasaniz...Yanii size dış gebelik olabilir diyorlar ve hâlâ doktora gitmiyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum yaa. Hamileyken bugün içime korku girdi sanki bebeğime bir şey olmuş gibi hissettim gibi saçma salak bir düşünce yüzünden bile doktora gittim ama siz herkese soruyorsunuz doktora muayene olmuyorsunuz
Canım doktorun da dediği gibi dış gebelikte kese oluşmaz riskli bir durum görse uyarırdı. Temkinli olmakta fayda var ama korkma kontrollerini aksatma hayrılısı olsun inşallahYorumları okusaydiniz doktora gittigimi anlardiniz,bu konu günler önce açıldı ,kanama ve ağrım olmadığı için 2 hafta daha beklemem söylendi ama ben dayanamadım dün aksam acile gittim doktora vajinal ultrason ile bakıldı kese oluşmuş 5 haftalık ile uyumlu, kan almicakmisiniz dedim hayır kese oluşmus kana gerek yok 2 hafta sonra gel kalp atışına bakılsın dedi, dış gebelik olsa kese oluşmaz dedi , ve benim 2.cocugum , bnde bir anneyim illaki karnımdaki bebeğe değer veriyorum günlerce ağladım sadece dış gebelik olabilir denildiği için , o yüzden keşke bilip bilmeden bu kadar kırıcı bir lisanla konuşmasaniz...
Hiç dert etmeyin bunları hayırlısı ile olacağı varsa olur…ben olmam gereken adet tarihimden 6 gün sonra kan testi verdim 24 çıktı we bana da düşük geldiği için çok üzüldüm canım sıkıldı sevinemedim bile üç olumsuz tüp bebek deneyiminden sonra ilk kez normal yolla hamile kalabilmiştir ve 24 çıkan sonucumun üstünden 5 gün geçti yine test verdim 47.000 çıktı çok şaşırdım…lütfen ümidinizi yitirmeyin ewham yapmayın sizi çok iyi anlıyorum ama nasılsa herşey olacağına warıyor inşallah güzel şeyler olur sağlıkla…Suan bende bu duruma kafayi takmis haldeyken denk geldim. Artis var aslinda doktor yeniden kan ister buyuk ihtimal insallah saglikli gebeliktir.
Benim de hesabima gore 5+1 haftalik ama kan testim bugun 278 cikti. Doktor p.tesi kan verirsin sonuca bakariz dedi ama kafama cok taktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?