Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Canım içini ferah tut, sürekli dinlenmeye çalış ayakta fazla durma, ve şuan için sağlıksız yiyeceklerden de uzak dur, keseyi gördüğünüzde haftanla uyumlu dedim , benim halam bütün hamileligi boyunca lekelenme oldu ama çok şükür sağlıklı bı çocuk doğurdu, lekelenme rahim duvarının inceligiyle alakalida olabilir

Kesinlikle , bende özellikle geceleri sol ve sağ kasıkta kasılma iğne batiriyolar gibi bı his oluyor , göğüs uçlarında ağrım var ama tam dolgunluk başlamadı, bide bazen çok aşırı midem bulaniyo ama kusmada hiç olmadi

Evet keseyi zar zor gördü belin altına elimi koydurarak filan ama sonuç olarak söylediğin tarihle uyumlu boyutu dedi. Çok teşekkür ederim inşallah iki hafta sonra güzel görüntülerle rahatlayabilirim

İnşallah öyledir , son adet tarihim 12 Ekim , bu ay olmam gereken tarih 9 kasimdi
Çok şükür uyumluysa, güzel haberlerini bekliyorum
Benim bat da 13 ekim, aynı sayılırız, inşallah birlikte güzel haberleri alırız 30 kasımda gideceğim ben de doktora Tek korkutan şey kahverengi akıntı, o da geçse kafam rahat bekleyeceğim ama böyle hep bi korku

Aynen benimkide 12 ekimdi, Bnde 2 Aralık'ta gidicem, inşallah canım benim, stres yapma olumlu düşünmeye çalış inşallah Allah'ın izniyle kötü birşey olmucak, dualarım seninle

Benim göğüslerim balon gibi acıyor bel ağrınız vs var mı

Aşırı yükselir kısmı da yanlış ben şuan dış gebelik yaşıyorum ve aşırı yükselmedi (en yüksek 1.000 di şuan düşüşte şükür)herkesin durumu farklı sizin inşlh sağlıkla devam eder

Doğrudur, kişinin bunyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum betadaki farklılıkların, teşekkür ederim inşallah , sizede çok geçmiş olsun

Ayy lütfen doktorunuza sorun ya
Doktorum yoktu, hiç görmemiştim küçük olduğu için kadın doğuma o yüzden buraya yazdım,sağlık ocaginada sordum bana direk dış gebelik olabilir dedi , yani doktorların coguda tutturabildigini söylüyor malesef ve acımasızca soyluyor

Hanımefendi doktora gitmeniz lazım aklınızda en ufak şüphe olduğu her an

Yanii size dış gebelik olabilir diyorlar ve hâlâ doktora gitmiyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum yaa. Hamileyken bugün içime korku girdi sanki bebeğime bir şey olmuş gibi hissettim gibi saçma salak bir düşünce yüzünden bile doktora gittim ama siz herkese soruyorsunuz doktora muayene olmuyorsunuz

Yorumları okusaydiniz doktora gittigimi anlardiniz,bu konu günler önce açıldı ,kanama ve ağrım olmadığı için 2 hafta daha beklemem söylendi ama ben dayanamadım dün aksam acile gittim doktora vajinal ultrason ile bakıldı kese oluşmuş 5 haftalık ile uyumlu, kan almicakmisiniz dedim hayır kese oluşmus kana gerek yok 2 hafta sonra gel kalp atışına bakılsın dedi, dış gebelik olsa kese oluşmaz dedi , ve benim 2.cocugum , bnde bir anneyim illaki karnımdaki bebeğe değer veriyorum günlerce ağladım sadece dış gebelik olabilir denildiği için , o yüzden keşke bilip bilmeden bu kadar kırıcı bir lisanla konuşmasaniz...

Canım doktorun da dediği gibi dış gebelikte kese oluşmaz riskli bir durum görse uyarırdı. Temkinli olmakta fayda var ama korkma kontrollerini aksatma hayrılısı olsun inşallah

Hiç dert etmeyin bunları hayırlısı ile olacağı varsa olur…ben olmam gereken adet tarihimden 6 gün sonra kan testi verdim 24 çıktı we bana da düşük geldiği için çok üzüldüm canım sıkıldı sevinemedim bile üç olumsuz tüp bebek deneyiminden sonra ilk kez normal yolla hamile kalabilmiştir ve 24 çıkan sonucumun üstünden 5 gün geçti yine test verdim 47.000 çıktı çok şaşırdım…lütfen ümidinizi yitirmeyin ewham yapmayın sizi çok iyi anlıyorum ama nasılsa herşey olacağına warıyor inşallah güzel şeyler olur sağlıkla…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…