Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Ama mutlaka doktora gitmeyi ihmal etme. Ara ara kan değerlerine bakmak isteyebilirler

Ya canım benim çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda kalp atisinida duyarsın,sağlıcakla ilerler gebeliğin .pazartesi ne kadar bekliyim olmazsa belki o zamana kadar artış gösterir inşallah güzel haberlerle yazarım sana, iyiki yazdın gerçekten içim rahatladı

İnşallah oyledir, enabizdada referans dışı olarak kırmızı gözüküyor görünce direk endişeye kapıldım, pazartesi günü gidicem inşallah keseyi görürüz
Bdnde de aynı şekilde çıkıyor referans dışı olarak ama o da şundan dolayı orda 0-5 arası yazıyor ya o değere göre yüksek çıkıyor o yüzden öyle diye düşünüyorum

Umarım herkesin hamileliği çok güzel gider ben günlerdir biraz rahatsızdım o korku üzüntüyü biliyorum ve kadınlar kulübünden çıkmadım hep araştırdım baktım ve diğer annelerin yazdıkları da bana moral olmuştu. Seninde inşallah çok güzel ilerlicek dua et sürekli.
Rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bil hayri
Ve ya mübdi elini karnına koyarak oku bunu bana burdan bi anne adayı söylemişti bunu

Bdnde de aynı şekilde çıkıyor referans dışı olarak ama o da şundan dolayı orda 0-5 arası yazıyor ya o değere göre yüksek çıkıyor o yüzden öyle diye düşünüyorum
Ya şimdi sen diyince bnde bı baktimda dediğin gibi 524 çıktığında değer normal yazıyor, bu sonunki dediğin gibi 5 üstü diye kırmızı olmuş, şimdi anladım çok teşekkür ederim

İnşallah öyledir , son adet tarihim 12 Ekim , bu ay olmam gereken tarih 9 kasimdi
Mayısta düşük yaptım kimyasal gebelikti reglime iki gün kala öğrendim kan testim 30 larda çıktı tam adet günümde düştü iki gün sonra test yapıldı 20 lere düşmüştü... Ben düşük yapacağını sanmıyorum adet tarihime iki gün kala öğrendiğimde 30 lardaydı benimki seninse şuan yavaştan olsa yükselmede.. İki katına 15 günden sonra çıkmaya başlıyor diye biliyorum ben çok araştırma yapmıştım..

Geçmiş olsun canım benim, desteğin için çok sağol, iinsallah canım hepimizinki güzel ilerler bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
Okucam canım , tekrar teşekkür ederim

yarin saglik ocaginda tekrar ver canm onun olcumlerini baz al hic degilse pazartesiye kadar kafan rahat olur
Esim geldide şimdi bu gece tekrar devlet hastanesine gidip kan vermeyi düşünüyorum. en azından onun sonuçları 2 saate çıkıyor , sağlık ocağı 1 gün sonraya çıkıyor , haklısın pazartesiye kadar dayanmak zor olcak gibi en iyisi gidip kan vermek

aynen devletin sonucunu devlette cikanla karsilastir saglik ocagini baz alma lutfen hepsi ayri cihazlarda olculuyor netlik olmaz ayni yerden olcume devam edin ☺

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda tekrar güzel haberler alırsın, inşallah canım ya düşük olmaz , inşallah dediğin gibi olur

aynen devletin sonucunu devlette cikanla karsilastir saglik ocagini baz alma lutfen hepsi ayri cihazlarda olculuyor netlik olmaz ayni yerden olcume devam edin ☺
Evet bugün çoğu kisi öyle dedi, ben aynı cihazlar saniyodum yoksa hiç oraya gitmezdim , inşallah hayırlı sonuçlar alırım çok saol canım

Evet bugün çoğu kisi öyle dedi, ben aynı cihazlar saniyodum yoksa hiç oraya gitmezdim , inşallah hayırlı sonuçlar alırım çok saol canım
Dusus olmamis sonuclarinda yine olumlu dusun 500alti cikabilirdi ama yukselmis sorun oldugunu zannetmiyorum saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Yok canım olması gereken bu gebe misiniz tam olarak eğer tam tersi çıksaydı düşük olurdu atıyorum cuma verdiğiniz kan değeri 700 salı verdiğinizi kan değeri 500 bu düşük yaptığınızı gösterir ama sizin normal çıkmış sürekli artar yani beta hcg aynı değerde durmaz gebelik ilerledikçe

BOŞU BOŞUNA EVHAM YAPTIRMAYIN İNSANLARA YORUMLARINIZLA. KADIN gebe stresten sıkıntıdan uzak olması gereken en önemli dönemde suan da yok biri demiş düşük yaparsın büyük ihtimalle yok biri demiş sağlıksız artış var biri demiş 2 günde bir artması gerek yeterli artmamış. Burada kimse doktor değil. Ben ilk öğrendiğim de betan:68 di 1 gün sonda gittim kan verdim 98 di 1 hafta sonra gittim 1680 küsürdü. Hastane lab göre bile değişiklik gösterir. Bu bir ikincisi her gebelik aynı seyir etmez her gebelik kendine hastır kendine özeldir. Her düşük beta düşük olacak diye bir şey yok. Değeriniz kime göre neye göre düşük ya da yüksek. DEĞERİNİZ GAYET NORMAL. Doktorunuzdan başkası bilemez ve yorumlayamaz. Doktorun ne dediği önemli. Lütfen doktorunuzla konuşun buradan alacağınız her yorum sizi sadece strese sokar çünkü insanlar psikolojik durumunuzu düşünmeden yorum yaparlar. Bence değeriniz de bir sıkıntı yok allahın izniyle sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasipe etsin rabbim

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Canım katlanması beklenir ama her iki testte aynı yerde mi yaptırdın referans değerler değişiklik gösterebilir en sağlıklısı aynı yerde takip ettirmektir
Testi tekrarlamanız gerekir 3. Sonuç daha doğru bi bilgi verir değer artışında
Umarım sağlıkla ilerler gebeliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…