- 12 Ağustos 2022
- 531
- 237
- 23
- Konu Sahibi serenaysero
-
Ama mutlaka doktora gitmeyi ihmal etme. Ara ara kan değerlerine bakmak isteyebilirlerSakın korkma Rabbim eğer nasip ederse o ne olursa olsun seninle olucak. Bende 8 haftalık hamileyim bana da geçen gün acilde rahatsızlandım diye betaya tekrar baktılar değerin olması gerektiği gibi atmamış dedi kürtaj dediler bana düşük yapcan dediler ki bende lekelenme şiddetli ağrı ve kan vardı. Yatış bile yapıldı ama gebelik bozulmamıştı kesede bebek vardı. Sakın korkma yavaş ilerliyor olabilir benimde öyle şuanlık sıkıntı yok gibi kalp atışı da duyarsam tam olucak. Bi sıkıntı çıkarsa progestan verirler ve devlet hastanelerinde ultrason ve kan sonuçları bazen hata verebiliyor. Bir kaç doktora sor için rahat olmazsa
Ya canım benim çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda kalp atisinida duyarsın,sağlıcakla ilerler gebeliğin .pazartesi ne kadar bekliyim olmazsa belki o zamana kadar artış gösterir inşallah güzel haberlerle yazarım sana, iyiki yazdın gerçekten içim rahatladıSakın korkma Rabbim eğer nasip ederse o ne olursa olsun seninle olucak. Bende 8 haftalık hamileyim bana da geçen gün acilde rahatsızlandım diye betaya tekrar baktılar değerin olması gerektiği gibi atmamış dedi kürtaj dediler bana düşük yapcan dediler ki bende lekelenme şiddetli ağrı ve kan vardı. Yatış bile yapıldı ama gebelik bozulmamıştı kesede bebek vardı. Sakın korkma yavaş ilerliyor olabilir benimde öyle şuanlık sıkıntı yok gibi kalp atışı da duyarsam tam olucak. Bi sıkıntı çıkarsa progestan verirler ve devlet hastanelerinde ultrason ve kan sonuçları bazen hata verebiliyor. Bir kaç doktora sor için rahat olmazsa
Bdnde de aynı şekilde çıkıyor referans dışı olarak ama o da şundan dolayı orda 0-5 arası yazıyor ya o değere göre yüksek çıkıyor o yüzden öyle diye düşünüyorumİnşallah oyledir, enabizdada referans dışı olarak kırmızı gözüküyor görünce direk endişeye kapıldım, pazartesi günü gidicem inşallah keseyi görürüz
Umarım herkesin hamileliği çok güzel gider ben günlerdir biraz rahatsızdım o korku üzüntüyü biliyorum ve kadınlar kulübünden çıkmadım hep araştırdım baktım ve diğer annelerin yazdıkları da bana moral olmuştu. Seninde inşallah çok güzel ilerlicek dua et sürekli.Ya canım benim çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda kalp atisinida duyarsın,sağlıcakla ilerler gebeliğin .pazartesi ne kadar bekliyim olmazsa belki o zamana kadar artış gösterir inşallah güzel haberlerle yazarım sana, iyiki yazdın gerçekten içim rahatladı
Teşekkür ederimAzıcık sabır ve doktor kontrolü.
İçini ferah tut. Rabbim hayırlısını versin inşallahTekrar gidip vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırım sağolun içimi rahatlattıniz
Ya şimdi sen diyince bnde bı baktimda dediğin gibi 524 çıktığında değer normal yazıyor, bu sonunki dediğin gibi 5 üstü diye kırmızı olmuş, şimdi anladım çok teşekkür ederimBdnde de aynı şekilde çıkıyor referans dışı olarak ama o da şundan dolayı orda 0-5 arası yazıyor ya o değere göre yüksek çıkıyor o yüzden öyle diye düşünüyorum
İnşallah canımİçini ferah tut. Rabbim hayırlısını versin inşallah
Mayısta düşük yaptım kimyasal gebelikti reglime iki gün kala öğrendim kan testim 30 larda çıktı tam adet günümde düştü iki gün sonra test yapıldı 20 lere düşmüştü... Ben düşük yapacağını sanmıyorum adet tarihime iki gün kala öğrendiğimde 30 lardaydı benimki seninse şuan yavaştan olsa yükselmede.. İki katına 15 günden sonra çıkmaya başlıyor diye biliyorum ben çok araştırma yapmıştım..İnşallah öyledir , son adet tarihim 12 Ekim , bu ay olmam gereken tarih 9 kasimdi
Geçmiş olsun canım benim, desteğin için çok sağol, iinsallah canım hepimizinki güzel ilerler bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız.Umarım herkesin hamileliği çok güzel gider ben günlerdir biraz rahatsızdım o korku üzüntüyü biliyorum ve kadınlar kulübünden çıkmadım hep araştırdım baktım ve diğer annelerin yazdıkları da bana moral olmuştu. Seninde inşallah çok güzel ilerlicek dua et sürekli.
Rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bil hayri
Ve ya mübdi elini karnına koyarak oku bunu bana burdan bi anne adayı söylemişti bunu
Esim geldide şimdi bu gece tekrar devlet hastanesine gidip kan vermeyi düşünüyorum. en azından onun sonuçları 2 saate çıkıyor , sağlık ocağı 1 gün sonraya çıkıyor , haklısın pazartesiye kadar dayanmak zor olcak gibi en iyisi gidip kan vermekyarin saglik ocaginda tekrar ver canm onun olcumlerini baz al hic degilse pazartesiye kadar kafan rahat olur
aynen devletin sonucunu devlette cikanla karsilastir saglik ocagini baz alma lutfen hepsi ayri cihazlarda olculuyor netlik olmaz ayni yerden olcume devam edin ☺Esim geldide şimdi bu gece tekrar devlet hastanesine gidip kan vermeyi düşünüyorum. en azından onun sonuçları 2 saate çıkıyor , sağlık ocağı 1 gün sonraya çıkıyor , haklısın pazartesiye kadar dayanmak zor olcak gibi en iyisi gidip kan vermek
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda tekrar güzel haberler alırsın, inşallah canım ya düşük olmaz , inşallah dediğin gibi olurMayısta düşük yaptım kimyasal gebelikti reglime iki gün kala öğrendim kan testim 30 larda çıktı tam adet günümde düştü iki gün sonra test yapıldı 20 lere düşmüştü... Ben düşük yapacağını sanmıyorum adet tarihime iki gün kala öğrendiğimde 30 lardaydı benimki seninse şuan yavaştan olsa yükselmede.. İki katına 15 günden sonra çıkmaya başlıyor diye biliyorum ben çok araştırma yapmıştım..
Evet bugün çoğu kisi öyle dedi, ben aynı cihazlar saniyodum yoksa hiç oraya gitmezdim , inşallah hayırlı sonuçlar alırım çok saol canımaynen devletin sonucunu devlette cikanla karsilastir saglik ocagini baz alma lutfen hepsi ayri cihazlarda olculuyor netlik olmaz ayni yerden olcume devam edin ☺
Dusus olmamis sonuclarinda yine olumlu dusun 500alti cikabilirdi ama yukselmis sorun oldugunu zannetmiyorum saglikla kucaginiza alirsiniz insallahEvet bugün çoğu kisi öyle dedi, ben aynı cihazlar saniyodum yoksa hiç oraya gitmezdim , inşallah hayırlı sonuçlar alırım çok saol canım
Yok canım olması gereken bu gebe misiniz tam olarak eğer tam tersi çıksaydı düşük olurdu atıyorum cuma verdiğiniz kan değeri 700 salı verdiğinizi kan değeri 500 bu düşük yaptığınızı gösterir ama sizin normal çıkmış sürekli artar yani beta hcg aynı değerde durmaz gebelik ilerledikçeKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Canım katlanması beklenir ama her iki testte aynı yerde mi yaptırdın referans değerler değişiklik gösterebilir en sağlıklısı aynı yerde takip ettirmektirKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?