beta hcg az ama yükselmiş

nurdannurdan

meleğim geldiii
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
1.234
2
116
39
Diğer
arkadaşlar 10.gün 5.25 olan değerim 12.gün 10.44 olmuş
değer çok düşük ama pozitif gözüküyo
işin kötüsü ben iğne jel herşeyi bırakmıştım negatif diye,hiçbişeye dikkat etmedim
yardım edin kızlar dra yarın ulaşcam iğneye başlasammı
normal gebelikmidir geç yerleşmemidir kafam çok karışık

canım yaaa zor bir durum.............ama bence keşke dememek için igneni falan yaptır.......yarına kadar aynı devam et bence....yarın doktora sorarsın....

kızlar benimde 12. günüm geçen çarşamba 6.21 çıktı gebelik var ama değeri çok düşük denildi.. 14. gün 20,01 çıktı doktorum ilaçlarına devam et birhafta sonra tekrar test yaptır dedi böyle bir durumda gebelik ne var ne yok denilebilir dedi.. bir hafta sonraki değer üzerinden değerlendirilicek sonucum ama ben bugün tekrar yaptım yani 16. günüm 26,0 çıktı gebelik devam ediyor ama çok düşük değerim genelde bu düşük değerlerde düşükle sonuçlanıyormuş..bende ortadayım ne olucak bilmiyorum benim gibi olupta değeri yükselen ve sağlıklı gebelik yaşayan kimse varmı yada duydunuzmu kızlar?

seni üzmek istemem ama ben bu durumu 3 kere yaşadım hepsi de kimyasal gebelikle sonuçlandı.
hazırlıklı ol derim çünkü ben hazırlıklı olmamıştım toparlanmam çok güç oldu

seni üzmek istemem ama ben bu durumu 3 kere yaşadım hepsi de kimyasal gebelikle sonuçlandı.
hazırlıklı ol derim çünkü ben hazırlıklı olmamıştım toparlanmam çok güç oldu

SENDE NASIL OLDU HEP TÜPBEBEK TEDAVİSİMİYDİ SEBEBİ NEYMİŞ PEKİ
OLUMSUZ SONUÇ ALMAK İSTEMİYORUM ARTIK:çok üzgünüm:senağlama

evet hepsi tüp bebek
ilkinde 2.de değer düştü: kimyasal gebelik dendi.
ikincisinde 3 kere test yapıldı.hep ikiye katladı hatta daha fazla oldu.doktor 10 gün sonra ultrasona çağırdı.kanama başladı...
üçüncüsünde de aynı şey...

(

benim de 5.gün transferi olduğu için 10.gün tahlil günüydü değer o gün20 çıktı doktor dikkate alınacak bir değer dedi 1 hafta sonra tekrarladık tahlili 116ya yükseldi ama doktor ilaçları bırakmamı söyledi zaten onunla görüşmeden kanama başlamıştı sağlıklı bi gebelik değil düşük yapacaksın dedi öyle oldu

KimyasL gibi dusada ona şans vermek lazım ,geç tutunma ne bilmiyorum benim 10.gün 35 idi deger dusuktu ama hep ikiye katladı 12.gün 95.6 oldu 14.gün 220 velhasil usgde bebek büyük çıkıyor ama benim fikrim son anda yapıştı oğlum bana adaegeninde çok düşülmüş degeri ama ikizdi başka bı sebeble 4.5 aylikken kaybetmiş Umut en son kaybedilir

bugün drumla görüşcem arkadaşlar
dün çok kötüydüm ağlama krizlerine girdim
5.25 çıktığında daha sakin karşılamıştım negatif dedim ama içime atmışım demekki dün patladım eşimde kötü oldu beni öyle görünce
umudum hep var ve olacak dr ne dicek merak ediyorum

hayırlısı olsun canım.benimde 13.gün değerim 38.37 14.gün değerim 44 17.gün değerim 51 çıktı.dr bişey var diyo fakat cuma günü yeni test istedi.ne olcak bilemiyorumm.çok erken sevindim inş hüsrana uğramam inş sende uğramazsın nurdan.allah gönlümüze göre versin...

hilalcim allah yardımcın olsun inşalllah değerin yüksek çıkar
ben ilaçları bıraktım artık hormon almak istemiyorum 1 sene hiç ilaç kullanmıcam zaten
rabbim verirse olur artık dinlencem çok yoruldum

kızlar bugün 14.günüm ve değer 18.59 olmuş

ya aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama olmicaksa sıfıra düşse allahın izniyle

tedirginim dua edin lütfen

10.gün 5.25
12.gün 10.44
14.gün 18.59

bu arada idrar testi 3 gündür silik çizgi çıkıyo

dr tekrar test istedi offfffff bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…